Merhaba Dallidacım. Ben de senin için güzel bir hafta diliyorum.
Geçen hafta yoğunluğum bitecek sanmıştım ama korkarım 1. günü sabah Allah kısmet ederse nefes alabileceğimOğlum geldi annesinden. Pazar sabahı da yurt dışına gidecek. Tatile çıkmadan önce onun bavulunu hazırlamak gerekiyor. Yarın akşam da Ramazan ayının son iftar davetini vereceğiz. Bu Ramazan da böyle geçti Biterken üzülüyorum sanki...
Kabeyi daha iyi anlıyorum. İnsanların duygu ve düşünceleri sinerji oluşturunca enerji yükseliyor. Ramazan ayı boyunca herkes maneviyata döndüğü için enerjiyi sürekli hissetmek mümkün oluyor. O yüzden Ramazan ayı hiç bitmesin istiyorummisafirim var.
Lakin bitecek, Allah ömür verirse seneye yeniden buluşacağız...
Yazdığım gibi yarın misafirim var. Çarşamba günü de bavul toplama ve yola çıkma zamanı... Muhtemelen bayramdan sonra girebileceğim artık.
Sevgili arkadaşlarım, Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım. Allah seneye de bu zamanları görmeyi nasip etsin. Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
Selam ve kucak dolusu sevgilerimle
Merhaba Dallidacım. Ben de senin için güzel bir hafta diliyorum.
Geçen hafta yoğunluğum bitecek sanmıştım ama korkarım 1. günü sabah Allah kısmet ederse nefes alabileceğimOğlum geldi annesinden. Pazar sabahı da yurt dışına gidecek. Tatile çıkmadan önce onun bavulunu hazırlamak gerekiyor. Yarın akşam da Ramazan ayının son iftar davetini vereceğiz. Bu Ramazan da böyle geçti Biterken üzülüyorum sanki...
Kabeyi daha iyi anlıyorum. İnsanların duygu ve düşünceleri sinerji oluşturunca enerji yükseliyor. Ramazan ayı boyunca herkes maneviyata döndüğü için enerjiyi sürekli hissetmek mümkün oluyor. O yüzden Ramazan ayı hiç bitmesin istiyorummisafirim var.
Lakin bitecek, Allah ömür verirse seneye yeniden buluşacağız...
Yazdığım gibi yarın misafirim var. Çarşamba günü de bavul toplama ve yola çıkma zamanı... Muhtemelen bayramdan sonra girebileceğim artık.
Sevgili arkadaşlarım, Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım. Allah seneye de bu zamanları görmeyi nasip etsin. Ailenizle, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
Selam ve kucak dolusu sevgilerimle
Canım bayağı yorulmuşsun,oğluna ve eşine Allah kavuştursun.Ben yarın su diyetine başlayacağım,dua et,Allah kolaylaştırsın.Anneciğinin orada hasret gider ve dinlen,lütfen aklına geldikçe de sık sık anneni öp,vakit geç olamadan onu ne kadar çok sevdiğini söyle.....Merhaba Sevgicim
Döndük canım, hatta bayramın 3. günü geldik. Oğlumu yolculuğa hazırladık ve gönderdik. 6 Haftalık bir eğitim programına katıldı yurt dışında. Onu gönderdiğim günün ertesi yatılı misafir geldi, onlar gitti görümcem geldi, onlar gitti eşimin arkadaşı geldi. Herkes gidince ben evi toparlamaya çalıştım. Hafta sonu biz yine bir yerlere gittik. Dün gece geldik, bu sabah eşim gitti. Yarın da ben annemlere gideceğim Allah kısmet ederse. Muhtemelen hafta sonu döneceğim. Yani haftaya yeni grup topiğimizi kurup oradan başlayabiliriz. Bu arada sen başla canım, sakın ihmal etme. Tatil, misafir vs. derken yeniden 65 olmuşum. Dönünce hızlı bir şekilde başlayacağım inşaallah.
Gurbetçim, mesajını aldım canım
Dallidacım, sağlıkla yerleş yeni evine. Yakın zamanda görüşmek üzere
Hepinizi öpüyorum kızlar, yakın zamanda görüşmek üzere.
Selam ve sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?