10 ay uzun bir süre
bende diyet yapmaya çalıştım ama devamlılık sürdüremedim
Merhaba canımevet o ilaç b..serc :) daha iyiyim,çok şükür :)
İftardan sonra çıkmak isterdim ama oğlum saat 10 yatağa giriyoreşim desen arkadaşlarının yanına gidiyor tek başıma dışarıya çıkmama izin vermiyor oğlumla konuştuk,akşamları iftardan önce çıkıp birlikte 1,5 saat yürüyeceğiz :)Allah'tan ki yürümeye seviyor ve hızlı yürüyor bayramdan sonra inşAllah düzene gireriz
Evet,bence de apartmanda bazı kurallar olmalı :)hiç olmazsa öğlen saatlerinde gürültü olmamalı
Küresel ısınma da hasas bir konu :)
Allah razı olsun SerapcımSevgiler
Bir an evvel kendimiz için bir şeyler yapmaya başlayalım...
Bedenimize sağlık verecek, doğru besinleri seçerek işe başlayacağız. Karaciğerimizi, midemizi, cildimizi memnun edecek yiyecekleri yiyeceğiz. Günlük ve haftalık cilt bakımlarımızı düzenli yapacağız. Sporu ihmal etmeyeceğiz. Aynı zamanda ruhumuzu besleyip terbiye etmek için güzel kitaplar okuyacağız.
Kin, nefret, hırs, öfke ve intikam duygularını bir kenara bırakıp huzur içinde yaşayıp, bolluk ve bereket için dua edeceğiz. Allah' ın bize verdiği bu bedeni ve bu hayatı doğru değerlendireceğiz. Sevmeyi öğreneceğiz. Yaradan' ın aşkı için yaratılan her şeye saygı duyarak yaşamımıza devam edeceğiz...
Aslında hayat çok basit kuralları olan bir olgu iken biz insanlar karmaşıklaştırıp zorlaştırıyoruz. Daha basit yaşayıp, daha çok yardımcı olabileceğimiz yeni başlangıç için her gün yeni bir fırsatımız var. Anlayıp, doğru başlamak için Allah hepimize yardımcı olsun
Merhaba Serap,sanırım bu yazıyı daha sonra ekledintek kelimeyle bayıldım çok güzel anlatın gerçekten hayat çok basit...hayatı biz zorlaştırıyoruz...hele o negatif duygularımız yok mu?? bazı kişiler o duyguların esiridir...Rabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Sen yürüyüş bantların hakkında ne düşünüyorsun?Bazı doktorlar kıkırdaklarda zedeleme yaptığını diyorlar...acaba doğru mu?Henüz belli değil ama büyük bir ihtimal ile 2-3 seneliğine Elazığ'da yaşamak zorunda kalabilirim...orada gidersem dışarıda yürüyüşümü çok rahat yapamayabilirim
Bugün uyuyabildim:) duan kabul oldu:)
Sevgiler
Merhaba Serapcım,çok şükür oğlum iyi bir çocuk :)bir çok konularda bana yardımcı oluyor:)inşallah büyüyünce aynen devam eder ve hayırlı bir evlat ,mükemmel bir eş,iyi bir baba,vazgeçilmez bir dost olur:)Senin oğlun daha büyük olduğu için faliyetiniz de farklı.Biraz inatçı olmak gerekiyor. Ben çok inatçı olamadığım için uzun sürdü. Siz azmederseniz daha kısa sürede sonuç alabilirsiniz. Kaç kilosunuz, boyunuz, yaşınız nedir? Belki size yardımcı olabiliriz.
Merhaba DallidacımBu derdin başka ilacı yok.. İyi olmana sevindim
Sabah erken kalkıyor çocuk ne yapsınAferin oğluna Annesine arkadaş da olurmuuuuş :) Büyüyünce daha zevkli olacak. Ben bizimki ile gecenin bir vakti dışarı çıkabiliyorum. Tak koluna gez vallahi, ne güzel bir şey
Amin canım, hepimizden
Ekleyeli baya bir zaman oluyor aslında. Teşekkür ederim. Yazmayı çok seviyorum aslında. Belki bir gün bir şeyler yazarım, da okuyan olur mu bilemem tabii
Öfke, intikam en sevmediklerim. Öfke anidir, apansız ortaya çıkar. Kırar, döker, yaralar. İntikam daha da tehlikeli, planlar ve acıtmak için fırsat kollar. Oysa sadece 1 dk. durup düşünsek, empati kurmaya çalışsak aslında anlayacağız. Ama egomuza, kibrimize yenik düşüyoruz. Hep hedefte insan vardır, sanki o insanı yok etmek sanki sorunu çözecekmiş gibi. Halbuki asıl bizi rahatsız eden insan değil, insanın fikridir. Fikri yok edersen ya da fikre saygı duyarsan insanı yok etmeye gerek kalmaz. Elbette yok etmeye karşıyım. Her şeyi olduğu gibi kabul etmek, kabule geçmek duyguları sakinleştirir hem de sevmeyi öğretir.. "bence"
Amin
Yürüyüş bantları hakkında hem benim hem de spor hocamızın fikri de bu yönde. Ancak darbeyi emdiğini iddia eden bantlarla ilgili araştırma yapabilirsin. Ya da toprak zeminde yürüyebilirsin. Elazığ güzel bir şehir. Ben lise 2-3 ü orada okudum. Başta alışamamıştım, ama sonra çok sevdim. Güzel mesire alanları var. Hem de ünv. kapüsü içinde. En azından benim hatırladığım. 91 senesinden sonra 1 kez iş için gittim ve detaylı gezmedim.
Yine dua edeceğim o halde, sahurdan hemen sonra
Allah rahatlık versin
Merhaba Serapcım,çok şükür oğlum iyi bir çocuk :)bir çok konularda bana yardımcı oluyor:)inşallah büyüyünce aynen devam eder ve hayırlı bir evlat ,mükemmel bir eş,iyi bir baba,vazgeçilmez bir dost olur:)Senin oğlun daha büyük olduğu için faliyetiniz de farklı.
olur:)çok şükür hayırlı bir evladınız varAllah bozmasın
Eğer .kitap yazarsan eğer ben sadık okuyuculardan biri olurumsenin kalemin kuvvetli,bellidir yukarıdaki yazıyı da çok beğendim:)kini ve öfkeyi anlatmak kolay değil...bende çok korkarım...
Evet,gerçekten de Elazığ güzel..ve gelişen bir şehir..düzenim bozulacak ya...bu yüzden biraz sıkıntılıyımama alışırsam eğer İstanbul'a dönmeyi düşünmüyorum...İstanbul çok güzel ama burada hayat çok hızlı akıyor...daha küçük bir şehirde daha rahat edebilirim de sıkılabilirim de...yaşamak lazım...yürüyüş yapan insanlar hep Gazi caddesi üzerine yürüyorlarmış:)
Koşu bantı almaya düşünüyorum ama ses yapar mı acaba?alt kattaki komşum rahatsız olur mu acaba diye düşünmüyor değilim...
Sağ ol canımbu saate ayaktayım ama dün akşam misafirim geldi ve hala burda
Sevgiler
Çok dağınık yazdım:44::44:
Beslenmebulteni.com Günde kaç öğün yemeliyiz?
Tekrar ben:)acaba bu yazı okumuş muydun?
Merhaba canım
AminSen yetiştiriyorsun, elinden gelenin en iyisini yapacağından eminim. Bizim birlikte pek faaliyetimiz yok aslında, sadece ihtiyacım olduğunda çok yardımcı. Gecenin bir vakti havalimanına eşimi almaya gittiğimde yalnız bırakmaz. Evde misafir ağırlarken sofrada kendine görev edindiği şeyleri yapar. Özledim yaaa, annesine gitti bir kaç haftadır orada. Haftaya gelecek.
Küçük şehir konusunda sana katılıyorum. Biz de aynı şeyi düşünüyoruz. Hatta gündemimizde Urfa' ya taşınmak olabilir. Yılbaşından önce belli olmayacak gerçi.
Siz neden Elazığ' a gitmeyi düşünüyorsunuz? Sen Elazığ' ı biliyorsun anladığım kadarıyla... Gazi caddesi hareketli diye herhalde, vitrin bakarak yürüyorlardır :) Biz çocukken mecburiyet caddesi derlerdi orayaOrada ev kiraları uygundur bence. Dubleks bir daire kiralasanız, üst kattaki odalardan birine koyarsın. Olmazsa gün içinde, akşam üstü yürürsün. Ses o saatlerde rahatsız etmez. Hatta komşunu da ikna edersin o da gelir yürür
Misafirin yatılı mı? Allah kolaylık versin
Yok yok, hiç dağınık değil.
Okumadım canım en kısa zamanda okuyacağım. Ben de bu ara yoğunum. Bugün misafirim var. Biraz kalabalık bir grup olduk bu akşam için. Dünden zeytinyağlıları yaptım. Temizlik filan oldu. Pazartesiden sonra daha müsait olacağım gibi görünüyor şimdilik ...
Görüşmek üzere şeker,
Merhaba Serap
Allah kavuştursun canım!
Evet,misafirim yatılıydı:)bugün gitti :)bize gelen görümcenin oğlu.Aslında İron Maiden'nin konserine geldi,sağ olsun bize de uğradı :)
Elazığ'a gitmemizin sebebini özelden yazarım:)
Kolay gelsin!misafir bereketi ille gelir
İyi hafta sonları dilerim !
Günaydın!!mutlu bir hafta dilerim!!
Dün nefsim şeytana uydu,oğlumla birlikte 1 adet pide yedik
Aslında her şey güzeldi evimize sıcak pideler girene kadarki hemen hemen her gün giriyor...dün ne olduysa nefsimin kurbanı oldum nasıl yedim?diye hala düşünüyorum:44::44::44:
Sevgiler
Merhabaa Canım
Amin. Oh negüzel olmuş :) Her şeyin tadı gençlikte çıkıyor vallahi:) Mesajını okudum canım..
Doğru diyorsun, sağ ol. sana da kolay gelsin Dallidacım
Sana da güzel haftalar şekercim
Bir şey olmaz. Koskoca ramazan ayında 1 kez pide yemişsin çok mu... Afiyet şifa olsun canım arkadaşıma..
Günaydın canım arkadaşım
Teşekkür ederim
(sen hiç tartıldın mı?)
Serap'cım nasılsın, kilo nasıl gidiyor?
Merhaba Dallidacım, merhaba Sevgicim
Tartıldım tabi ki deGeçtiğimiz hafta sonuna kadar 63-63.5 arası idim. Bu hafta direkt 64 hatta tok olduğumda 64.4 gibi tartılıyorum. Hafta sonu gelen misafirlerimiz gelirken göçmenlere özgü hamur tatlılarından getirmişler. Ben de bayılırım o tatlılara. Baya baya tatlı yedim hafta sonu. Sahurda ekmek yiyorum. Bir de son 3-4 günde iftarda pilav yedim. Onun da etkisi vardır. Dikkat etmedim anlayacağınız
Dallidacım senin bildirimini günlüğünde okudum. Sevgicim sende durum nasıl?
Merhaba Dallidacım
Evet 1 kilo sayılmaz di miBenim göbeğimde birikti o 1 kilo, tatlı yüzünden. Bu bayram aile ziyareti yapamayacağız. Ailem şehir dışına çıktı. Biz de Ayvalık' a gitmeye karar verdik. Bütün günü plajda geçirmeyi hayal ediyoruz. Gerçi 2 gün kalabileceğiz ama olsun. 2 Gün yüzmek işe yarar belki
Döner dönmez de direkt Karatay' a başlayacağım. Örnek menülerini çıkartıp listeye bağlı bir şekilde yapmaya çalışacağım. Karpuz yemeden mevsimi kapatmış olacağım ama, napalım cezalıyım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?