Serapd'nin Diyet Günlüğü

Merhaba Serap,anladım....keşke bu güzel ülkenin toprakları hiç satılmazsa belki diyeceksin 'yazdıklarımdan kala kala bu kaldı mı aklına?fiyatlar neden yükseldiğine anladım.Yine de yazın ortasında 1 kilo domatese 5 lira vermek üzücü çok güzel açıkladın,elline sağlık

Evet,bende şaşırdım,hatta doktor dedi 'senin bu yaşa D vitaminini ölçmeye gerek yok':44::44:
Afiyet olsun,iftarını kalabalıkla açmak sevaptır
Bugün uyumaya çalıştım,sadece yarım saat kadar uyudumrüyamda da kayın validemi gördüm
Benden de sevgiler

Merhaba Dallidacım Rica ederim

Hem D vit. ölçülmüyor hem de yaşa bağladıysa o doktora tekrar gitme bence Bir rahatlık gelmiş doktorun üstüne
Sağ ol canım
Yarım saat çok az olmuş. Aşk olsun kayın validene, biraz daha geç gelseydi ya rüyana Gerçekten gelirse zaten daha da uyuyamazsın. Malum misafir olunca sabahın köründe ayağa dikilir ev sahibi

Yine benbu arada senin hedefin 60 kilo mu?eğer öyle ise hedefine az kalmış demek

60 diyorum da, keşke 55 olabilsem. Ama sporsuz 55 olmak istemiyorum. Sarkarım yoksa

Merhaba Serap,aynen senin gibi düşünüyorum:13:zaten ne yapacağımı şaşırdım:44:1 ay öncesi başi dönmesi ve kulaklarımda basınç hisi ile KBB ye gittim.Ordan dahiliye'ye ve nöröloji'ye gönderdi.Nörölog da göz'e gönderdi...Sonuçlar çok şükür temiz çıktı ama şikayetlerim devam ettiği için KBBci yine dahiliye gönderdi...geçen hafta yine dahiliye 'deydim.1-2 kan testi daha yapıldı,o da temiz çıktı.Dahiliyeci diyor ki tekrar KBB'ye gideceğin:44:anlayamadımbu arada kulak içi yapılan ölçüler da temizdaha bir yere gitmem ya
Halen uyku sorunum devam ediyor:44::44:bugün uyuyacaktım ama bu defa oğlum başıma dikildi,midesi bulandı diye...galiba daha fazla zorlamamak lazımöğlenden sonra uyumaya çalıştım ama dinlenmiş olarak kalkacağıma iyice sersemleştim:44::44:

Bence 55 kilo olabilirsin.Önce 60 kilo ol sonra hedefin 59 olsunplates yapabilirsin

Merhaba Serap,sonunda bugün dinlendimdünya varmış
Yürüyüşümü da yaptım :) dondurma yedim ama bu son dondurmaydı....
Sevgiler

Geçmiş olsun canım. Testlerde olumsuz hiç bir sonuç olmaması sevindirici. Şikayetin muhtemelen hava durumuna bağlı. Evin rüzgar alıyor mu? Hava durumuna bağlı basınç değişiklikleri de etkili olabiliyor. Kafanı sağa sola aniden çevirdiğinde artıyor mu? KBB ciye tekrar git bence. baş dönmesini kesen bir ilaç var. Bir süre düzenli alırsan baş dönmen geçecektir. (Bu arada bir de gebelik testi mi yaptırsan acaba? ) Ama doktora danışmadan almamalısın.

Hımm, demek ki çok derin uyumuşsun. Yeterince uyumuş olsaydın daha iyi uyanırdın bence
Nesi varmış oğlunun? Hasta değil inşaallah ??

Plates konusunda doğru söylüyorsun. Ama bu üşengeçlikle benden bi şey olmaz Hele ramazan bitmeden hiç bir şey yapamayacağım sanırım. Bayramdan sonra annemlere gidersem yüzerim biraz. Şu tez canlılığından bana da versene biraz

Merhaba Serap,sonunda bugün dinlendimdünya varmış
Yürüyüşümü da yaptım :) dondurma yedim ama bu son dondurmaydı....
Sevgiler

Oh oh, çok sevindim Maşallah Dondurmadan bir şey olmaz. Ramazan diye ama

Sevgiler benden sana canım

Merhaba Serapcım,teşekkür ederimEvet,evim rüzgar alıyor,bak,bu benim hiç aklıma gelmemiştir....bu aralar biraz sıkıntılıyım,belki psikolojiktir diye düşünmeye başlamıştım...doktorum bana bir ilaç verdi,onu kullanıyorum,hatta 20 gün sonra kontrölum var :) Oğlum iyi,çok şükür,kursa gidip geliyor.1 saat ders yapıyorlar,2 saat top oynuyorlar:44::44:bugün sinemaya gittiler
Ramazanda spor yapmak gerçekten çok zor...daha doğrusu susuz kalmak zor :)ramazandan sonra başlarsın inşallah :) sende azimlisin,istikrarlısın,yaparsınben bugün Üsküdarda'yıdım,işim vardı,1,5 saat yürümüş oldum ama eve perişan geldim
Sevgi ile kal

nasilsin canim, umarim sagligin iyidir, hayirli ve bol bereketli ramazanlar dilerim. az önce dallidanin günlügünüde ziyaret ettim ve onada bir selam vermek istedim. özlemisim sizleri yaaaa iyiki geri döndünüz, bende dönücem ama ramazanda diyet yapmiycagim bayrami atlatir atlatmaz baslamayi düsünüyorum. o zamana Kadar arasira ugrar selam veririm, öpüyorum senide canim arkadasim , kendine iyi bak

Merhaba Serap
Bugün de 1,5 saat yürüdüm :)Aslında saat 6 dan sonra çıksam daha iyi olurdu ama dışarıda işim vardı,mecburen erken çıktım :)
Sevgiler

Merhaba Serap
Bugün de 1,5 saat yürüdüm :)Aslında saat 6 dan sonra çıksam daha iyi olurdu ama dışarıda işim vardı,mecburen erken çıktım :)
Sevgiler

Merhaba Serapcım
Yine erkenden kalktımbirileri tamirat yapıyor
Sevgiler

Merhaba Dallidacım

İlaç beta.... dır muhtemelen. 10 güne kalmaz sonuç alırsın bence. Cereyanda kalmamaya çalış. Sürekli esme hali sersemletiyor bizi.

Zamane çocukları işte, müthiş bir özgüvenle yetişiyorlar. Karşılarındaki insandan çekinmedikleri gibi bir de üzerinde otorite kuruyorlar Hoca ne yapsın

İnşaallah canım yaaa.. Bende azim var da istikrar yok Çarşıda yürümek mahveder insanı tabii. Bu sıcakta. Evlerimiz esiyor da Allah a şükür, çarşı sıcak. Asfalt, arabalar, beton derken... Bir ağaç gölgesine hasret kaldık. Eskiler akıllıymış, sen de bilirsin Anadolu' da eski sokaklar daracık olur ve alış veriş edilecek yerler bedesten içidir. Güneşten ve soğuktan korumalıdır o yüzden. Buradaki kapalı çarşı gibi. Yazın serin, kışın sıcak... Ama olsun, biz moderniz. Plazalarımız, çelik konstrüksiyonlarımız var, 3000 cc motorlu jeeplerimiz var. Kürül kürül (küresel) ısınsak ne olacak ki, mühim olan klimalı, havalandırmalı ortam.

1,5 saat çok iyi bir süre İftardan sonra yürüyüşe çıkmak daha iyi olmaz mı?? Hem araç trafiği de azalmış olur. Egzoz dumanına maruz kalmazsınız. (diyene bak, okuyan da her gün yürüyor sanacak )

Tadilat mı ... Bu işlerin bir kurala bağlanması lazım aslında. Komşular olarak birbirimizi rahatsız etmeden nasıl yapsak ki bu işleri. Bir şey de diyemiyoruz, komşu işte... Geçen yaz da bizim bina da yenilenen bir daire vardı. Bütün yaz yıktılar ve yeniden yaptılar. Binanın önüne molozları çıkarttılar. Ramazan vakti gelen giden misafirlere rezil olduk ama bir şey de diyemedik. İdare edicez artık Bu gece ve yarın sabah dinlenebilmen için dua edicem vallahi, sana özel

Gurbetçiiiim, ne güzel sürpriz Çok iyiyim, senin iyi haberini aldım daha da iyi oldum Amin hepimize hayırlı olsun, herkese bolluk ve bereket getirsin canım Vallahi ben de özlemişim. Mesajını görünce çok mutlu oldum. Ramazan da ben de diyet yapmıyorum ne yalan söyleyeyim. Ama dikkat etmiyorum dersem yalan olur Bayramda daha dikkat et şekercim Bekliyorum canım, ben de seni öptüm. Görüşmek üzere, sevgiler

24.07.2013 menüm:

Sahur:
Aç hissetmediğim için su içip yattım.

İftar:
1 kepçe lebeni çorbası
Z.yağlı bamya
Çoban salata
Şeftali

Merhaba canımevet o ilaçb..serc :) daha iyiyim,çok şükür :)
İftardan sonra çıkmak isterdim ama oğlum saat 10 yatağa giriyoreşim desen arkadaşlarının yanına gidiyortek başıma dışarıya çıkmama izin vermiyoroğlumla konuştuk,akşamları iftardan önce çıkıp birlikte 1,5 saat yürüyeceğiz :)Allah'tan ki yürümeye seviyor ve hızlı yürüyorbayramdan sonra inşAllah düzene gireriz
Evet,bence de apartmanda bazı kurallar olmalı :)hiç olmazsa öğlen saatlerinde gürültü olmamalı
Küresel ısınma da hasas bir konu :)
Allah razı olsun SerapcımSevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…