- Konu Sahibi soyluserap
-
Merhaba
Geçen gece rüyamda evimin yandığını gördüm.Dubleks bi evmiş şimdi oturduğum ev değil ama.Alt katta salonum ve mutfağım var.Oturma odam ve yatak odam üstteymiş.Oralar yanmış ben yandığını görmüyorum.Evde başka insanlar da var kalabalık biraz
sonra benim eşim askerde o gelmiş kayınvalidemlerde kalıcakmışız.Ama evleri baraka sanki sadece yatak falan var.tek tek oda şeklinde.Sabaha karşı olduğunu hissediyorum ve sabah ayazı var.Hatırlayamadığım çok ayrıntı var.
Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba,ben yorumlarınızı anneme söyledim annem de babama anlatmış,babam da rüyasını anlattı.babam başbakan ile görüşmüş sonra başbakan ona randavu vermiş randavu günü gitmiş,bir dolu bir boş demiş:) gerçekten çok ilginç,yorumunu çok merak ediyorum
ben rüyamda elimde yavru bi kuş yakaladımı gördüm gerisini pek hatırlamıorum sence ne olabilir
Merhaba
Öncelikle sağlığın konusunda dikkatli olmasılısın gerekiyorsa bir sağlık kontrolünden geçmelisin.
Eğer çalışıyorsan işin ve gelirlerinle işlgili noktalarda tedbirli olmalısın çünkü bazı sıkıntılar görünüyor.Zor bir süreçten geçebilirsin ama sonuçta rahatlamalar olacak.
Görüşmek üzere.
serap ablacım eski bi kaç rüyamın anlamını öğrenmek istiyorum...
1) bi duayı ezberlemişim kağıtta yazıyodu duam kafamı kaldırıyodum bakim ezberledim mi diyodum okuyodum duamı ezberlemiştim...
2)tanımadığım adamın biri şiir yazmış sevgilisine sanırım bende kağıtta yazılan şiire bakıyodum göz gezdirmiştim şöyle bi..
3)bide Allah'ım gidiceksem bi işaret ver diye niyetlenip yatmıştm rüyamda da kendimi terminalde görüyorum bavulum valizim falan var babamda beni geçirmeye gelmiş bi tanede minibüs görmüştüm adamın biri de valizleri taşımama yardımcı oluyodu...
merhaba soylu serap ruyamda, bu hafta. cok tatli bir bebegim olmus, dogumu sancisiz acisiz gecmis, kiz cocugu gordum. yeni dogmasina ragman bana gulucuklerle karsiliyormus, dediklerimi anliyormus.
Buarada bebek cok istioyrum, ve zaman zaman dogum yaptigimi en ayrintili sekilde goruyorum. hep guzel agrisiz sancisiz dogumlar goruyorum, ve kiz cocugu goruyorum (hayirlara gelsin)
iyigünler gecen gün eşimin arkadaşı var eşiylede sürekli görüştüğümüz onların erkek bebekleri oldugunu gördüm bakmaya gidiyoruz ama nedense biz de cok sevinçliyiz cok mutlu uyandım rüyadan bi aynı anda bir evin üstünde balık tutmaya calışıyoz balıklar havada uçuyor bir sürü ufak ufak bitanesi büyük o büyük olanı hemen yakalıyorum ve buzdolabına atıyorum.
bi tane daha rüya gördüm eşimle boşanıyormusum eşimden ayrılırken biz birbirimizi cok seviyoruz diyorum aramızı bozanlar oldu diyorum sonra tekrar düğünüm oluyor aynı gelinlğimi giyiyorum ama evlendiğim kişi yine eşim kalabalık bir düğün ama çok mutluyum ayrıldıgım için hiç üzgün değilim......
teşekürler şimdiden
Merhaba
Eşinin arkadaşının sevinçli bir olayı var.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama sanki sizinde böyle bir beklentiniz var ve oluyor.Canım biraz maddi sıkıntılarınız var gibi bi durum oluşmuş geçim sıkıntısı diyelim umarım sıkıntılar atlatılır.
Görüşmek üzere.
BENDE ANNEM VE BABAMI GÖRDÜM HER İKİSİNİDE KAYBETTİM ANNEM ÖLMEDEN ÖNCE KIZKARDEŞİM ÇOCUKLARI VE KOCASIYLA ANNEMİN YANINA TAŞINMIŞLARDI ŞİMDİ HALA ANNEMİN EVİNDELER RÜYAMDA İSE ANNEM VE BABAM DAMAT VE BEN VARIZ ANNEMİN EVİ YENİ BADANA YAPILMIŞ AMA ÇOK ACAYİP SOĞUK ANNEMLE DAMAT SOBANIN YANINA OTURMA KONUSUNDA TARTIŞIYOLAR ANNEM DİYOKİ ONA HEM BENİM EVİMDESİN HEMDE YER BEĞENMİYOSUN DEYİP KENDİ OTURMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLÜYO SOBANIN YANINA BABAM İSE HİÇ KONUŞMUYOR ÇOK ETKİLEDİ BENİ CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR.a.s.
mrblar...
sabaha karşıı çok garip üzücü bir rüyayla uyandım
teyzemin evinde kızının nişanı var...
ablam bizim balkonda 2 havlu asarken düşüyormuş (4. kattayız vee sırf ağaçların çimlerin olduğu alana bakıyor)
biz bunu öğreniyoruz ve ben bana en acı veren canını yakan bir sesleeee hüngür hüngür ağlıyorum.... hastaneye giderken garip bir araba çok geniş sanırım almanyadan dayımda gelmiş o şöför...
anneannemde önce dayımın yanında ilk gülüor nasıl düşer havlu asarken sonraa ağlıyor oda...
hastaneye yetişiyoruzzz veee göremiyorum ablamıı içerdee oda da muayene mi ne ediyorlar diyorlar..
sonra kendiimii bir an nişan evinde buluyorum...
kuzen nişanlısıylaa ben apartmanın içine (onların kapısından asansöre doğru) (çünkü aşağı kapı açılırsa ses gelsin diyee ve 5. kattayız) 2 si oturuyor vee kuzen sigara içiyor(normalde içmez) kul tablasında kulleri görüyoum...
ben ise 1 basamak üstte ayakta bekliyorum
her zamanki gibi kuzen durumu küçümsüyor ''kan verirler gelir'' diyor o anda onaa karşı aşırı nefretoluşuyor içimde sanki onaa vurmakk istiyorum...
böyle çok garipppp bir rüyaydı...
çooooooook tşk ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?