Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
iyigünler gecen gün eşimin arkadaşı var eşiylede sürekli görüştüğümüz onların erkek bebekleri oldugunu gördüm bakmaya gidiyoruz ama nedense biz de cok sevinçliyiz cok mutlu uyandım rüyadan bi aynı anda bir evin üstünde balık tutmaya calışıyoz balıklar havada uçuyor bir sürü ufak ufak bitanesi büyük o büyük olanı hemen yakalıyorum ve buzdolabına atıyorum.

bi tane daha rüya gördüm eşimle boşanıyormusum eşimden ayrılırken biz birbirimizi cok seviyoruz diyorum aramızı bozanlar oldu diyorum sonra tekrar düğünüm oluyor aynı gelinlğimi giyiyorum ama evlendiğim kişi yine eşim kalabalık bir düğün ama çok mutluyum ayrıldıgım için hiç üzgün değilim......
teşekürler şimdiden

Son düzenleme:

Merhaba

Öncelikle sağlığın konusunda dikkatli olmasılısın gerekiyorsa bir sağlık kontrolünden geçmelisin.

Eğer çalışıyorsan işin ve gelirlerinle işlgili noktalarda tedbirli olmalısın çünkü bazı sıkıntılar görünüyor.Zor bir süreçten geçebilirsin ama sonuçta rahatlamalar olacak.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Babana iş konusunda destek olacak sağlam bir insan olabilir eğer yapacağı bir atılım varsada büyük bir kazanç sağlayacak olarak görünüyor.Yani başarılı olacak.

Görüşmek üzere.

BENDE ANNEM VE BABAMI GÖRDÜM HER İKİSİNİDE KAYBETTİM ANNEM ÖLMEDEN ÖNCE KIZKARDEŞİM ÇOCUKLARI VE KOCASIYLA ANNEMİN YANINA TAŞINMIŞLARDI ŞİMDİ HALA ANNEMİN EVİNDELER RÜYAMDA İSE ANNEM VE BABAM DAMAT VE BEN VARIZ ANNEMİN EVİ YENİ BADANA YAPILMIŞ AMA ÇOK ACAYİP SOĞUK ANNEMLE DAMAT SOBANIN YANINA OTURMA KONUSUNDA TARTIŞIYOLAR ANNEM DİYOKİ ONA HEM BENİM EVİMDESİN HEMDE YER BEĞENMİYOSUN DEYİP KENDİ OTURMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLÜYO SOBANIN YANINA BABAM İSE HİÇ KONUŞMUYOR ÇOK ETKİLEDİ BENİ CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR.a.s.

mrblar...
sabaha karşıı çok garip üzücü bir rüyayla uyandım
teyzemin evinde kızının nişanı var...
ablam bizim balkonda 2 havlu asarken düşüyormuş (4. kattayız vee sırf ağaçların çimlerin olduğu alana bakıyor)
biz bunu öğreniyoruz ve ben bana en acı veren canını yakan bir sesleeee hüngür hüngür ağlıyorum.... hastaneye giderken garip bir araba çok geniş sanırım almanyadan dayımda gelmiş o şöför...
anneannemde önce dayımın yanında ilk gülüor nasıl düşer havlu asarken sonraa ağlıyor oda...
hastaneye yetişiyoruzzz veee göremiyorum ablamıı içerdee oda da muayene mi ne ediyorlar diyorlar..

sonra kendiimii bir an nişan evinde buluyorum...
kuzen nişanlısıylaa ben apartmanın içine (onların kapısından asansöre doğru) (çünkü aşağı kapı açılırsa ses gelsin diyee ve 5. kattayız) 2 si oturuyor vee kuzen sigara içiyor(normalde içmez) kul tablasında kulleri görüyoum...
ben ise 1 basamak üstte ayakta bekliyorum
her zamanki gibi kuzen durumu küçümsüyor ''kan verirler gelir'' diyor o anda onaa karşı aşırı nefretoluşuyor içimde sanki onaa vurmakk istiyorum...
böyle çok garipppp bir rüyaydı...

çooooooook tşk ediyorum

günaydın,öncelikle bir önceki yorumun için çok teşekkürler ve annemde çok teşekkür etti öncelikle annemin rüyasından başlamak istiyorum;annem 2 tane bit bulmuş kafasında ama öldürdüğünü hatırlamıyor,tararken havluya düşürdüğünü hatırlıyor bir de yılan öldürmüş fakat bir tanesi kaçmış. Bunlar da benim rüyam:Komşularımız bize geliyor sonra ben de onlara bişey götürmek için hepberaber onlarla gidiyorum.Sonra o da bana kal biraz diyor bende oturuyoruz biraz.Merdivenlerin önünde görüyorum kendimi,komşumuzun kızı,3-5 yaşlarındaki kuzenini bana öve öve bitiremiyor,yok şöyle oynar yok böyle oynar. Sonra aramıza çok yaşlı ama bir o kadr da dinç bir teyze aramıza katılıyor o da bizimle oynayacakmış.bizde şöyle yap böyle yap diyoruz. bir an da gülben ergen oluyor yanımızda ve yaşlı teyzeyi de çok seviyor.Halamların kızları ile beraber misafirlikteyiz,bir kuzenimin çocuğu çok sulu gözlü,birşey oldu hemen ağlamaya başladı bu sefer onun annesi de yeğenini ağlatarak öc aldı.Sözlüm annem ben hepberaber arabaya binip bi yerlere gitmek için arabaya bindik,benim koltuğum baya bi geride olduğu için düzeltmesi için sözlüme söyledim.Dayımın kızı pembe bir ruj sürmüş ve bikinili resmini bana gösteriyor nasıl olmuş diye.ben de iyi güzel diyorum.fakat kardeşi bana senin bikini altın sana olmuyor abla dedi.Ayrıca kuzenimin IQsu 20ye 10 çıkmış,biraz daha çalışırsam baya yükselecekmiş dedi,ben de iyi çalış bak ders cdleri var onlara bak dedim.Bi ara da çok şiddetli yağmur yağdı gürültüsüne uyandım ve camdan baktım.Yataktan kalktığımda elimde çok az miktarda diş macunu gördüm ve çok şaşırdım. Acaba diyorum bu elime nasıl geldi ve pcyi açık bırakıp öyle uyumuşum.Yaprak dökümünden bazı oyuncuları gördüm.Şevket ile mitat aynı cafede oturuyorlar Ferhunde geliyor,Mitat'ın yanına oturcakmış gibi yapıyor ama Şevket'in yanına gidiyor sonra kavga ediyorlar ve Ferhunde ağlıyor.Mitat artık bıktığı için hiç oralı olmuyor,ona özel bir davetiye gelmiş at yarışında,ona gitmek için düşünüyor ama pek de istemiyor.Yatakla duvar arasında biraz bozuk para bir de kağıt buluyorum,incelerken babam geliyor ve bir an tırsıyorum sonra kuzenimde ne kadar çekingensin abla diyor bana.Annemle puding yapıyoruz ve içinden o kadar uzun bir saç teli çıktı ki çok iğrençti. teşekkürler.

Serap Hanım SELAMLAR . . .

dizi formatında 2 rüya gördüm . . .

ilki oldukça kalabalık ve karmaşık ve çok büyük bir hastanede ablamın 7 yaşındaki oğlu ile bu hastanenin koridorlarında koşuşturuyorduk mutlaka bi işimiz mevcuttu fakat bu iş yeğenimle ilgili değildi onu bana ayak bağı olmaması için hastanenin hemen hemen hiç ziyaret edilmeyen bir bölümüne sadece 1 yatak olan şeffaf bir odaya bıraktım ve kendisini alacağımı söyledim . . .

ikinci rüyamda ise ki bu rüyayı ilkinden yaklaşık 3 gün sonra gördüm ;

aynı hastaneye bu sefer yeğenimi almak için gidiyorum arıyorum çok arıyorum ismi ile bağırarak koridorlarda mahf oluyorum neticesinde yatırdığım bölümü bulup adını haykırdığımda o da odasından koşarak çıkıyor ve sımsıkı sarılıyoruz . . .

bıraktığımın üzerinden günler geçtiği için onu çok bitap buluyorum yemek yemeğe ötürüyorum . . .

o kadar üzülüyorum ki onu nasıl bırakabildiğime inanamıyorum . . . kahroluyorum . . . senağlama

ya biraz karışık bi rüya halada etkisndeyim.
eşimle çok sevdiğimin arkadaşımın yazlığına gidyoruz.göl kenarında eski tip bi ev.ama arkadaşım orda kalmıyomuş ailesiyle yolun yukarısnda bi evde kalıyomuş beni biraz beklettikten sonra yukarıdaki eve gidiyoruz.ama ben rahat edemeyip öbür evin yanına iniyorum.ve dışarıda çok yağmur var.göl taşmak üzere .etraf plaj gibi kumluk ve sular eve geldiğini görüyorum. ama annem ve kuzenim evin oralardaymış.onları ikna etmeye uğraşıyorum.ama kuzenim gelmemekte ısrar ediyo. sonra bende evdeyim yatak odasında ve annemle konuşuyoruz.bi taraftanda aynaya bakıp saçlarımı tarıyorum. annem haraketlerimin ona benzediğini söylüyor.ve bana bişey veriyor. o arada evdeki bazı eski eşyalar kıymetliymiş.onları selden kurtarma istiyoruz.annem yatak odasını bense vitrin takımını almak istiyorum.yatak odası annemin eski oda takımı benim almak istediğim vitrinise vefat etmiş büyük yengemizin.bi taraftanda sel basaacak diye korkuyorum.
şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
merhabalar,
kardeşim bir rüya görmüş, okul formasını arıyormuş ve bi türlü bulamamış sonra önlüğünü bulmuş bu seferde gömleğini bulamamış giyememiş bir türlü sonrada gömleğini bulmuş lila renginde nasıl yorumlanır acaba..teşekkürler

Çok teşekkür ederima.s.

canım merhaba yine ben çok fazla rüya gören birisi olarak bu sefer çok güzel bir rüya gördüm ama bakalım yorumuda güzelmi?eğer zahmet olmazsa rüyamı yorumlayabilirmisin?
rüyamda daha önceden hiç görmediğim bir evin mutfağındayım acayip pis bi mutfak yerlerde ıspanak gibi yeşil yeşil yiyecekler tezgahta birçok bulaşık ve bende o kadar pis mutfağın içinde dolma yapıyorum pişiriyorum falan sonra eşimle teras kata çıkıyoruz zaten mutfakta terasta tam otururken ay hilal halinde ay ve yıldızı görüyorum yıldız ayın üst ucunda duruyor sonra kısa bir süre sonra ay yuvarlak oluyor ve ayın etrafında havai fişekler patlatılıyor ama muhteşem meğersem uzaya giden bilim adamları yapıyormuş bunu özellikle ama çok net görünüyor sonra benim balkonuma eşimle biz bakarken 3 4 tane bilim adamı geliyor o beyaz kostümleriyle bişeyler falan ölçüp gidiyorlar.bitiyor falan bizde içeri giriyoruz amcam ve kızı geliyor eve birde ablam içerde oturuyoruz sürekli kitaplıktan kitap alıyoruz kitap diziyoruz amcam sözlüklere falan bakıyor sonra hep beraber oturup müzik dinliyoruz ve amcamın yanında kendimi çok mutlu hissediyorum(normalde amcamla hiç görüşmem).

Merhaba

Amacına ulaşmak için çok dua ediyorsun

Doğru olduğuna emin olmadığın hiç birkonuda bir arkadaşını kurtarmak için gerçek olmayan konuşmalara katılmamalısın.

Evine yakın olmayan uzak bir mekanda eğitim görme hayalin var kazanırsam şehirdışı olsun diye özeniyorsun.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Canım aklına takılı bir mesele var ve sen bunu kolaylıkla halletmek istiyorsun fakat çokta sevineceğini söyleyemem biraz üzüntü var olarak görünüyor.Biraz zorluklardan sonra ferahlamalar yaşayacaksın.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Eşinin arkadaşının sevinçli bir olayı var.Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama sanki sizinde böyle bir beklentiniz var ve oluyor.Canım biraz maddi sıkıntılarınız var gibi bi durum oluşmuş geçim sıkıntısı diyelim umarım sıkıntılar atlatılır.

Görüşmek üzere.

teşekür ederim cocugumuz yok ve cok istiyoruz umarım en kısa zamanda olur

bugün bende rüyamda bir at görüyorum büyük bir tarla oluyor yeşil gibi kızıl gibi rengi toprağın..sonra eşim sonunda aldı atı diyorum yani at bizim oluyor...başka kişilerde vardı ama net hatırladığım o at ve koşturmasıydı..yorumlarsanız bende çok sevinirim..a.s.

Merhaba

Anne ve babana olan özlemin ortaya çıkmış birza senin dualarına ihtiyaçları var bence.Annen adına üzülüyosun sanki fakat mekanı nur olsun inş. sana halini göstermiş yani rahat.Hala annenin evinde mi oturuyorlar bilemiyorum ama onlara karşı sende bi kızgınlık oluşmuş kabullenmediğin bir durum var sanki.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Yeni birşeyler öğrenecek ve yeni bir insanla tanışacaksın.Kuzeninin sıkıntısı var hangi konuda bilemiyorum oldukça kederli görünüyor.Normaldede kuzenin yaptığı çoğu şeyi kabullenmiyor ona kızııyorsun.Ablanla aranısda nasıl bir mesafe var sanki ondan daima ayrı kalmaktan korkuyorsun .

Görüşmek üzere.

merhaba serap hanım;

ben pek rüya görmüyorum.belkide hatırlamıyorumdur.yeni evliyiz.eşim gece bir rüya görmüş.onun rüyasını yorumlayabilirmisiniz.
rüyasında evlendiğimiz ilk gecemizi görmüş.düğünden sonra evimize gelmişiz.ama ben onunla sürekli tartışıyormuşum.ailesini kötülemişim.o kadar sinirlenmiş ki bana nerdeyse tokat atacakmış.o sırada uyanmış.bu rüya aklıma takıldı benim.yorumlamanız mümkün mü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…