Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
serap ablacım tünaydıınn bugün rüyamda kocaman bir yılan gördüm ama uyuyo gibiydi yada hasta gibiydi hareketsizdi yani gözleri hafif açık gibiydi ve terastan aşağı iniyodum yılanın kuyruğunu yemişim gördüm töbe töbe ne demektir bu?

fibuş ne arıyosun sen bakim burda . . .
ben nerde sen orda . . . :1ninca:

bırak yavrum peşimi benden sana yar olmaz . . .:1rolleyes:

oyyyy öperim seni ben canımın içi arkadaşım benim . . . :asigim:

Merhaba

Annenin evin geçimiyle ilgili düşünce ve planları var.onun iyiliğini istemeyen 2 kiş var biirni alt etmiş diğeride bu durmdan çekinip susmuş.
Senin rüyanda ise belirgin bir öğe yok gündelik düşüncelerinin oluşturduğu bir rüya.
Görüşmek üzere.

Merhaba

Hastane ortamını sevmiyorsun uzaktan bir insanın rahatsız olduğunu duyabilirsin.Belki bir dönem hastane ortamından bahsetmiş ve oaralar adüşmek istemediğini falan konuşmuş olabilirsin beyninin bi yerinde kalmış gibi.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Hayatınız sakin ve yolunda giderken bazı dedikodular sizleri rahatsız edebilir.Bir süre bunun mücadelesini verebilirsiniz.

Görüşmek üzere.

ilk önce tekrar tşk ediyorum
ewt kuzenimle aramızda bazen soğukluk oluyor ablamla kuzen arasında da...
ewt ablamla bir mesafe var ablam başka ilde okuyor ...:1hug:

tekrar tşk ediyorum

Bu rüyanın malesef özel bir manası bulunmuyor.

Görüşmek üzere.

[/B]

teşekkürler . . . opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​
[/B]

Merhaba

Zor ve karmaşık bir durumuj içinden iyi niyetin ve azmin sayesinde çıkış yolu bulacağın manasında bir rüya

Görüşmek üzere.

Merhaba

çok istediğin bir muradın olacak olarak yorumluyorum

Görüşmek üzere.

Merhaba

Tamamen evin geçimini düşündüğünden gördüğü bir rüya bazan bazı şeyleri nasıl denkleştireceği konuusnda plan yapıyor bunu galba pek belli etmiyor.hepsi bu.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Gözünde büyüttüğün ve aşamayacağını sandığın bir engeli yavaş yavaş yoketmeye başladığının belirtisi.

Görüşmek üzere.

Arkadaşlar ben çıkıyorum.Şimdiden sonra yazanlar yorumlarını Pazartesi günü okuyabilirler.

Görüşmek üzere.

merehaba eşim rüyasında beni mezarlıgin dişindakı duvarın ustunde sipor yapar ken görmüş kızmış bana in demiş ve bende o esnada düşmüşüm mezarlık tarafına oda duvardan atlamiş beni baygın olarak görmüş kucagına almış vedişarı çikarmış ve çocuk ların ağlama sesini duymuş kayıp çocuklar ne yapacagını şaşırmış

serap h.meraba ben 1 hafta önce kızımı rüyamda gördüm.kızım ünv.okuyor hiç alakası yokken kızımın yargıç oldugunu gördüm.ne demek acaba cevep için teşekkürler

teşekkür ederim haklısınız biraz kızgın birazda kırgınım kardeşime ve eşine hiç sebeb yokken bana darıldı kardeşim ona göre vardır ama bana gelip konuşmuyor bende gurur yapıp sormuyorum tekrar teşekkürler devamlı müdaviminiz olucamdan eminim kolay gelsin.a.s.

mrb serap ablacıgım ben bugün rüyamda rahmetli teyzemi gördüm hastanede ameliyata hazırlanıyormuş üzerinde yeşil bir elbise beyaz bir türbanı varmış ameliyata girmek istemiyordu.çtek şartla girdi elimi tutarak girmek istedigini söyledi. ve el ele tutuşup girerken teyzemin eşinin bagırarak eşini çagırıp agladıgını duydum sonra ameliyathaneye girdik eleele çok büyük bembeyaz bir kapıdan geçtik beyaz bir ışık vardı.yorumun için şimdiden tşk

merhabalar ben geçenlerde rüyamda erkek arkadaşımla imam nikahı kıydırıyordum üzerimde gelinliğiim vardı çok çok güzel bir gelinlik ve ben çok güzel olmuşum annemin haberi var ama babamın yoktu bir ara aklıma gleiyor moralim bozuluyor neyse nikahtan çkıyoruz erkek arkadaşımın cipine biniyoruz gelin arabası oymuş şoför erkek arkadaşım yanında da ablası oturuyor bnm görümcemmiş (ama erkek arkadaşımın ablası yoktur) ben de arka koltukta oturuyorum ablası ile gayet neşeli sohbet ediyoruz

bi rüyam daha var bunu çok önce görüm erkek arkadaşımla bizi çok yüksekçe bir yerden aşağı atıyorlar aşağısı da denizmiş biz düşüyoruz diplere kadar iniyoruz bayaı sonra yukarıya çıkmaya başlıyoruz (tabii denizin içdeyiz bu arada ) yukarı çıkarken böyle tek tek sıra sıra altınlar var ben çıkarken altınları topluyorum alabildiklerimi alıyorum ama erkek arkadaşım hiç toplamıyor niye böyle yaptı ki diyorum neyse çıkıyoruz denizden dışarı ve ben topladığım altınları çıkarıyorum altınlar fındık olarak çıkıyor( bir avuç kadar ) erkek arkadaşım da çokça miktarda fındık çıkartıyor meğer altınları o da toplamış ben de diyorum aa benmkiler neden az böyle diyorum

çok oldu kusura bakmayın ama özellikle ikinci rüyamı çok merak ediyorum şimdiden çok teşekkürler

slm canım ben dün gece şöyle bir rüya gördüm rahmetli babannemle evde sohbet ediyoruz benden bir bardak su istiyor suyla geri döndügümde ise onu aglarken buluyorum sonra tam derdini anlatırken o anda uyanıyorum babannem vefat edeli 1 sene oldu bunun anlamı acaba benden bişeylermi umuyor yorumlarsan çok sevinirim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…