- Konu Sahibi soyluserap
-
ıltıfat deıl canım dupeduz gerceklerı soyledım sana.. sende de daha fazlası var neler oldugunu ozelden yazıcam bende sana ..
bnm yeteneklerım konusunda .. arkadaslarım cok zorladılar ama ne bılıyım belkıde senın gıbı bırının benı fışeklemesı lazımdı
senı beklıyordum belkıde
bırde cok onceden gordugum bır ruyamı anlatmak ıstıyorum ..
esımle o zaman sozlu gıbı bışeyız aıleler tanısıyor ben onlara gıdıyorum o bıze gelıyor tabı o zaman ben ıstanbulda oturuyordum ıstanbuldan bursaya gelın olarak geldım
neyse bır anneler gununde esımın annesıne yanı buraya geldım o gun burda kaldım ruyamda arkalardan bır dişimin parçalanıp parçalarınında elıme duştugunu gordum ..
once bır parcası duştu daha sonrada dıger parca duştu ama cok buyuk deıllerdı..
sabah kalktım kahvaltı ettık hep beraber ben esımın aılesıne ve esıme (o zaman esım deıldı tabı)
bu ruyamı anlattım ve kötu bısey olucak dedım ya bırıne bısey olucak yada bıze dedım yada kötu bır haber alıcam dedım cok huzursuzlandım cokkk.. kayınvalıdem hayra yor oyle cıkar kızım dedı..
neyse bız esımle yola cıktık ıstanbula gelmek uzere anneler gunu oldugu ıcın bnm annemıde o zıyaret edıcek benı bırakıp bursaya donecektı ama bız yalobaya gıderken şarampole uçtukk ..! ben cok hasar aldım ama esıme bısey olmadı
boyle ıstee
arkadasları bılgılendırmek ıstedım diş duşmesı çıkması ıyı olmuyor malesef...
mehaba ben rüyamda eşimle evliyim ama başka biriyle nişanlanmişim sözde adı ibrahimmiş arkadaşim diyoki ömerle olsaydın neyse bide başka birüyamda bugün küçük köpek göruyom yavrumu yoksa tipimi öyle unuttum bişey oluyo köpek tahrik oluyo bana doğru geliyo bakıyom küçük şeyini görüyom köpeğin ama bi ara bakıyom köpek bacaklarımın arasında uyuyo anlam veremedim inşaallah hayırdır şimdiden teşekkürler :Saruboceq:
Merhaba ben de son aylarda rüyamda hep erkek çocuk sahibi olduğumu görüyorum onu çok seviyorum gözümden sakınıyorum hep kucağımda ama bazı rüyalarımda bebeğim ölüyor. Bunu sormak istiyorum.Ben 27 aydır evliyim ve aslında bu aralar çok çocuk sahibi olmak istiyorum ama eşim daha kararsız acaba etkisi olabilir mi? Yorumlarsan sevinirim.
Canım bir konuya umut bağlamış olarak gördüm seni ve ciddi manada müjdeli bir haberin olacak.Ama her nedense sen banzen içindeki tüm umutları rafa kaldıryor böyle birşeyin olmauacağını düşünüyorsun.Eşinle rüyanın alakası yok.
Görüşmek üzere.
Merhaba
Sevgi bağlamında epey sıkıntıları var olarak görünüyor, arkadaşının bir de hastane ile ilgili bir işi.Hayatında yanlış giden bir durum var yada olacak o kişinin.
Görüşmek üzere.
slm
rüyamda "saçımda sirke(bit yavrusu) olduğunu ve bunları tarakla temizlemeye çalıştığımı "görmüşüm.
teşekkürler.....
mrb ben geçenlerde eltimi gördüm elinde 2 tane çiçek vardı hastaneden getiriyordu .sonra 1 ini benim eşime digerini kendi eşine verdi.sonra kaynım benden süt istedi bir kuyu varmış ilk önce eşime verdim o kuyudan süt daha sonra kaynıma verdim ama kaynıma doldururken kuyunun içi küçük küçk sinekle dolldu bardaga doldurdum sütün yüzü sinekle doluydu onu içti arkasında su istediler eşime verdim onun suyu temizdi sonra kaynıma verdim ama ona doldurdugum su gene pisti. yorumların için şimdiden tşk,
serapcım pc yı kapadım bu satte actım gerı sıler gucler cocuk
bende dun gece basını hatırlamamakla beraber ruyamın
bır ev gordum ev boşmuş (evımın olmasını cok ıstıyorum suan kıracıyız) evde eskı sevgılımleyım dönmuş
neyse evı gezdırıyorum ona odaları fln gosterıyorum.. bır odada genışş bır oda evın en genış odasıymış orası
kayınpederım oturuyor ama aslında o kayınpederımmıymış degılmıymış orasını anımsamıyorum
ama gercekte takendısı ruyamda neyse
bızı gorunce once bır ters ters bakıyor ben hemen eskı erkek arkadasımı oradan cıkarıyorum hadı bak bu yanda da bır oda var dıyorum bıraz tedırgın oluyorum yan odaya gecıyoruzz orda kapıyı kapatıyoruz ve kapı arkasındaa cok buyuk bır ozlemle opuşuyoruz sarılıyoruz..
tabı arkamızdan kayınpederım gelıyor sımdı esım olan kısının babası yanı
bız hemen ayrılıyoruz ıstee sonra bırden odalar bıtmemesıne ragmen böle o evın yanından yol olusuyor ıkı kısının zor gecebılıcegı genıslıkte uzun bır yol ıkımız ard arda ordan yuruyoruz hafıf yukarı dogru arkamızdan da kayınpederım bıseyler soyluyor eskı erkek arkadasımda ona cvp verıyor once kızgın olan kayınpederım onunla konusmaya baslayınca yumusuyor bırden sıyaset konusmaya baslıyorlar (kayınpederım sıyasetı cok sever hep haber fln ızleyen bi tip)
alla dıyorum eskı sevgılım ıcın sıyasetı nerden bılıyor bu dıyorum
neyse boyle bır ruyaydı devamı varmıydı yokmuydu bılmıyorum vallahı sabah daha cogu aklımdaydı :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?