Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
slm serap...
ben ruyamda ıkı geceden beri ılk gece babamı gordum babam ölü..
akşamdA HEM onu gordum hem başka tanıdığımı gordum..
korkuyomda uyanınca
ölü gormek ne acaba...

ölü görmek ömrünün uzaması bereketlenmesi manasında.Ölü diriyi getirir endişelenmeyin.

çingene görüyorum bi tane diyorum ki benim sevidğim kişi esmer oda diyoki o zaman sende bizdensin güya sevdiğim kişi rüyamda çingeneymiş nedir bu serap ablam

Serap ablaaa uzaylılar bastı bu kez dünyayı yaa Havada fıldır fıldır geziyolardı her yeri bombalıyolardı

Serap ablaaa uzaylılar bastı bu kez dünyayı yaa Havada fıldır fıldır geziyolardı her yeri bombalıyolardı

Güldürme beniiiiiiiii böyle rüyanın anlamımı olurmuş kısss.:)))))))))bi dahakine söyle uzaylılara çıksın dünyamızdan yoksa bizde gider onları basarız.

bide buna baksana serap abla
rüyamda evleniyodum ama istemeyerek damadı falan görüyorum hatta iki çiftmişiz biz bizden başka birileri daha evleniyomuş ama ben evlenmek istemiyorum soğuk davranıyorum insanlara düğün bitiyo mermer gibi bişeyin üstüne çıkıyorum yukarıda bi yerde daha sonra ayağımı bastığım mermerin ucu kırılıyodu düşücek gibi oluyodum...
ay sinirlerim bozuldu başkası olunca yanımda nedir bu hayır olsun inşallah...

benimde rüyami yorumlarsam sevinirim ....rüyamda ablam yanimda evdeyiz ve duvarlardan su fiskiriyor cok korkuyorum ...hangi yere bakarsam oradan su fiskiriyor.....
cok tesekkürler......

Şu bacaksız bak sen ya bizde diyoruz ki okul kazancak okuyacak .sevgili filanlar en iyiisi seni evlendirek senin okulda gözün yok:))))))))))):lepi:

yok ablacım olur mu öyle şey bnm hedefim ''çocukta yaparım kariyerde ''ahhaahhahaa:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…