Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

  • Gayet olumlu ve isabetli.

    OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

    OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

    OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

    OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

    OY: 9 14,8%

  • Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
agzına saglık serapcım ..

bugun ıstanbula yolcuyuzz esım ben ve aral .. ordan ne getırem sağaa söle bakam yerimseniben
 

hane içerisinde bir takım ufak problemler olabilir fakat sizin çok fazla üzülmeyeceğiniz ve durumu toparlayacağınız ortaya çıkıyor.Diğer rüyan pek yorum aaçık bir rüya değil canım.
 
agzına saglık serapcım ..

bugun ıstanbula yolcuyuzz esım ben ve aral .. ordan ne getırem sağaa söle bakam yerimseniben

Küçük bir şişe mutluluk getirsen yeterli olur sanıırm.:))

işe bak ya bende hafta sonu istanbula gidecektim fuar var ama çok gıcık insanlarda geliyor bende bir bahaneyle vazgeçtim gitmiycem
 

Gerçek hayatta olmasını istediği şeyleri yaşamak istediği mutluluğu sevinci rüyasında görmüş ve yaşamış yani bi çeşit rahatlama.Hepsi bu.Umarım rüyası gerçeğe dönsün.selamlar arkadaşınada.
 

çok geçmiş olsun Allahım şifa versin.
 

Rica ederim canım büyük bir keyfle yorumluyorum emin olun hepiniz yani.Bende bu konuda hassasım napiim herkesi kendi yerime koyup düşünüyorum ben nasıl merak ediyosam onlarada merak ediyo yetiştireyim bari diyorum:)

Kimsenin bilmesini istemediğin bazı konular var ve gizleme ihtiyacı duyuyorsun bazen dalgınlıkla bir hata yapsan hemen telafi ediyorsun.Maddi alanda harcamalarına biraz dikkat etmen gerekiyor olabilir.
 

Büyük bir dileğinin olması ve bunun neticesinde de büyük bir sevinç yaşaman manasında.
 

Aklında bir sorun yüreğinde ise tedirginlik var ancaaak bunların hepsi bir sevinçli olayla çözüme giriyor.Birşeylere dah dikkatkesileceksin,Bazı olayları daha net görmeye anlamaya başlayacaksın hayatın tam bir düzene girecek kısa bir yolculuğun olabilir.
 

galiba haklısın:gitme:
 

serapçım müsadenle bu danacın rüyasını ben yorumlamak istiyorum
hem senin de yükün acuk hafiflemiş olur

kuzu geddi namus kesin hamile kaldın sen,adam donu görmüşş
bu arada olay cinnah civarındamı oldu,
vah vahhh
erzu yanındamıydı:)
 
serap kardeş geçen gün ben de rüyamda koca bi kamyon dolusu kestane gördüm
çok büyük ve güzeldi kestaneler
ve o kestaneler benimdi
sence bu ne olaki

kuzu sakın yorum yazma ciddi bi rüya buu
 
serap kardeş geçen gün ben de rüyamda koca bi kamyon dolusu kestane gördüm
çok büyük ve güzeldi kestaneler
ve o kestaneler benimdi
sence bu ne olaki

kuzu sakın yorum yazma ciddi bi rüya buu


:lepi::hulya:

Mal varlığının artması olarak yorumlamaya çalışıyorum ama lütfen sağlığınada dikkat et, ya sen yada yakının olan bir kişinin sağlık problemlerinede işaret ediyor rüyan.
 

Eynur kapa çeneni caneemkaydirigubbakcemile
 
:lepi::hulya:

Mal varlığının artması olarak yorumlamaya çalışıyorum ama lütfen sağlığınada dikkat et, ya sen yada yakının olan bir kişinin sağlık problemlerinede işaret ediyor rüyan.

yapma yaa tırstım ben şimdi
o rüyadan sonra aşkitom fena grip oldu
adam domuz gribi olmasın
evlerden ırak
ayrıca annecim ameliyat oldu bu da olabilir dimii
rahatlat beni serap yaa takarım ben şimdi bunu
 
Merhaba canım bunca rüyayı yorumlamaya yerinmedin gocunmadın yorulmadın ya Maşşallah diyorum..
Ben de rüyamda kahve pişiriyordum misafirlere.. ama köpüksüz oldu, böyle olmaz diyip bidaha pişirdim yine köpüksüz off deyip daha çok kahve koyuyorum yine köpüksüz..sonunda öyle veriyorum.
ardından da kopuyo rüya başka bişiy görüyorum bu sefer bi yerden bi dükkan önünden geçerken bi pantolon beğeniyorum deniyorum kahverengisini alıyorum, kardeşime gösteriyorum beğenirsen sana da alayım sen de dene diyorum..CADIARZU
şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
 
yapma yaa tırstım ben şimdi
o rüyadan sonra aşkitom fena grip oldu
adam domuz gribi olmasın
evlerden ırak
ayrıca annecim ameliyat oldu bu da olabilir dimii
rahatlat beni serap yaa takarım ben şimdi bunu

takma bence.Çünkü rüyalar

1-geçmiş
2-şu an
3-gelecekle

ilgili olarak ayrılır.Ha sen şunu baştan söyleseydin olayları yane bende derdim ki zaten rüyan çıkmış.Demeyincede mecburen yorum bu kadar geldi.Anlaşılan epey hastalanan olmuş demekki geçmişe dair bir rüya :))

niye domuz gribi olsun kıss.sende benim gibisin ha ben burda biri hapşırsa ahah domuz gribi oldun diye espri yapıyorum millet strese giriyor:)) bol bol c vitamini alsın çayınada limon sıkıp içsin bişey olmaz.
 

yok inan ki hiiç yerinmiyorum dediğim gibi büyük keyf benim için çünkü ben ya fal bakıcam ya yorum yapıcam yoksa uyus oluyorum duramıyorum rahat rahat naparsın işte:)))))))))))))

Bir kısmet var sana ama ne yönde anlamadım.Belkide maddi açıdan bir rahatlama olabilir.Hane içinde ufak tartışmalar olabilir ama süresi kısa.Bir konuda ısrar ediyorsun bu yöndede birilerinden destek bekleyeceksin.
 
ayyy süper yaa en sevdiği şey bana fal bakılsın yorum yapılsın tekrar teşekkürler canım ağzına sağlık ..kaydirigubbakcemile2
o zaman aklıma gelmişken bişey daha sorayım
bundan bir-2 gün önce de rüyamda ayağımı arı sokmuştu. bunu da yaorumlar mısın bu günlük.. sonhihoyyyt teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
 

eyvallah serapçım
sıkarız limonu da çaya:))
sen hangi hanedandansın soylu arkdaşım:)):lepi:
şaka bi yana gördüm her rüyada burdayım gayrii
 
serap abla bende rüyamda okuldan bi arkadaşımı grdm çok da samimi olmadığım bi çck eliymiş çcğu olmuş rüyamda biz yeni öğreniomuşuz evine davet etti biz kalabalıkça gttk karısı falanda vardı sora başka bi rüyaya geçtim eski sevgilimi grdm yine ayy o kadar zaman oldu ayrılalı bu aralar rüyama girip duruo işte aynı okuldaymışız biz bunla sınavdaymış hatta ben soruları çözmekte zorlanıorm bi arkadaşım yarrdım falan edio bu arada bu da benle konuşmaya çalışıo ama ben yüz wermiorm pek öle yani bi rüya grdm işte yorumlar msn?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…