- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi soyluserap
-
canım çok sağol nasıl moral oldu...
yeni 2 ruya daha yorumlamanı rıca edıcem..
1-uçaktan dusuyorum yanımda bırılerı var elele tutusmusuz denıze dusuyoruz ama halımızden memnunuz.havadakı o boşlugu o kadar hıssettım kı anlatamam..denize dusuyoruz sonra yuzerek karaya cıkıyorum...
2-bır odada beyazlar ıcınde oturmuş kadınlar var..biri beni çagırıyo gel peygamberımızı kıbleye cevır dıyo..içeri giriyorum ve ortada aslında olu ama değil bir bebek beyaz kundaga sarılı peygamberımızın (s.a.v.)bebekliği imiş onu çevırıyorum ama kendı donuyo kıbleye zaten ..yanı kendı buluyo..sonra bebek kızarıyo bozarıyo hanı altına yapmaya calışıyo falan..ööle bişe işte..
nedir sence??
agzına saglık serapcım ..
bugun ıstanbula yolcuyuzz esım ben ve aral .. ordan ne getırem sağaa söle bakam yerimseniben
Merhaba.. Arkadaşımın rüyasını yorumlamanızı rica ediyorum..
Sevgilisini görmüş rüyasında. Ailesiyle tanıştırdıgını. Sevgilisinin hiç görmediği anne ve babasını görmüş rüyasında. Evlerine davet etmişler tanışmak için. Bizim kızda ailesiyle gitmiş. Yemekler yenmiş çay içilmiş. Çok güzel agırlanmışlar. Ve çok güzelde uğurlanmışlar evden. çok gerçekçi ve çok net gördüğünü söylemişti. Normalde rüyalarını hatırlamaz ama bunu çok net hatırlıyorum demişti.
Siz yorumlarsanız bende ona okutacagım burdan. Şimdiden teşekkürler...
saolasın konu gundemımde zaten beynımde kıst varmıs canım sıkıldı doktor bısey cıkmaz dedı ama emara bakcaklar bıldınız yanı agzına saglık umarım guzel ruyalar da gorurum guzel yorumlar da duyarım
Serap valla takdir ettim seni, herkesin rüyasını ayrı ayrı yorumluyorsun hiç üşenmeden gocunmadan.vereliniortak
şekerim 2 gün önce bir rüya gördüm tırsttımki ne tırstım. Çekmişim mini etek, acayip de oturmuşum. Adamın biri hiç tanımıyorum bakıp duruyor. farkediyorum hemen çeki düzen veriyorum kendime. Ne bakıyorsun diye çıkışıyorum adama. Ama adam iç çamaşırımı görüyormafoldumben
Sence nedir bunun yorumu.:gitme:, birinin günahınamı girdim nedir.
mrh serap hanım rüyamda esımın bana pırlanta yuzuk verdiğini göruyoru.aslında bıraz karısık bır ruyaydı ama sadece bu kısmını hatırlıyorum.....yorumlarsanız sevınırm.sımdıden tesekkurler.
merhaba serap hanım rüyaları yorumlamanız çok güzel bişey teşekkür ederiz.bugün rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm.masumca hiç ağlamadan duruyordu.sonra camdan baktım denizin ortasındayız vapur gibi bişeyin içindeyiz ama ev gibi.dışarı bakmasam anlamıcaktım.şimdiden sağolun
Rica ederim canım büyük bir keyfle yorumluyorum emin olun hepiniz yani.Bende bu konuda hassasım napiim herkesi kendi yerime koyup düşünüyorum ben nasıl merak ediyosam onlarada merak ediyo yetiştireyim bari diyorum:)
Kimsenin bilmesini istemediğin bazı konular var ve gizleme ihtiyacı duyuyorsun bazen dalgınlıkla bir hata yapsan hemen telafi ediyorsun.Maddi alanda harcamalarına biraz dikkat etmen gerekiyor olabilir.
Serap valla takdir ettim seni, herkesin rüyasını ayrı ayrı yorumluyorsun hiç üşenmeden gocunmadan.vereliniortak
şekerim 2 gün önce bir rüya gördüm tırsttımki ne tırstım. Çekmişim mini etek, acayip de oturmuşum. Adamın biri hiç tanımıyorum bakıp duruyor. farkediyorum hemen çeki düzen veriyorum kendime. Ne bakıyorsun diye çıkışıyorum adama. Ama adam iç çamaşırımı görüyormafoldumben
Sence nedir bunun yorumu.:gitme:, birinin günahınamı girdim nedir.
serap kardeş geçen gün ben de rüyamda koca bi kamyon dolusu kestane gördüm
çok büyük ve güzeldi kestaneler
ve o kestaneler benimdi
sence bu ne olaki
kuzu sakın yorum yazma ciddi bi rüya buu
serapçım müsadenle bu danacın rüyasını ben yorumlamak istiyorum
hem senin de yükün acuk hafiflemiş olur
kuzu geddi namus kesin hamile kaldın sen,adam donu görmüşş
bu arada olay cinnah civarındamı oldu,
vah vahhh
erzu yanındamıydı:)
:lepi::hulya:
Mal varlığının artması olarak yorumlamaya çalışıyorum ama lütfen sağlığınada dikkat et, ya sen yada yakının olan bir kişinin sağlık problemlerinede işaret ediyor rüyan.
yapma yaa tırstım ben şimdi
o rüyadan sonra aşkitom fena grip oldu
adam domuz gribi olmasın
evlerden ırak
ayrıca annecim ameliyat oldu bu da olabilir dimii
rahatlat beni serap yaa takarım ben şimdi bunu
Merhaba canım bunca rüyayı yorumlamaya yerinmedin gocunmadın yorulmadın ya Maşşallah diyorum..
Ben de rüyamda kahve pişiriyordum misafirlere.. ama köpüksüz oldu, böyle olmaz diyip bidaha pişirdim yine köpüksüz off deyip daha çok kahve koyuyorum yine köpüksüz..sonunda öyle veriyorum.
ardından da kopuyo rüya başka bişiy görüyorum bu sefer bi yerden bi dükkan önünden geçerken bi pantolon beğeniyorum deniyorum kahverengisini alıyorum, kardeşime gösteriyorum beğenirsen sana da alayım sen de dene diyorum..CADIARZU
şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan
takma bence.Çünkü rüyalar
1-geçmiş
2-şu an
3-gelecekle
ilgili olarak ayrılır.Ha sen şunu baştan söyleseydin olayları yane bende derdim ki zaten rüyan çıkmış.Demeyincede mecburen yorum bu kadar geldi.Anlaşılan epey hastalanan olmuş demekki geçmişe dair bir rüya :))
niye domuz gribi olsun kıss.sende benim gibisin ha ben burda biri hapşırsa ahah domuz gribi oldun diye espri yapıyorum millet strese giriyor:)) bol bol c vitamini alsın çayınada limon sıkıp içsin bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?