Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
mrb serapcigim ben ruyamda bir magazada yeni elbiseler deniyordum.gecenlerdede arkadasim beni ruyasinda gormus.ben yeni yeni elbiseler almisim.hepsi birbirinden guzelmis.uzerimde deneyip arkadasima soruyormusum nasil oldu diye.arkadasimda yeni elbiseler almis ama benimki ondan daha cok ve daha guzelmis.canim yorumlarsan memnun olurum

canım sayfa 74 tesin.

merhabalar

tabirleriniz dikkatimi çekti çok..bende size gecen gece gordugum ruyayı sormak ıstıyorum..(bebek istiyorum bu arada)
Kuaför koltugundayım saçımı boyatıyorum yarı çıplak haldeyım..uzerımde kadınların dogum yaparken gıydıklerı onluk gıbı arkası açık ortuden var.ama aynı anda asırı bır şekılde adet oluyorum..sizce ne olabılır bu..

Üzerinden büyük bir yük atacaksın ve ferahlayacaksın.Sana bu konuda yardım eden bir kişi de yanıbaşında olacak.Büyük bsevinç duyacağın bir olay olabilir.

merhaba yorumunuz için teşekkürler çocuğum olmuyor bu zamana kadar olmadı inşallah hamile kalırım büyük sevincim bu olur

cok ısterım tabı vaktıgım oldugu ve gordugum vede bıldıgım ruyalarda nacızane yorum katmak ısterım .. tabı senınkıleer cok ıyı gıdıyor kanımca arkadasım

bu arada serap ım ben ıkı gun once karlı bır ev gordum derya ablam flnda vardı yanımda odalar bı acayıptı gecekonduymuş o ev bı odasında afedersın kaka vardı ve parmagımın ucuna sıçradı o kadar hatılıyorum ruyamı

bırde bu sabahh 8 de uyandım 9 a dogru gerı yattım ruyamda esımın bana bır ortamda gıcık olan (tanımıyorum ama) bır kızla benı aldattıgını gordum .. yanımdalardı ustelık yanı ben oturuyorum yanıdma bırılerı var az ılerde de bunlar öpuşuyorlarr ay ne acı bıseymışş yaa Allah gostermesınn
kı eşım bana taparasına aşıktır gercekte..
ay hemen aradımm alçakkkk dıe bagırdım oda telın dıger ucundan bana bagırıyor yuksekkk dıyee sonra anlattım ruyamı aslaa aşkım senın bı yerın açık kalmış didi :kedi:

bu bılınc altı olabılır de cunku gecen gun aldatılmayı konusmustuk bır arkadasımla mısafırlıkte

ama dıgerı ne olakı

:))iş yaşantında olumlu ve güzel gelişmeler yaşabilirsin.Çocuğun olacak için rahat olsun.

Ufakta olsa işle ilgili beklentine bir cevap gelebilir kabul edersin etmeszin elbetteki senin kararın.
Diğerinede tam yazacaktım sen yine birinden bu tarz bi hikaye dinlemişsin diye baktım ki yazmışsın zaten biriyle bu konuda konuştuğunu:)))

Aboo adama acııdm bak şimdi.sen telefon edince hahahaaaaaaaaaaaa.:lepi:

ruyamda yazın tatıle gıttıgımız yerı goruyorum orda devamlı kalıcakmısız ev tutmusuz o evdeyız karsıma bakınca yıne denızı goruyorum kısa yaklastıgımız ıcın cok dalgalı dalgalanıp carpıyor ggemilerde var bende ızlıyorum camdan bıde bısey konusuluyo o sıra dıyokı kısı denız boyle dalgalı olursa gecenkı gıbı gemılerı evlerı alır goturur dıyor yazlık evde kısında kalacagız garıp gelıyor bakıyorum camdan sımdıden tesekkurler

merhaba serap;
Ben rüyamda adet olmuşum ama doktordayım,dr. bana diyorki adet olmuşsun ama sende gebelik gözüküyor,keseyi gördüm ultrasonda diyor.tabi ben şaşırıyorum,görümcemde diyorki adet olmayacağım de sürekli kendineki hamile olasın diyor.bende görümceme diyorumki napayım oldum adet,annemde dokuz ay boyunca bana hamileyken adet olmuş.sonrada sanki suçlanmışım gibi üzüldüm.

dün gecede bir rüya gördüm.rüyamda babamı gördüm,gerçekte küsüz.babamı evime götürmek için evine gitmişim,onun eşyalarını tolamışım.halılarını rulo yapmışız ama halılar eski ve kırmızı olduğu için kalsın bunlar diyorum.köşede küçük tv görüyorum,bakıyorumki bozukmuş,neyse kalsın buda diyorum.
rüyam bunlar,yorumlarsan çok sevinirim

serapcım gene ben..
eşimi görüyorum rüyamda sakallı ve genç(ilk evlendiğimiz zamanda sakalları vardı amaçok gür değil ve koyuya yakındı)aynı yeni evlendiğimiz zamanki gibi.şaşırıyorum.sen gene sakal uzatmışsın deyip sakalını seviyorum çok genç ve güzel görünüyor.sonra annem oluyor.annem hasta ve yorgun.olduğunda daha yaşlı.ne oldu annecim deyip koluna giriyorum.yanımızda biri daha var ama kim olduğunu hatırlamıyorum.ama tanıdığım birisi.ve annemi uzun bir merdivenden çıkarıyoruz.o haline rağmen rahat çıkıyor merdivenleri..
şimdiden sağol canım.öpüyorumm

Son düzenleme:

Herşeyin yolunda gittiği bir sırada bir konu gündemine gelip canını sıkabilir.

Rüyada adet olduğunu görmek bebek beklemek yani hamilelik manasındadır.

Babanla ilgilide çok fazla bir gelişme yok barışmak istemiyorsun kızgınsın çünkü.

:))iş yaşantında olumlu ve güzel gelişmeler yaşabilirsin.Çocuğun olacak için rahat olsun.

canım çok sağol nasıl moral oldu...

yeni 2 ruya daha yorumlamanı rıca edıcem..
1-uçaktan dusuyorum yanımda bırılerı var elele tutusmusuz denıze dusuyoruz ama halımızden memnunuz.havadakı o boşlugu o kadar hıssettım kı anlatamam..denize dusuyoruz sonra yuzerek karaya cıkıyorum...

2-bır odada beyazlar ıcınde oturmuş kadınlar var..biri beni çagırıyo gel peygamberımızı kıbleye cevır dıyo..içeri giriyorum ve ortada aslında olu ama değil bir bebek beyaz kundaga sarılı peygamberımızın (s.a.v.)bebekliği imiş onu çevırıyorum ama kendı donuyo kıbleye zaten ..yanı kendı buluyo..sonra bebek kızarıyo bozarıyo hanı altına yapmaya calışıyo falan..ööle bişe işte..

nedir sence??

Merhaba.. Arkadaşımın rüyasını yorumlamanızı rica ediyorum..

Sevgilisini görmüş rüyasında. Ailesiyle tanıştırdıgını. Sevgilisinin hiç görmediği anne ve babasını görmüş rüyasında. Evlerine davet etmişler tanışmak için. Bizim kızda ailesiyle gitmiş. Yemekler yenmiş çay içilmiş. Çok güzel agırlanmışlar. Ve çok güzelde uğurlanmışlar evden. çok gerçekçi ve çok net gördüğünü söylemişti. Normalde rüyalarını hatırlamaz ama bunu çok net hatırlıyorum demişti.

Siz yorumlarsanız bende ona okutacagım burdan. Şimdiden teşekkürler...

Serap valla takdir ettim seni, herkesin rüyasını ayrı ayrı yorumluyorsun hiç üşenmeden gocunmadan.vereliniortak

şekerim 2 gün önce bir rüya gördüm tırsttımki ne tırstım. Çekmişim mini etek, acayip de oturmuşum. Adamın biri hiç tanımıyorum bakıp duruyor. farkediyorum hemen çeki düzen veriyorum kendime. Ne bakıyorsun diye çıkışıyorum adama. Ama adam iç çamaşırımı görüyormafoldumben

Sence nedir bunun yorumu.:gitme:, birinin günahınamı girdim nedir.

mrh serap hanım rüyamda esımın bana pırlanta yuzuk verdiğini göruyoru.aslında bıraz karısık bır ruyaydı ama sadece bu kısmını hatırlıyorum.....yorumlarsanız sevınırm.sımdıden tesekkurler.

merhaba serap hanım rüyaları yorumlamanız çok güzel bişey teşekkür ederiz.bugün rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm.masumca hiç ağlamadan duruyordu.sonra camdan baktım denizin ortasındayız vapur gibi bişeyin içindeyiz ama ev gibi.dışarı bakmasam anlamıcaktım.şimdiden sağolun

saolasın konu gundemımde zaten beynımde kıst varmıs canım sıkıldı doktor bısey cıkmaz dedı ama emara bakcaklar bıldınız yanı agzına saglık umarım guzel ruyalar da gorurum guzel yorumlar da duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…