- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 37
- Konu Sahibi soyluserap
-
Malesef canım bilinçaltı.Çünkü geçirdiğin dönem seni strese sokmuş düşündüğün tek konu bu şimdilerde ve bu yüzden buna benzer rüyalar daha çok görebilirsin.
mrb serapcigim ben ruyamda bir magazada yeni elbiseler deniyordum.gecenlerdede arkadasim beni ruyasinda gormus.ben yeni yeni elbiseler almisim.hepsi birbirinden guzelmis.uzerimde deneyip arkadasima soruyormusum nasil oldu diye.arkadasimda yeni elbiseler almis ama benimki ondan daha cok ve daha guzelmis.canim yorumlarsan memnun olurum
Üzerinden büyük bir yük atacaksın ve ferahlayacaksın.Sana bu konuda yardım eden bir kişi de yanıbaşında olacak.Büyük bsevinç duyacağın bir olay olabilir.
canım saolasın tüm iyi dileklerin için iyiki seni tanımışım yaa.inşallah yakın zamanda güzel bir iş bulursun.
Bu arada madem yorumları beğeniyosun gel katıl bana olmaz mı arada sende gel yorum yap olmas mııkaydirigubbakcemile5
merhabalar
tabirleriniz dikkatimi çekti çok..bende size gecen gece gordugum ruyayı sormak ıstıyorum..(bebek istiyorum bu arada)
Kuaför koltugundayım saçımı boyatıyorum yarı çıplak haldeyım..uzerımde kadınların dogum yaparken gıydıklerı onluk gıbı arkası açık ortuden var.ama aynı anda asırı bır şekılde adet oluyorum..sizce ne olabılır bu..
cok ısterım tabı vaktıgım oldugu ve gordugum vede bıldıgım ruyalarda nacızane yorum katmak ısterım .. tabı senınkıleer cok ıyı gıdıyor kanımca arkadasım
bu arada serap ım ben ıkı gun once karlı bır ev gordum derya ablam flnda vardı yanımda odalar bı acayıptı gecekonduymuş o ev bı odasında afedersın kaka vardı ve parmagımın ucuna sıçradı o kadar hatılıyorum ruyamı
bırde bu sabahh 8 de uyandım 9 a dogru gerı yattım ruyamda esımın bana bır ortamda gıcık olan (tanımıyorum ama) bır kızla benı aldattıgını gordum .. yanımdalardı ustelık yanı ben oturuyorum yanıdma bırılerı var az ılerde de bunlar öpuşuyorlarr ay ne acı bıseymışş yaa Allah gostermesınn
kı eşım bana taparasına aşıktır gercekte..
ay hemen aradımm alçakkkk dıe bagırdım oda telın dıger ucundan bana bagırıyor yuksekkk dıyee sonra anlattım ruyamı aslaa aşkım senın bı yerın açık kalmış didi :kedi:
bu bılınc altı olabılır de cunku gecen gun aldatılmayı konusmustuk bır arkadasımla mısafırlıkte
ama dıgerı ne olakı
ruyamda yazın tatıle gıttıgımız yerı goruyorum orda devamlı kalıcakmısız ev tutmusuz o evdeyız karsıma bakınca yıne denızı goruyorum kısa yaklastıgımız ıcın cok dalgalı dalgalanıp carpıyor ggemilerde var bende ızlıyorum camdan bıde bısey konusuluyo o sıra dıyokı kısı denız boyle dalgalı olursa gecenkı gıbı gemılerı evlerı alır goturur dıyor yazlık evde kısında kalacagız garıp gelıyor bakıyorum camdan sımdıden tesekkurler
merhaba serap;
Ben rüyamda adet olmuşum ama doktordayım,dr. bana diyorki adet olmuşsun ama sende gebelik gözüküyor,keseyi gördüm ultrasonda diyor.tabi ben şaşırıyorum,görümcemde diyorki adet olmayacağım de sürekli kendineki hamile olasın diyor.bende görümceme diyorumki napayım oldum adet,annemde dokuz ay boyunca bana hamileyken adet olmuş.sonrada sanki suçlanmışım gibi üzüldüm.
dün gecede bir rüya gördüm.rüyamda babamı gördüm,gerçekte küsüz.babamı evime götürmek için evine gitmişim,onun eşyalarını tolamışım.halılarını rulo yapmışız ama halılar eski ve kırmızı olduğu için kalsın bunlar diyorum.köşede küçük tv görüyorum,bakıyorumki bozukmuş,neyse kalsın buda diyorum.
rüyam bunlar,yorumlarsan çok sevinirim
:))iş yaşantında olumlu ve güzel gelişmeler yaşabilirsin.Çocuğun olacak için rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?