Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
merhaba serap.
benim eşim geçen gün bir rüya görmüş merak ettim sana sormak istedim.
ben gece yatarken uyanıp eşime avucunu getirsene diyorum. sonra avucuda çişimi yapmışım. gülümseyip kalkamadım çok uykum var deyip dönüp uyumuşum. eşimde öyle kalakalmış.
hayır olsun dedim. :)
yorumlarsan sevinirim.

mrb serap.bende ruyamda bi magazada cok guzel elbiseler deniyordum.nedir acaba.ayrica gecenlerdede arkadasim beni ruyasinda gormus.birsuru yeni elbiseler almisim hepside birbirinden guzelmis.hepsini uzerimde deneyip arkadasima soruyormusum nasil guzel oldumu diye.yorumlarsaniz memnun olurum

Merhaba Serap
Senden 3 rüya yorumlamanı isteyeceğim zahmet olmazsa
birbirleriyle bağlantılı olduğunu hissediyorum ve yaklaşık 3-4 gün arayla görüldüler
Ben iki yıldır evli bir bayanım ve çocuk istiyoruz artık

1.rüya:
arkadaşım beni görmüş
Güya eşimle evlenecekmişim ve iki kıyafet almışım
üstüme de kırmızı olan elbiseyi giymişim
Arkadaşım da öteki siyah olanın bana daha çok yakıştığını söylemiş.
Bende siyah olanı öteki düğünümde ( iki yerde olacakmış) giyeceğimi söylemişim

2. rüya:
ben gördüm
kendimi gelinlikler içerisinde boynumda ve kollarımda altından takılar içinde gördüm
(sanırım bu benim düğünüm)
Güya düğün esnasında çok takı takılmış
ve ben elimdeki zincire geçmiş büyük bir ata lirasını boynuma takmak yerine sağ ayağımın bileğine takıyorum (setin kolyesi sadece boynumda olsun istyorum çünkü)
hem üstümde bulunsun istiyorum
hem de düşmesinden de endişe ediyorum
bu yüzden ayağıma bağlıyorum
fakat garip olan bu sırada ayağımda yürüyüş için olan beyaz spor ayakkabılarımdan giymişim
ve bağcıklarını bağlamamışım ( bu kısmı yazarken hatırladım genelde pek bağlamıyorum)

3. rüya:
kardeşimin nişanlısı görmüş ( cici gelinimiz:)
birlikte altından takılarımız varmış
ama bendeki daha fazlaymış
Hatta bende oldukça güzel işlemeli ( sanırım diyarbakır tarafının çiçek işlemeli telkari işi idi diyor) kalın bir bileklik ve takımı varmış
Onu çok beğenmiş
Onda ise çok kalın bir yüzük varmış
birbirimize gösteriyormuşuz

Şimdiden yorumların için teşekkürlerkaydirigubbakcemile3

merhaba serap hanım ben eltimin benimle ilgili gördüğü rüyasını yorumlatmak istiyorum

eltim beni rüyasında görmüş çocuk doğurmuşum ve bakması için ona bırakmışım ve eltim çocuğu bir odada yalnız bırakıyor geri döndüğünde bir kedi çocuğun üzerinde burnunu yemiş vaziyette görüyor ve çocuk erkekmiş bunu yorumlarsanız çok sevinirim

tşkr ederim yorumun için...

bir rüya daha yorumlatabilirmiyim ben çokça rüya görürüm

geçenlerde bir yere gitmek istiyorum heryer yılan dolu adımımı attığım yerde irili ufaklı yılanlar var çok korkuyorum onlardan gideceğim yere gidemiyorum hatta tuvalete bile gidiyorum orayada gelecek die hızlıca bitirip çıkıyorum
bir adam beni kucağına alıp yılanlardan uzaklaşmamı sağlıyo kızım sen korkma deyip yılanların olduğu yerden uzaklaştırıyo beni
bu adamda babammı başka birimi bilmiyorum
beni seven bana merhamet eden biri
şimdiden teşekkürler

merhaba, ben de bir rüya yorumlatmak istiyorum. yüksek bir pencereye uzanmış tahta bir merdiven görüyorum. bahçelerde kullanılan merdivenlerden. yanına yaklaşıyorum, binsem mi diye düşünüyorum, sonra diyorum ki hamileyim ben, binmeyeyeyim, düşerim falan bişey olur. binmiyorum. ama gerçekte hamile değilim. böyle bir rüya. yorumlarsanız sevinirim.

Maddi sıkıntılarda kafa kafaya verip yardımlaşma manasında.

elinize geçen maddiyatın artacağı yönünde bir açıklama yapıyorum bu rüyaya.

evet bağlantılı rüyalar.Çünkü genel bir problem var ve bunun çözümü için iki yol sunulmuş sana.bir tanesinde sen daha ısrarcı görünüyorsun.Fakat sana sıkıntıdan başka bişey getirmiyor olarak görünüyor.İkinci yol ise yine aynı şekilde sonuca götürmeyen yol olark görünüyor.Sıkıntılar içerisindesin azıcık ferahlatsanda yüreğini yinede devam ediyor sıkıntın.

Üzerinden büyük bir yük atacaksın ve ferahlayacaksın.Sana bu konuda yardım eden bir kişi de yanıbaşında olacak.Büyük bsevinç duyacağın bir olay olabilir.

Çekindiğin kötü niyetli sinsi insanlar var fakat bu kişilerin sana vereceği zararlar seni etkilemiyor olarak görünüyor.Aşman gereken bazı konular var galiba.

Ulaşmak yada varmak istediğin bir nokta var kafanda.Ama kararsızsın çünkü ulaşacağın bu noktada sana yeteri kadar güven vermiyor olabilir ama sonuçta yaparsanda ilerleme olacak mesleki alanında.Kendine bu durumu sıkıntı yapmış olarak görünüyorsun.

mrb serap günaydın

dün gece bir rüya gördüm çok uzun geldi bana kaydirigubbakcemile3
okuldayken bi bayan bilgisayar öğretmenm wardı
geçenlerde facebookta bakarken bi baktım 4-5 aylık bi kızı var onunla çekilmiş bi resmi vardı

dün gecede rüyamda;

o bebek benim kucağımda ben onu evime getirmişim.
öğretmenimde bebeğini arıyo her yerde falan
ben kendimi bebek hırsızı gibi hissetmeye başlıyorum
sonra öğretmenimi aramaya karar veriyorum
arkadaşımdan numarasını falan istiyorum
öğretmenim bebeğinizi bi yerde buldum şu an bnmle birlikte demek için
ama telefonu öğretmenimin annesi açıyo
gevher karakolda diyo
tşk edip kapatıyorum
sonra bebeği bir arkadaşıma veriyorum
öğretmenimde bana mesaj atıyo.rüya işte sanki öğrenmiş bebeğin bende olduğunu gibi.
nerde gördün bebeği falan diyo mesajda
bende öğretmenim bebeğiniz nimetlerde (arkadaşımda) o çok iyi merak etmeyin
size getiricez diyorum

sonrasını hatırlamıyorum çünkü uyandım sanırım :uhm:

saçma bir rüyaydı ama bir anlamı var mı :uhm:

bu arada bu aralar nerde kimin kucağında bebek görsem imrenmeye başladım :kedi:

çocukları çok seviyorum.evli değilim henüz ama aşkımdan bi çocğm olsn istiyorm

alakası olabilr mi rüyayla?

günaydın

Rüyan tamamen bu cümlenle bağlantılı yani etkilenme rüyası.özel bir anlam içermiyor canım.
''geçenlerde facebookta bakarken bi baktım 4-5 aylık bi kızı var onunla çekilmiş bi resmi vardı''

Yapılan bir konuşmanın etkisiyle görülen bir rüya ve özel bir anlam içermiyor acnım.

mrb serap abla yine ben cok sık rüya görüyorum su sıralar sanırım bilinç altı bütün gün ne düşünürsem onu görüyorum

bugun rüyamda annemle birlikte tanıdık bi kadın dogumcu var ona gıdıyoruz diyorumkı nuri abi ben tüp bebek yaptıracagım ne zaman geleyım diyorum oda yarın gel diyor bende adetlıyım suan pazartesi geleyım diyorum tamam diyor ve cıkıyoruz esimle beraber işyerimize geliyoruz kayınbiladerim ve kayın pederimde var kayın pederime söylemıyoruz tedavı olacagımı kızar diye neyse bilgisayrda oyun oynamaya baslıyor esşim ben tam kayınpederime söyleyecekken kayın bıraderim benı susturuyor
bana bilinç altı gibi geldi ama yorumlatmak istedim ablacım

Malesef canım bilinçaltı.Çünkü geçirdiğin dönem seni strese sokmuş düşündüğün tek konu bu şimdilerde ve bu yüzden buna benzer rüyalar daha çok görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…