- Konu Sahibi soyluserap
-
Bu rüyan tamamen düşünce dünyan ile ilgili ya bir sohbete katılıyorsun yada bu konuda kitaplar okuyorsun ve yaşama tarzlarını takdir ediyorsun onlar gibi olabilme umudun var içinde.Bazı yasakları ihlal ettiğin zaman ve bunun nasıl telafi edileceğine dair düşüncelerin var güzel düşünceler olumlu yani.
merhaba serap.
benim eşim geçen gün bir rüya görmüş merak ettim sana sormak istedim.
ben gece yatarken uyanıp eşime avucunu getirsene diyorum. sonra avucuda çişimi yapmışım. gülümseyip kalkamadım çok uykum var deyip dönüp uyumuşum. eşimde öyle kalakalmış.
hayır olsun dedim. :)
yorumlarsan sevinirim.
mrb serap.bende ruyamda bi magazada cok guzel elbiseler deniyordum.nedir acaba.ayrica gecenlerdede arkadasim beni ruyasinda gormus.birsuru yeni elbiseler almisim hepside birbirinden guzelmis.hepsini uzerimde deneyip arkadasima soruyormusum nasil guzel oldumu diye.yorumlarsaniz memnun olurum
Merhaba Serap
Senden 3 rüya yorumlamanı isteyeceğim zahmet olmazsa
birbirleriyle bağlantılı olduğunu hissediyorum ve yaklaşık 3-4 gün arayla görüldüler
Ben iki yıldır evli bir bayanım ve çocuk istiyoruz artık
1.rüya:
arkadaşım beni görmüş
Güya eşimle evlenecekmişim ve iki kıyafet almışım
üstüme de kırmızı olan elbiseyi giymişim
Arkadaşım da öteki siyah olanın bana daha çok yakıştığını söylemiş.
Bende siyah olanı öteki düğünümde ( iki yerde olacakmış) giyeceğimi söylemişim
2. rüya:
ben gördüm
kendimi gelinlikler içerisinde boynumda ve kollarımda altından takılar içinde gördüm
(sanırım bu benim düğünüm)
Güya düğün esnasında çok takı takılmış
ve ben elimdeki zincire geçmiş büyük bir ata lirasını boynuma takmak yerine sağ ayağımın bileğine takıyorum (setin kolyesi sadece boynumda olsun istyorum çünkü)
hem üstümde bulunsun istiyorum
hem de düşmesinden de endişe ediyorum
bu yüzden ayağıma bağlıyorum
fakat garip olan bu sırada ayağımda yürüyüş için olan beyaz spor ayakkabılarımdan giymişim
ve bağcıklarını bağlamamışım ( bu kısmı yazarken hatırladım genelde pek bağlamıyorum)
3. rüya:
kardeşimin nişanlısı görmüş ( cici gelinimiz:)
birlikte altından takılarımız varmış
ama bendeki daha fazlaymış
Hatta bende oldukça güzel işlemeli ( sanırım diyarbakır tarafının çiçek işlemeli telkari işi idi diyor) kalın bir bileklik ve takımı varmış
Onu çok beğenmiş
Onda ise çok kalın bir yüzük varmış
birbirimize gösteriyormuşuz
Şimdiden yorumların için teşekkürlerkaydirigubbakcemile3
merhaba serap hanım ben eltimin benimle ilgili gördüğü rüyasını yorumlatmak istiyorum
eltim beni rüyasında görmüş çocuk doğurmuşum ve bakması için ona bırakmışım ve eltim çocuğu bir odada yalnız bırakıyor geri döndüğünde bir kedi çocuğun üzerinde burnunu yemiş vaziyette görüyor ve çocuk erkekmiş bunu yorumlarsanız çok sevinirim
tşkr ederim yorumun için...
bir rüya daha yorumlatabilirmiyim ben çokça rüya görürüm
geçenlerde bir yere gitmek istiyorum heryer yılan dolu adımımı attığım yerde irili ufaklı yılanlar var çok korkuyorum onlardan gideceğim yere gidemiyorum hatta tuvalete bile gidiyorum orayada gelecek die hızlıca bitirip çıkıyorum
bir adam beni kucağına alıp yılanlardan uzaklaşmamı sağlıyo kızım sen korkma deyip yılanların olduğu yerden uzaklaştırıyo beni
bu adamda babammı başka birimi bilmiyorum
beni seven bana merhamet eden biri
şimdiden teşekkürler
merhaba, ben de bir rüya yorumlatmak istiyorum. yüksek bir pencereye uzanmış tahta bir merdiven görüyorum. bahçelerde kullanılan merdivenlerden. yanına yaklaşıyorum, binsem mi diye düşünüyorum, sonra diyorum ki hamileyim ben, binmeyeyeyim, düşerim falan bişey olur. binmiyorum. ama gerçekte hamile değilim. böyle bir rüya. yorumlarsanız sevinirim.
mrb serap günaydın
dün gece bir rüya gördüm çok uzun geldi bana kaydirigubbakcemile3
okuldayken bi bayan bilgisayar öğretmenm wardı
geçenlerde facebookta bakarken bi baktım 4-5 aylık bi kızı var onunla çekilmiş bi resmi vardı
dün gecede rüyamda;
o bebek benim kucağımda ben onu evime getirmişim.
öğretmenimde bebeğini arıyo her yerde falan
ben kendimi bebek hırsızı gibi hissetmeye başlıyorum
sonra öğretmenimi aramaya karar veriyorum
arkadaşımdan numarasını falan istiyorum
öğretmenim bebeğinizi bi yerde buldum şu an bnmle birlikte demek için
ama telefonu öğretmenimin annesi açıyo
gevher karakolda diyo
tşk edip kapatıyorum
sonra bebeği bir arkadaşıma veriyorum
öğretmenimde bana mesaj atıyo.rüya işte sanki öğrenmiş bebeğin bende olduğunu gibi.
nerde gördün bebeği falan diyo mesajda
bende öğretmenim bebeğiniz nimetlerde (arkadaşımda) o çok iyi merak etmeyin
size getiricez diyorum
sonrasını hatırlamıyorum çünkü uyandım sanırım :uhm:
saçma bir rüyaydı ama bir anlamı var mı :uhm:
bu arada bu aralar nerde kimin kucağında bebek görsem imrenmeye başladım :kedi:
çocukları çok seviyorum.evli değilim henüz ama aşkımdan bi çocğm olsn istiyorm
alakası olabilr mi rüyayla?
mrb benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim
rüyamda bizim işyerinin yakınında bir kırtasiyeci var onla nişanlanacağımı gördüm bizim evdeler oturuyoruz ben bunla niye nişanlanıyorum diyorum kendi kendi me o bana bakıyor ben ne olduğunu anlamaya çalışırken karşısında sevgisinini gördüm bunda niye ayrıldılar diye düşünmeye başladım sonra o kızın yanındada başka biri vardı onla gülüşüyordu sonra uyanmışım
tşk ederimYapılan bir konuşmanın etkisiyle görülen bir rüya ve özel bir anlam içermiyor acnım.
günaydın
Rüyan tamamen bu cümlenle bağlantılı yani etkilenme rüyası.özel bir anlam içermiyor canım.
''geçenlerde facebookta bakarken bi baktım 4-5 aylık bi kızı var onunla çekilmiş bi resmi vardı''
mrb serap abla yine ben cok sık rüya görüyorum su sıralar sanırım bilinç altı bütün gün ne düşünürsem onu görüyorum
bugun rüyamda annemle birlikte tanıdık bi kadın dogumcu var ona gıdıyoruz diyorumkı nuri abi ben tüp bebek yaptıracagım ne zaman geleyım diyorum oda yarın gel diyor bende adetlıyım suan pazartesi geleyım diyorum tamam diyor ve cıkıyoruz esimle beraber işyerimize geliyoruz kayınbiladerim ve kayın pederimde var kayın pederime söylemıyoruz tedavı olacagımı kızar diye neyse bilgisayrda oyun oynamaya baslıyor esşim ben tam kayınpederime söyleyecekken kayın bıraderim benı susturuyor
bana bilinç altı gibi geldi ama yorumlatmak istedim ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?