Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .

Biri seni hayal kırıklığına uğratacak sanki yada uğratmıştır.manası bu cnm.

eyvallah serapçım
sıkarız limonu da çaya:))
sen hangi hanedandansın soylu arkdaşım:)):lepi:
şaka bi yana gördüm her rüyada burdayım gayrii

hanedan kısmını bilemiycem de bekleriz yani rüyaların için mekanıma.:))her daim.:roflol:

Ben sana ne diyeyim ki şimdi tek sorum var;sen bu zatı muhteremi unuttuğuna sildiğine emin misin gerçekten?

Ben sana ne diyeyim ki şimdi tek sorum var;sen bu zatı muhteremi unuttuğuna sildiğine emin misin gerçekten?

evet eminim gerçekten zaten çook uzun zamandır aklımda yoktu ama bilinç altı heralde arada bi yokluyo yoksa hani gözümün önünde olan bi insanda diil normalde aklıma bile gelmez yani

evet eminim gerçekten zaten çook uzun zamandır aklımda yoktu ama bilinç altı heralde arada bi yokluyo yoksa hani gözümün önünde olan bi insanda diil normalde aklıma bile gelmez yani

en iyisi mi sen şu bilinçaltınıda siliver böyle seni meşgul etmesin di mi ama cnm.

serapcım beni unuttun muu:sinifsinif::sinifsinif:

serapcım beni unuttun muu:sinifsinif::sinifsinif:

anaaaa hayret valla ben yazdığımı hatırlıyorum.ama baktım hakkaten yok.Bir ara site yayını kesti ben de o ara cevap yolluyordum demekki yazmadı.Hani şimdilik portalle idare edin diyo ya site bazen ona denk geldi demekki.

eşinin maddi olarak rahatlaması manasında bir rüya cnm bu.

sayın arkadaşlarım ben mekandan çıkıyorum artık yarın bakarız rüyalarınıza ben gidiyorum siz yazmaya devam edin iyi akşamlarrrrr.

sayın arkadaşlarım ben mekandan çıkıyorum artık yarın bakarız rüyalarınıza ben gidiyorum siz yazmaya devam edin iyi akşamlarrrrr.

bizahmet vakit bulduğunda benim rüyamıda yorumlarmısın
gerçi rüyayı ben diil eşim görmüş ama ben çok merak ettim acaba ne anlama geliyo
eşim rüyasında büyük bi gül bahçesindeymiş
bana vermek için bahçeden gül toplamış beyaz ve kırmızı güller
hatta dikenleri eline batmasın diye makasla kesmiş gülleri
çooook merak ettim manasını
şimdiden teşekkürler

serap'cığım rüya tabirin için çok teşekkür ederim.evet bebek istiyorum,inşallah senin yorumladığın gibi hamile kalırım.ikinciside evet babama çok kızgınım,bu kızgınlık geçecek gibi değil.

sagol agzina saglik serapcigim hem yorumun hemde yardimin icin.burda yeni oldugum icin cevabina nerden bakilacagini bilmiyodum.kolay gelsin

sabah 08:39 ve ben burdayım:lepi:

Şimdii senin eşinin eviyle,yaşantısıyla ilgili çok güzel plan ve projeleri var.Bunları teker teker gerçekleştirecek ama bunları kimin için yapmak istiyor biliyor musun?

Senin için ,senin mutlu olman için.

Hane içerisinde mutluluk ve huzur hakim.hihoyyyt

ben uzun zamandır bu topici takip ediyordum ama rüyamı hiç yazmamıştım
geçenlerde gördüğüm bir rüyadan çok etkilendim bu aralar bir çok arkadaşımdan üst üste bebek beklediklerini öğrendim sanırım bu haberlerden etkilendim

bu arada belirtmek istiyorum babam istanbul dışında uzun süreli çalışıyor bir ay bir yerde bir ay istanbulda bizimle, şu sıralar yine görevde...

rüyamda hamile olduğumu gördüm
doktora gidiyorum doktor diyor ki "tebrikler hamilesiniz, fasülyenizde orada bakın" diyor
ama benim karnım burnumdaymış
"yuhh" diyorum "ya daha yeni mi öğrendik hamile olduğumu?"
babam görevde şehir dışında ama o da gelmiş
"baba" diyorum "senin ne işin var burada?"
"seni tebrik edip gidicem kızım" diyo :a015:
tüm aile doktorun odasında beni tebrik etmeye gelmişler

çok değişik bir rüyaydı sizce ne anlama geliyor?

ayyy canım benim ağzından bal damlıyo :1hug:
çok hoşuma gitti söylediklerin çook teşekkür ederim
rabbim sseninde gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

Merhaba,babamın rüyasını paylaşmak istiyorum.Babam,annem ben üçümüz yolda giderken biran da asma köprü gibi aşağıya baktığın zaman sanki bulutların üzerinde gidiyorsun gibi ama köprüdeymişiz.Ve sis varmış köprüden geçerken.Önümüze bir cami çıkmış ama giriş kapısı yokmuş.Annem minareden tırmanmaya başlamış,Babam da anneme kızmış düşüceksin,ekonomik durumumuz zaten iyi değil demiş annemi indirmiş.Baya yol yürüdükten sonra köprüden yürüdükten sonra 2. camiyle karşılaşmışız bu cami 2 katlıymış,3ümüz birden caminin 2.katın kapısına gelmişiz,bir hoca vaaz veriyormuş sadece hocanın sesi geliyormuş.Kapıyı açmışız içeri gireceğimiz zaman sakallı bir adam önümüze çıkmış,buraya şeytanlar giremez demiş.Babam da niye giremeyiz demiş;burda ermiş ve büyük zaatlar var demiş adam.Şeytan cennete girmiş biz camiye mi giremicez demiş,babam. adam boynunu bükmüş yolumuzu açmış babam da kızmış hepberaber geri dönmüşüz camiye girmeden.
Benim rüyam ise;ev gibi bir yerin balkonundayız.Aşağıda gösteri var yarış yapılıyor çok büyük bir alanda.ben ve bir kaç kişi de yardımcıymışız.Gösteri alanı ve yarışma hazır olunca ben de başkan gibi birini ama başkan değil,o kişiyi çağırıyorum izlemesi için.Keyfi yerine geliyor.Hepberaber seyrediyoruz.Oyun bitiyor sona 3 kişi kalıyor onlarda daha çok oyuncu gelmesini bekliyor annem de bak hiç sinirlenmeden bekliyorlar diyor.Sonra annemle beraber bir yere giderken arkadaşının evinin önünden geçiyoruz ama ayriyetten kızını da ben tanıyorum. evlerinin bahçesinde mısırlar var annem de onlar gelene kadar ben dikeyim bari dedi dikmeye başladık beraber.Bekliyoruz bekliyoruz gelmiyorlar sonra kızı geldi,yanında benim de tanıdığım biri sonra beraber giderken annen niye gelmedi dedim aa gelmedi mi dedi sonra geri dönerken ilkokul arkadaşımı gördüm işi olduğu için önce görmemezliğe verdi sonra geldi selamlaştık.yorumlarsan sevinirim.

Tamamen bir etkilenme rüyası çünkü arkadaşlarının durumunu öğrendiğinde bir an için onların yerinde olmak istemişsin cnm.Birazda canın sıkılmış açıkcası.:hulya:

Tamamen bir etkilenme rüyası çünkü arkadaşlarının durumunu öğrendiğinde bir an için onların yerinde olmak istemişsin cnm.Birazda canın sıkılmış açıkcası.:hulya:

sabırsızlıkla yorumunu bekledim sabahtan beri teşekkür ederim hihoyyyt

canım mı sıkılmış akannehir ama ben çok mutlu olmuştum
evet bizde bebeğimizin olmasını istiyoruz ama gerçekten çok sevinmiştim arkadaşlarımdan bu haberleri duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…