Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Merhaba, öncelikle şimiden teşekkür ediyorum...

Benim yaklaşık 2 senedir sürekli gördüğüm bir rüya var... Rüyamda hep birilerinden kaçıyorum, ya peşimde silahları adamlar ya da teröristler falan oluyor... Ya beni yakalıyorlar ellerinden kurtuluyorum ya da hep kaçmaya çalışıyorum... Neredeyse 2 senedir sürekli bunları görüyorum ve artık sinirlerim bozuldu... Nedir acaba anlamı?

merhaba,

benim annem babam memlekette.ben ist. de yalnız yaşıyorum ama dönecekler.bir de yeğenim var benim 4 yaşında.o, şu an abimlerin yanında ama yazın bir dönem o da köydeydi.köydeki evimizde çift taraflı.bir arka ev var bir de ön ev.neyse şöyle bir rüya gördüm.ben ön evde otururken yeğenim beni çağırıyor hala diye.kapıyı açıyorum.eve giremiyor.2 tane köpek var onları gösteriyor.biri büyük biri ondan küçük köpekler.korkudan giremiyor.ben de köpekleri kaçırmak için kapının önündeki terliği hafifçe atıyorum köpeğe gitsin diye.köpek önce gidermiş gibi yapıyor sonra geri geliyor.çok güçlü bir köpek eve girmeye çalışıyor.çok vahşi ama başa çıkamıyorum.çok güçlü yani.kapıyı kapamaya çalışıyorum.kafasını sokuyor aradan ona da izin vermiyor.bir yandan da yeğenimi düşünüyorum.onu orda yalnız bırakırsam bu köpek onu ısırır diyorum.kapıyı açarsam da beni ısıracak diyorum içimden.annemle babamda arka evde.köpekle öyle boğuşurken babama bağırıyorum baba diye.arkadan çıkıp vursun falan diye.öyle uyanıyorum.bu rüya beni çok korkuttu.şimdiden çok teşekkür ediyorum.parmaklarınıza sağlık.

merhaba,yorumlarsan sevinirim.kuzenimle çok fena kavga ediyoruz,aslında o bana sakin sakin cevap veriyor ama ben çok kızdığım için sinirli ve bağırarak cevap veriyorum soru soruyorum bunun üzerine neden böyle davranıyorsun dio,haksız olan daha çok bağırır diyor bende bu benim normal halim inanmazsan arkadaşlarıma sor ben hep böyleyimdir diyom,orda lise arkadaşım var o da beni onaylıyor kafasını sallayarak,ama benim kuzenme söylemediğim laf kalmıyor en sonunda öyle bir laf söylüyorum ki onu şuan hatırlamıyorum 2 damla göz yaşı süzülüyor gözünden,bu arada onunla kavga etmemin nedeni benim sözlümü elimden almış,sazan gibi atladın hemen filan da diyorum,kavga devam ediyo ben sözlümle konuşmak için odan çıkıyorum dışarı gidicem ama herkes peşimden geliyor bahçeye gidiyorum peşimden geliyorlar sonra bi kaç erkek kuzenim var onların peşine takılacaktım ama sonrada kararımı değiştirdim başka yola saptım fakat orda da karşıma kocaman bi ip çeviren bi çocuk çıktı çok kötü çeviriyordu bende korkuma o yoldan da gidemedim,bu arada halamda beni çağırıp duruyor yanına internetle,msnle ilgili bi problemi var bana soruyordu bende elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyordum,böylece sözlümle telefon açamadan rüyam bitiyor hesap sorcaktım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın,yine ben yorumlarsan sevinirim.sözlümün evindeyim,babası annesi filan hepberaber yemek yiyoruz hatta ben babasına baya bi masaj yapıyorum.Bi ara evden çıkıyorum ve arabalarına biniyorum bütün kapıları kapatıyorum arabanın çünkü yolda gelen gidenler oluyor,korkuyorum kapatıyorum ve araba bi anda çalışmaya başlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama direğe çok hafif çarpıyor ya zarar vermiyor ya da çok hafif zarar veriyor.Korkuyorum sözlümü arıyorum yok ulaşamıyorum,çalıştığı için teline bakmıyor.Eve doğru gelirken balkonda babasını görünyorum,beni görünce içeri giriyor.Eve geliyorum,salondaki masayı başka bir yere götürmüşüm nedense,yemek yicez ama masa olmadığı için salondaki diğer sehpada yemek yedik ben de çok üzgünüm kusura bakmayın hiç akıl edemedim götürdüm masayı öle dedim,onlarda önemli değil dedi.Sözlümün annesi nerdeydin ki sen dedi,araba yerinde yok da dedi.Bende bişey dicekler diye korkutuğumda öylesine gezdim dedim.Sözlümün babası da hiç akıl edemedik sıkıldın tabi dedi,sen akıllı kızsın kaza yapmamışsındır,senin için iyi olmuştur dedi.Konu kapandı ama ben sözlümü arıyorum yok ulaşamıyorum.Eve gelirken bir kızlar gelmiştim o kızda pek suratsızmış pek konuşmadık,benim de telaşım olduğu için pek umursamadım ama ertsei günü bir de öğrendik ki kızın bir yakını öldü.Sonra nasıl olduysa sözlüm eve geldi ,aşağıya indik.Hala araba bıraktığım yerde babası alıp evin önüne koymamış.Ben anlattım neler olduğunu,biraz sinirlimiydi desem değişik bir yüz ifadesi vardı o da teleşlıydı galiba.Ve oturdukları apartmanda çok yüksek ve en üstün bir altında oturuyorlardı galiba.Başka bir rüya:derse geç girmişiz bir kaç kişi ve bizi hoca kenarı çekiyor ve geç kalma konusunda daha önce uyarı yaptığını söylüyor,karşımızda 3 hoca var biri o kadar sinirleniyor ki hatta diğer hocalara vuruyor vurduğu bir hocada bize bir kağıt uzatıp geç kaldık diye 5 gün devamsız yazdırıyor ve sınırlı sayıda devamsızlık yapma imkanımız olduğu için ancak o 5 günün ardından ancak 1kaç gün devamsızlık yapma hakkımız kalıyor ve derse giriyoruz sınıf demeye bin şahit lazım bi kaç kişiyiz hoca ayrı bir odada,hoca yokken fırsattan istifade sevgilimi arıyorum derse gelmediği için "nerdesin" diyorum oda kafasını dağıtmak için bi yerlere gitmiş,bende kızıyorum o zaman devamsızlığı artıyor,devamsızlık yüzünden okulda kalcak bende bunun üzerine "eğer okula gelmezsen gözüme gözükme diyorum" diyorum.Başka bir rüya:eski evimize taşındığımızı görüyorum ve çok mutluyum.posta kutumuza bakıyorum ne var ne yok diye kilidi bile yok ama içinde bir sürü kağıt var okudum hepsini ama şimdi hatırlamıyorum,sonra bir komşu geliyor selam vermiyorum tanımadığım için ama artık komşu olduk selam versem iyi olur diyorum,onun ardından bu sefer tanıdığım komşular geliyor ama kara çarşaf içindeler konuşuyoruz 3 kişiler ama biri sadece cana yakın davranıyor diğeri ise daha çok kötü duruma düşmemizi istiyorlar,diğer cana yakın olanın evine gidiyorum sonra orda da bişeyler oldu ama onları hatırlamıyorum

mrb serapcigim.ben ruyamda kendimi surekli ucarken goruyorum.butun islerimi yurumek yerine ucarak yapiyorum.mesela komsuya giderken yada alisveris yaparken hep ucarak yapiyorum.ozelliklede birilerinden kacarken hep ucarak kurtuluyorum.guzel oluyo aslinda cok egleniyorum ucarken.ve ben bu ruyalari cok fazla goruyorum

:teytey: ay kardelen rüranı okurken, bütün işlerimi uçarak görüyorum vs diye yazmışsın ya birden kafamda belirdi: uçarak markete giden eve gelen bir kadın sürekli uçuyor çok komik geldi yaa!hayırlısı canım

günaydın,benim bugün kü rüyam şöyle.Yorumlarsan sevinirim.Bir arkadaşıma akıl veriyorum elimi ona doğru götürüyorum ve diyorum kigenelde kızların hepsi böyledir ben sana dokunurum elimi omzuna götürüyorum ama senin bana dokunmana izin vermem diyorum o da biraz geri durdu,bayağ bi kızgındı galiba.Bir de hislerimi bir deftere yazıyorum.Bir ara süt kaynatıp içiyoruz.Türk kahvesi hazırlıyorum bir ara.Bir ara da alt ön dişimin birazının kırıldığını görüyorum dişim de sarı değil beyaz ve parlak.

Tren görmek rüyada yolculukla yorumlanır.

Serap ablacım nbr nasılsın bakalım 2 tenecik rüyam var bakarmısın bi:)
şimdi bugün gördüğüm rüya da kulağımda siyah nokta varmış ben onu sıkıyorum siyah bişey çıkıyo elime bakıyorum küçük 3 tane örümcekmiş onlar öldürüyorum onları böö iğrençti

Son düzenleme:
Serap Hanım, ben rüyamda pazarda cevizlere baktım hep,cevizi çok severim.
tezgahlara ceviz almak için baktım, bazılarını beğenmedim,sonra başka tezgahta beğendim, tadına baktım ama fiyatı pahalı dedi almadım.

rüyamda saclarim uzamis belime inmis...cok seviniyorum saclarimi ordan oraya attiriyorum .....tesekkürler ....

seni rahatsız eden fakat senin gücünü aşamayan sinsi birkaç insanın çevrende olduğunu anlatıyor rüyan.Uğraşıyorlar ama güçleri yyetmiyor sana diyelim:))

Seni rahatsız eden bir konu var,epey canını sıkmışlar,istemediğin olaylara yada problemlere müdahil olmak zorunda kalmış olabilirsin yada istemediğin bir sorumluluğu mecburen almış olabilirsin.Zaman zaman kendine çözüm yolları bulsanda bu çözümler geçici oluyor.

Dost bildiğin bir kişinin sana olan düşmanlığını görebilirsin ve bu kişinin sevdiklerine zarar verebilecek kapasitede olduğunuda görebilirsin.Bu konudada gerekli uyarıları yapacaksın.

Selam
bugun gördugum ruyayi degil de genelde sikca gördugum ruyayi anlatayim
cogu zaman esimin beni aldattigini göruyorum ruyamda, ve herzaman bir sekilde bunu ögreniyorum

acaba ne anlamda bu ? tsk ederim

Günlük telaşların desek:)))

Kafan son derece karışıklaşmış,bazen söylediğin yada yaptıklarından pişman oluyorsun.İnsanların sana güvenmesini istiyorsun,bazı korkuların var onlarıda sürekli beyninde tazeleyip endişeleniyorsun ruh dünyan karmakarışık olmuş görünüyor.mümkünse kafanı boşaltmaya çalış.

Hayatında beklediğin olumlu gelişmeler olabilir.Büyük bir beklentin var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…