- 31 Ocak 2008
- 848
- 153
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
-
günaydın,benim bugün kü rüyam şöyle.Yorumlarsan sevinirim.Bir arkadaşıma akıl veriyorum elimi ona doğru götürüyorum ve diyorum kigenelde kızların hepsi böyledir ben sana dokunurum elimi omzuna götürüyorum ama senin bana dokunmana izin vermem diyorum o da biraz geri durdu,bayağ bi kızgındı galiba.Bir de hislerimi bir deftere yazıyorum.Bir ara süt kaynatıp içiyoruz.Türk kahvesi hazırlıyorum bir ara.Bir ara da alt ön dişimin birazının kırıldığını görüyorum dişim de sarı değil beyaz ve parlak.
Serap ablacım nbr nasılsın bakalım 2 tenecik rüyam var bakarmısın bi:)
şimdi bugün gördüğüm rüya da kulağımda siyah nokta varmış ben onu sıkıyorum siyah bişey çıkıyo elime bakıyorum küçük 3 tane örümcekmiş onlar öldürüyorum onları böö iğrençti
Serap Hanım, ben rüyamda pazarda cevizlere baktım hep,cevizi çok severim.
tezgahlara ceviz almak için baktım, bazılarını beğenmedim,sonra başka tezgahta beğendim, tadına baktım ama fiyatı pahalı dedi almadım.
rüyamda saclarim uzamis belime inmis...cok seviniyorum saclarimi ordan oraya attiriyorum .....tesekkürler ....
Selam
bugun gördugum ruyayi degil de genelde sikca gördugum ruyayi anlatayim
cogu zaman esimin beni aldattigini göruyorum ruyamda, ve herzaman bir sekilde bunu ögreniyorum
acaba ne anlamda bu ? tsk ederim
Çok uğraştığın bir konu var senin için bir hedef gibi birşey yani.Çeşitli yollar deneyerek ulaşmayı planlıyorsun bu hedefe.
Sonra bu hedef çok yaklaşıyorsun ,sana uymacağını ve uğraştığına değmediğini görüp vazgeçiyorsun.
maddi alanda olumlu gelişmeler olabilir manasında.
merhaba düngece hatta gece değil sabah kalkıp yattığımda rüyamda uyanıyorum dışarıya bakıyorum bi aydınlık bi çeviriyorum yüzümü tekrar karanlık olmuş camdan bakıyorum denizler evin önüne kdar gelmiş dışarda fırıtna rüzgar ailemi görüyorum ama eşim yok annem kızkardeşim onlarla birlitke camdan bakıyoruz anneme diyorum sen hiç bu duruma ras geldinmi annemde de olabilir korkmayın diyo sonra ben işe gitmem diyorum sornada babam balığa gitmiş diyorumki babam bu havada nasıl döner oda diyorki gelir şimdi dememe kalmadan deniz deniz babamı eve doğru atıyo babam sapasağlam bişi olmamış korkuyla uyandım sanırım aklımda dün annemle konuşmalarımız vardı babam balığa gitmiş balık tutmuşlar bunları konuşmutuk yinede yorumunu almak isterim umarım kötü değildir
tşkk ler,
çok doğru çok istediğim bi konu var,
yani şimdi olmayacakmı bu hedefim.:sinifsinif::bbo:
evet konuşmaların etkisi büyük rüyanda.Senin canın birşeylere sıkılıyor ve kendini bazen diken üstünde gibi hissediyorsun.Kendini bazen teselli etsende olabilecek üzücü durumlar için çok fazla endişe ediyorsun.Baban için endişeleniyorsun sanıırm ama üzülecek birşey yok cnm.
ilaydahey;
Annenle baban arasında ufak bir cansıkıntısına işaret cnm.
Merhaba rüyamı yorumlarsanız sevinirim..
Rahmetli anneannemin evindeyim yanımda kuaförüm ama aynı zamanda arkadaş olduğum 2 kız arkadaşım ve oğlum var..
Oraya girince bana karabasan geliyormuş eğer dua okumazsam kapılar kendi kendine açılıyor tuhaf şeyler oluyor arkadaşlarım korkuyor ne oluyor diyor bende dua okumamız lazım diyorum ama unuttum diyorum hemen okumaya çalışıyorum ama dua aklıma gelmıyor..Bu arada oğlum uyuyomuş başka odada arkadaşım uyanınca gidip alıyor o anda anneannem geliyor duayı söylüyor bunu okucaksın diyor..
Korkudan uyandım zaten üstüme ağırlık çöktü sanki
Dün gece gördüm bu rüyayı,çok korkmuşum demekki sabah dudağımda uçuk vardı.
Ben yolda yürüyorum,daha doğrusu kaldırımda yolun üzerinde aslan-insan-kurt karışımı değişik bir yaratık vardı,insan gibi ayakta duruyor ama insan değil birde yeşil-kırmızı gibi renkli,güzel renk bir yeşil değildi,yolun üzerinde pazularını şişiriyor,gövde gösterisi yapıyor resmen,çok heybetli ve büyüktü,ben korkuyorum burdan geçemem bana zarar verir,öldürür bu beni diye düşünüyorum,korkunç bişi çünkü,kaldırımdan devam ediyim bari diye düşünüyorum,orda da bir tane köpek var,ya en azından bunun önünden geçiyim bari diye düşünüyorum,ama yine geçmiyorum bu köpek bana saldırırsa diğeri de görüp gelir diye,durup bekliyorum bir süre,hiçbirşey yapmadan,sonra o yaratık diğer köpeğin yanına geliyor insan gibi elini omzuna koyuyor,sonra o da ellerini-kollarını ön ayak gibi yapıyor,diğer köpekle beraber yürüyüp gidiyorlar ,en arkalarından bakıyorum,giderlerken yaratık dediğim şey arkadan daha çok aslana benziyor
Bu kadar..Hem korktum,hemde aklıma takıldı çok,ne anlama geliyor olabilir,teşekkürler şimdiden kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?