• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Serapla Rüya Tabirleri

Rüya yorumlarım hakkınıda ne düşünüyorsunuz?

• Gayet olumlu ve isabetli.

OY: 37 60,7%
  • İçimi okuduğunu düşünüyorum

OY: 7 11,5%
  • İsabetsiz buluyorum.

OY: 1 1,6%
  • Orta karar.

OY: 7 11,5%
  • Fikrim yok.

OY: 9 14,8%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
Serap ablacım güzel olduğuna inandığım bi rüya mı da yorumlamanı isteyeceğim senden...
Rüyamda bizim kanalı görüyorum içi temiz su doluymuş ve balıklar vardı bu japon balıkları olur ya ama daha büyükleri hatta bi tanesinin gölgesini görüyorum kocaman annem içine giriyor ayaklarını sokmak için bende ona bakıyodum...
bide bir yerde işe girmiş gördüm kendimi hatta patronumu fln görüyorum birlikte bişeyler yapmaya çalışıyoduk...
başka bi bölümde de araba kullanıyodum başkasını kullanıyodu başta arabayı sonra ben gaz pedalına daha sert basıyorum ben götürüyorum arabayı....
tşk yorum için şimdiden..

Canım ilerde karşına çıkacak olan güzel bir hayatı hayalinde tutmaya çalış çok güzel maddi kısmetlerin olacak.Ve bu güzellikleri annelede paylaşacaksın.Yalnız biraz zaman var ve sen bu zamanın çok kısalmasını istiyorsun ama sabretmelisin cnm.

Bir arkadaşım vardı böyle senin gibi hep derdiki benim üniversiteyi kazanmam lazım diye yerdi kendini.Ona bigün tarot baktığım bir dönemde dedimki lütfen sabırlı ol şehirdışı bir yer var ve kazanacaksın ama sabret.ilk yıl kazanamadı ve diğer sene Ankara da çok güzel bi yer tutturdu.Şimdi seninkiside o hesap sakin ol sabırlı ol bazı şeyleri zaman bırakki emin ol güzel şeyler seni bekliyor olacak.

Görüşmek üzere.

Canım ilerde karşına çıkacak olan güzel bir hayatı hayalinde tutmaya çalış çok güzel maddi kısmetlerin olacak.Ve bu güzellikleri annelede paylaşacaksın.Yalnız biraz zaman var ve sen bu zamanın çok kısalmasını istiyorsun ama sabretmelisin cnm.

Bir arkadaşım vardı böyle senin gibi hep derdiki benim üniversiteyi kazanmam lazım diye yerdi kendini.Ona bigün tarot baktığım bir dönemde dedimki lütfen sabırlı ol şehirdışı bir yer var ve kazanacaksın ama sabret.ilk yıl kazanamadı ve diğer sene Ankara da çok güzel bi yer tutturdu.Şimdi seninkiside o hesap sakin ol sabırlı ol bazı şeyleri zaman bırakki emin ol güzel şeyler seni bekliyor olacak.

Görüşmek üzere.

hadi ya şimdi bu sene bekleme mi diyosun püff bende umutlanmıştm:S

merhaba
rüyamda vapura yetişmeye çalışıorum vapura ucu ucuna yetişiorum son anda biniorum vapurda vapur deel beyaz sörf tahtası gibi bişiye dönüşüo bende onun üstünde gidorrum diğer insanlara bakıorum diğer insanlarda suda su bel hizlarında olacak şekilde yürüolar yürüyerek karşı tarafa geçiolarmış yazık diorum diğerlerine ağızlarına burunlarına su girerek karşı tarafa geçiolar die kendimi şanslı sayıyorumama tabi su dalgalı olduğu için bende vapurun daha dorusu sörf tahtasının üstünde ıslanıorum

Merhaba

Ulaşmak istediğin bir hedef var ulaşaıyorsun fakat beklediğin gibi çıkmıyor yani hayal ettiğin gibi değil.Yine de bunada şükür diyorsun.Daha sonra hayatında karmaşanı yaşandığı bir dönem oluşacak ve sen bu dönemi ufak zararlarla atlatacaksın.

Görüşmek üzere.

Hayır canım bu sene yada değil diye birşey demedim sadece acele etme sakin kafayla işlerini halletmeye çalış dedim anladın?

öyle mi tamam serap ablacım çok sağol güzel yorumların için sen nasıl içimi ferahlattıysan Rabbim de senin içini öyle ferahlatsın inşallah sonuçlar açıklanınca inşallah güzel haberler olursa seninle paylaşıcam:)

merhaba ...

ben de bikaç gün önce gördüğüm bir rüyayı sorayım sana...şimdiden teşekkürler...

elimde bir bebek hatırlıyorum... yeni doğmuş ya da bikaç günlük ...ilk baktığımda bebek çok küçük ;oyuncak bebek boyutunda ama orda biraz vakit geçirdiğimde normal bir bebek olarak da gördüm...
bu arada bu bebek benim uzun süredir görmediğim bir müşterimizinmiş...

yani pek görüşmediğim arada sırada şirkete gelen bir bayan... evleneneki 4-5 ay oldu sanırım ama çocuk sahibi olmayı düşünmediğini biliyorum...
tabii bir de benle ne ilgisi var ; nerden aklıma geldi o ?

Merhaba

Senin önüne çok sevineceğin müjdeli bir haber gelecek yada bir olay olacak.

Görüşmek üzere.

öyle mi tamam serap ablacım çok sağol güzel yorumların için sen nasıl içimi ferahlattıysan Rabbim de senin içini öyle ferahlatsın inşallah sonuçlar açıklanınca inşallah güzel haberler olursa seninle paylaşıcam:)

Rica ederim canım ben teşekkür ederim.Hayırlı haberlerini elbetteki beklerim.

Ölüm haberi almak ömürlerinin uzunluğu ile yorumlanır canım bu kadar endişeli olup kafanda büyütme ve başka şeyler düşünmeye çalış bence oldu mu?:)

Görüşmek üzere.

Merhaba soyluserap,

Burda yurtdisinda, Ankara'daki ailemden ve arkadaslarimdan uzak oldugum icin ayrica burda hic ailem veya fazla arkadas cevrem olmadigi icin sanirim ozlem duydukca bu ruyalari goruyorum.

Zaman ayirip bizler icin ruyalarimizi yorumluyorsun.Tesekkurler.

haklısın, rüyalarım genelde çok karışık oluyor, yorumların için teşekkür ederim canım.

görüşmek üzere.

Merhaba ben bi kümes gördüm bi kısımda paketin içinde bir sürü yumurta var bıldırcın yumurtalarıda var karışık yani kümeste tavuklarda var fakat renklerini hatırlamıyorum.
nedirki bunun anlamı. bi bayan var tanıdığım onun hamile olduğunu öğreniyorum rüyamda kadına kızın olacak sanki diyorum içime doğdu diyorum oda zaten kızmış cinsiyeti diyor. ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz.
yorumun için şimdiden tşk ederim.

merhaba çok ilginç bir rüya gördüm ve ağlayarak kalktım, yorumunud merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.
beyaz bir elbise için yemyeşil bir vadinin ortasında duruyorum, annem yanımda, karşımda bütün peygamberleri görüyorum hepsi beyaz giyinmiş anneme sesleniyorum görüyormusun diye annem kayboluyor ortadan. hepsi duruyor içlerinden biri bana doğru geliyor, ben hz.muhammed diyor sen öleceksin gel diyor elini uzatıyor elinden tutuyorum çimlere uzanıyorum tekrar kalkıp şahadet getirmeden ölmek istemiyorum diyorum, şahadet getiriyorum tekrar çimlere uzanıyorum ve elleriyle gözlerimi kapatıyor ve ölüyorum. çok etkilendim ben bu rüyadan ve anlamını çok merak ediyorum.

Merhaba ben bi kümes gördüm bi kısımda paketin içinde bir sürü yumurta var bıldırcın yumurtalarıda var karışık yani kümeste tavuklarda var fakat renklerini hatırlamıyorum.
nedirki bunun anlamı. bi bayan var tanıdığım onun hamile olduğunu öğreniyorum rüyamda kadına kızın olacak sanki diyorum içime doğdu diyorum oda zaten kızmış cinsiyeti diyor. ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz.
yorumun için şimdiden tşk ederim.

Merhaba

Uzaktan misafirlerin gelebilir.Sorularla sana sıkıntı veriliyor hüzünleniyorsun.

Görüşmek üzere.

merhaba çok ilginç bir rüya gördüm ve ağlayarak kalktım, yorumunud merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.
beyaz bir elbise için yemyeşil bir vadinin ortasında duruyorum, annem yanımda, karşımda bütün peygamberleri görüyorum hepsi beyaz giyinmiş anneme sesleniyorum görüyormusun diye annem kayboluyor ortadan. hepsi duruyor içlerinden biri bana doğru geliyor, ben hz.muhammed diyor sen öleceksin gel diyor elini uzatıyor elinden tutuyorum çimlere uzanıyorum tekrar kalkıp şahadet getirmeden ölmek istemiyorum diyorum, şahadet getiriyorum tekrar çimlere uzanıyorum ve elleriyle gözlerimi kapatıyor ve ölüyorum. çok etkilendim ben bu rüyadan ve anlamını çok merak ediyorum.

Merhaba

Ömür uzunluğuna ve bu ömrüde güzel ve faydalı bir şekilde deva edeceğine dair bir rüya ayrıca çok büyük bir dileğin olacak.

Görüşmek üzere.

Böyle bir topik olduğuna çok sevindim sürekli rüya gören biri olarak..:sm_cool:
Rüyaları yorumlayan arkadaşa çok teşekkür ederim..Benimde merak ettiğim bir rüyam var..Yorumlarsanız çok mutlu olurum Serap Hanım..

Rüyamda: Annemlerin evindeyim ve sokakta bir koşuşturma herkes çığlık çığlığa ne oluyor diye çıkıp bakıyorum erkek kardeşimle gökyüzünde bir ufo dikdörtgen şeklinde..Ve aşağı iniş yapıyor herhalde diyorum herkes kaçıyor erkek kardeşim yaklaşma diyor bana..Ve ofo düşüyor o kadar çok ışığı var ki çoook parlıyor..Diyorum kardeşime fotoğraf makinen varmı versene kayıt edelim harika birşey bu diyorum..yaklaşmaya çalışıyorum içinden birileri çıkar şimdi yardıma ihtiyaçları vardır diye kardeşim yapma birşey olur diyor ve ben burada uyanıyorum...

Şimdi bilinçaltı dersin belki, ufolarla ilgileniyorum fakat bayadır aklımda yoktu..düşünmedim hiç de..Nedir acaba bu rüyanın yorumu çok merak ediyorum nette baktım fakat ufo ile ilgili hiçbir rüyaya rastlayamadım..

merhabalar Serap hanım,
topiğinizi yeni gördüm. çok fazla rüya gören biriyim. hatta bazı rüyalarım çıkıyor.psikolojim bozulacak bu yüzden. geçenlerde bir iş görüşmesine gittim. dedikleri tarihte dönüş yapmadılar.ben de olumsuz diye düşündüm. es geçtim. geçen hafta rüyamda gördüğüme göre işe ben giriyordum.
iki gün sonra da beni firmadan gerçekten aradılar ve 2. görüşmeye davet ettiler. bu sefer genel müd ile görüştüm. şu an haber bekliyorum ve ben o işin olmayacağını gördüm rüyamda bu sefer.
bunları nasıl yorumlarsınız?
dün gördüğüm bir rüya ise şöyle;
"ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba, tabagını uzat, dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu."

anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm.
çok oldum biliyorum ama yorumlarsanız mutlu olurum

sağlıkla kalın

Böyle bir topik olduğuna çok sevindim sürekli rüya gören biri olarak..:sm_cool:
Rüyaları yorumlayan arkadaşa çok teşekkür ederim..Benimde merak ettiğim bir rüyam var..Yorumlarsanız çok mutlu olurum Serap Hanım..

Rüyamda: Annemlerin evindeyim ve sokakta bir koşuşturma herkes çığlık çığlığa ne oluyor diye çıkıp bakıyorum erkek kardeşimle gökyüzünde bir ufo dikdörtgen şeklinde..Ve aşağı iniş yapıyor herhalde diyorum herkes kaçıyor erkek kardeşim yaklaşma diyor bana..Ve ofo düşüyor o kadar çok ışığı var ki çoook parlıyor..Diyorum kardeşime fotoğraf makinen varmı versene kayıt edelim harika birşey bu diyorum..yaklaşmaya çalışıyorum içinden birileri çıkar şimdi yardıma ihtiyaçları vardır diye kardeşim yapma birşey olur diyor ve ben burada uyanıyorum...

Şimdi bilinçaltı dersin belki, ufolarla ilgileniyorum fakat bayadır aklımda yoktu..düşünmedim hiç de..Nedir acaba bu rüyanın yorumu çok merak ediyorum nette baktım fakat ufo ile ilgili hiçbir rüyaya rastlayamadım..

CADIARZU bilimsel konulara oldukça meraklısın ve gizemli şeylerden hoşlanıyorsun uzun zaman önce bir konuyla ilgilenipte sonradan bırakmış olman beyninde var olan yazıları silmez canım.Dolayısıyla bu konuda daha önce yaptıpın araştırmasından etkilenmeyle görülen bir rüya bu.

Görüşmek üzere.

merhabalar Serap hanım,
topiğinizi yeni gördüm. çok fazla rüya gören biriyim. hatta bazı rüyalarım çıkıyor.psikolojim bozulacak bu yüzden. geçenlerde bir iş görüşmesine gittim. dedikleri tarihte dönüş yapmadılar.ben de olumsuz diye düşündüm. es geçtim. geçen hafta rüyamda gördüğüme göre işe ben giriyordum.
iki gün sonra da beni firmadan gerçekten aradılar ve 2. görüşmeye davet ettiler. bu sefer genel müd ile görüştüm. şu an haber bekliyorum ve ben o işin olmayacağını gördüm rüyamda bu sefer.
bunları nasıl yorumlarsınız?
dün gördüğüm bir rüya ise şöyle;
"ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba, tabagını uzat, dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu."

anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm.
çok oldum biliyorum ama yorumlarsanız mutlu olurum

sağlıkla kalın

Merhaba

Herşeyden önce sende algıladığım saf bir yürek temiz bir kalp.Komşuluk ilişkilerin yok diye kendini irdeleme belki sana göre bir komşu yoktur.:)

Tüm anlattıklarını toparlarsam şunu söyleyebilirm çok temiz ve hayırlı bir kısmet yani bu iş olmasada başka bir iş olsada hayırlı gelişmelere açıksın.

Görüşmek üzere.

benımde ruyalrımın yorumlanmasını ıstıyorum amaaa buraya yazıcam ve cevap gelmıcek yadaa cok uzun zaman sonra gelıcek bılıyorummm :(

Back
X