- 31 Ocak 2008
- 837
- 143
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
Serap ablacım güzel olduğuna inandığım bi rüya mı da yorumlamanı isteyeceğim senden...
Rüyamda bizim kanalı görüyorum içi temiz su doluymuş ve balıklar vardı bu japon balıkları olur ya ama daha büyükleri hatta bi tanesinin gölgesini görüyorum kocaman annem içine giriyor ayaklarını sokmak için bende ona bakıyodum...
bide bir yerde işe girmiş gördüm kendimi hatta patronumu fln görüyorum birlikte bişeyler yapmaya çalışıyoduk...
başka bi bölümde de araba kullanıyodum başkasını kullanıyodu başta arabayı sonra ben gaz pedalına daha sert basıyorum ben götürüyorum arabayı....
tşk yorum için şimdiden..
Canım ilerde karşına çıkacak olan güzel bir hayatı hayalinde tutmaya çalış çok güzel maddi kısmetlerin olacak.Ve bu güzellikleri annelede paylaşacaksın.Yalnız biraz zaman var ve sen bu zamanın çok kısalmasını istiyorsun ama sabretmelisin cnm.
Bir arkadaşım vardı böyle senin gibi hep derdiki benim üniversiteyi kazanmam lazım diye yerdi kendini.Ona bigün tarot baktığım bir dönemde dedimki lütfen sabırlı ol şehirdışı bir yer var ve kazanacaksın ama sabret.ilk yıl kazanamadı ve diğer sene Ankara da çok güzel bi yer tutturdu.Şimdi seninkiside o hesap sakin ol sabırlı ol bazı şeyleri zaman bırakki emin ol güzel şeyler seni bekliyor olacak.
Görüşmek üzere.