- Konu Sahibi IntromTrack
- #3.341
Hadi hayırlısı , ben hafta sonu başlayacağım bir aksilik olmazsa , bu arada verdiğin bilgiler için sağol nurummmm öptüm seniiii 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı , ben hafta sonu başlayacağım bir aksilik olmazsa , bu arada verdiğin bilgiler için sağol nurummmm öptüm seniiii![]()
bende bugün kremi aldım sonunda.. kapaklı kutuda, üzerinde yağsız falan yazmıyo.. el kremi yazıyo.. kadın başka yok zaten dedi.. 6 lira gibi bişe verdim.. inşallah doğru kremdirdeğilsede yapıcak bişe yok artık :d
anneme göre neyse oymuş gögüsler büyümezmiş,ama ben ısrarla hergün adaçayı içip masaj yapıyorum.yeni başladım aslında umarım bir sonuç alırım![]()
Kızlar adaçayıyla gögüsler büyüyormuymuş bende içiyorum çok severim adaçayını ama benimkiler büyümüyor:)
kızlar ben geldım slm nurummm senınkıler ne alemde
benım 3 cm e yakın ama şuan durdu
Pc'imdeki sorun nedeniyle netten uzak kalışım adaçayım ve hurmalarımdan uzak kalmamı sağlamadı hala inatla yiyip içiyorum ..
Özellikle bugün nedense fark edilir bir dolgunluk oluştu ( bedende fark yok)
zaten dik bir görünümü vardı ama dahada dikleşme var ki bu güzel birşey
devam arkadaşlar... Biraz daha gayret...kaydirigubbakcemile5
4 günde 2 cm ne güzel we inmedi bende de böyle hızlı büyüse yaa yaşımdan olsa gerek yawaş yawaşşşş büyüyorakannehirbırakınca eski haline dönüyormu diyen arkadaşlar 4 gn kullandım 1,5 2 cm kadar büyüdü 1 aydır ypmıyorum nerdeyse inmedi