- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
kategoriler bölündükçe yarışmacı sayısı artacak. Amy cidden sen adamcağızı batırmaya uğraşıyon![]()
Buyrun :)) ilk şutu yedik bile gole az kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kategoriler bölündükçe yarışmacı sayısı artacak. Amy cidden sen adamcağızı batırmaya uğraşıyon![]()
size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorum
kesin kk ya yemek yapicaksin yine diyo
nasil taniyo malini
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu![]()
yok yok inmez korkmasoyle bir soz vardi sanirsam "aganin eli tutulmaz "
sizdede varmi boyle bir soz
![]()
size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorum
kesin kk ya yemek yapicaksin yine diyo
nasil taniyo malini
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu![]()
ver gazı ver gazıyok yok inmez korkmasoyle bir soz vardi sanirsam "aganin eli tutulmaz "
sizdede varmi boyle bir soz
![]()
ver gazı ver gazı![]()
Buyrun :)) ilk şutu yedik bile gole az kaldıben arada kaynar gider dediydim çok tatlı bir cadım :)) yok yok batmaz KK öyle ufacık şeylere pabuç brakırmı hiç
![]()
kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu![]()
devami hatta benim bildigimi bilmediklerinizi bile:18::18::18::18::18:ay o nasil laflar oyle:18::18::18:tirssstim:18:![]()
devami hatta benim bildigimi bilmediklerinizi bile:18::18::18::18::18:ay o nasil laflar oyle:18::18::18:tirssstim:18:![]()
künefe mii
ben çok güzel künefe yaparım
dondurucudan çıkardıgım künefeleri tavada kızarttıktan sonra şerbet cısssslattım mı
harika künefe olur
yoksa sen de mi hazır yapıosun :))
kaynar mı hiç. onun gözünden hiç bir şey kaçmaz. ne diyorrrrr, forumda ne olup bittiğinin hepsini biliyorum diyorrrrrr. huuuuuuu![]()
ee onerilerine dikkat etsin bundan sonrakilerbu korkuyla kazen bire indirirse bile lisa alir diger hediyeleri artik
![]()
bende ordan almıştımyok tatlım ben hazırları sevmiyorum
A-101den aldık denedık de hıc hoslasmadım bıde mıdemı bozdu üstüne :))
künefe tabagımda yok ayrıca küçük yapamam, buyuk teflon tavamda yapıcam deli gibi yicezzzz![]()
ben senin arkadaş listende eklimiydim canm (sırnaşıkkedismilei)
ayyy benim ustume kaldi ya ihale valla hayretben saf ve masumca onerimi dile getirmistim
hem alirim onlami korkutacan beni,bende Paris agasiyim bugune bugun
![]()
ben olmazsam biter bu forum diyorum ve kazen gormeden kaciyorumyakında yarışmacı aday adayı bulunmayacakikimizde halkın içine korku salmkatan şutlanacaz
![]()
al tebi pariste guzel seyler vardir simdi
ayyy benim ustume kaldi ya ihale valla hayretben saf ve masumca onerimi dile getirmistim
hem alirim onlami korkutacan beni,bende Paris agasiyim bugune bugun
![]()
bende ordan almıştımbende beğenmedim
ben senin arkadaş listende eklimiydim canm (sırnaşıkkedismilei)![]()
forum bitmezde bu gidisle sen bitecen gibime geliyorben olmazsam biter bu forum diyorum ve kazen gormeden kaciyorum
al tebi pariste guzel seyler vardir simdi![]()
ekliydin canim ama hemen cikariyorum seni listemdenhem yok oyle herkese yarismaya katil,birinci ol hediye .....olur
![]()
forum bitmezde bu gidisle sen bitecen gibime geliyortamam 1 hafta paris seyahati hediye ediyorum bende
yeme ,icme,yatak,tercumanlik hizmeti icinde
![]()
öyle kaçmak var mı hemen. hani ağaydın, hani paşaydın.
![]()