Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten gecen gun cok pis pot kirdim yine kil oldu kazen bana her an ismimin altinda UI gore bilirsiniz![]()
eh madem öyle güzel bol şerbetli bir tatlı ile katıl unuttur maziyi![]()
o maziyi unutturabilmesi icin serbetinin bayagiii bir bol olmasi gerekir
![]()
o maziyi unutturabilmesi icin serbetinin bayagiii bir bol olmasi gerekir
![]()
kazen bu,kara listesine bi kere girdin mi degil serbet bal olsan cikamazsin:18:eh madem öyle güzel bol şerbetli bir tatlı ile katıl unuttur maziyi![]()
ayneno maziyi unutturabilmesi icin serbetinin bayagiii bir bol olmasi gerekir
![]()
Baklava açsın belki unutulur![]()
vayyyy o kadar yani![]()
Baklava açsın belki unutulur![]()
kazen bu,kara listesine bi kere girdin mi degil serbet bal olsan cikamazsin:18:
aynen![]()
:89:Yok onu unut sen baklava yap yiyelimondan once kabak tatlisi mi yapsam acepbu sefer beni kk dan kesin siler:18:
![]()
hadi kacaliiimburayida geyige cevirdik ya en serbetli tatliyida yapsak kurtulamayiz artiik:18::18:
:89:Yok onu unut sen baklava yap yiyelim![]()
beni banlarsa litfen protesti edin taaami geri getirin beni:18::18::18:hadi kacaliiimburayida geyige cevirdik ya en serbetli tatliyida yapsak kurtulamayiz artiik:18::18:
yok aklimda baska bir sey var:89:Yok onu unut sen baklava yap yiyelim![]()
bencede , azerin batı artık ama bari biz kendimizi kurtaralım![]()
beni banlarsa litfen protesti edin taaami geri getirin beni:18::18::18:
yok aklimda baska bir sey var
olmaz oyle ben gidersem sizi de satarimhadi kacaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
![]()
soyle ruzgarim gulum ama konu disi olmasin sakin ,ortami yeterince geyige cevirdik zatenLisabellaaa![]()
Herkese bol şans dilerim..
Milyon kere rica ediyorum, lütfen kolay şeyler tercih edin ve açık açık yazın.
Bilmeyenleri, öğrenmeye çalışanları düşünelim.
Ben değil tabi de, hmmmm yani şey, düşünün yani bilmeyenleri, onlar da öğrensin.![]()
soyle ruzgarim gulum ama konu disi olmasin sakin ,ortami yeterince geyige cevirdik zatenvarsa serbetli bir tatli tarifin dinliyorum seni
![]()
Herkese bol şans dilerim..
Milyon kere rica ediyorum, lütfen kolay şeyler tercih edin ve açık açık yazın.
Bilmeyenleri, öğrenmeye çalışanları düşünelim.
Ben değil tabi de, hmmmm yani şey, düşünün yani bilmeyenleri, onlar da öğrensin.![]()