serdar ceylan nerde kizlar yardim edin lutfen!!

Cnm sabah beri hastanedeydim carsamba sabah ameliyatim serdar ceylan muayene etti Tam anlamiyla ifade ettim kendimi dinledi beni sonra anlasmali bir fotografcida her acidan fotolarimi cektirdiler en son tam kadro rahat 10 kisi op.dr lar ve asistanlar geldi odaya tekrar hepsi bakti ilgilendiler 300 avans yatirdim 35 tl harc 40 tl resimlere verdim ameliyat sonrasi ne kadar oderim o belli degil

Serdar ceylan ameliyata mutlaka 1 op.dr gircegini soyledi ama ameliyatin risklerinide anlatti en guzelini yapmaya calisicaz dedi ama risk hezaman vardir dedi

Canim senin tam olarak sikayetin nedir? Benim sinuzitim var bitek bide estetik acidan duzelmesini istiyorum Bildigilendirdigin icin cook tesekkur ederim bide ben sskdan yararlaniyorum bisey odermiyim sence ay umarim sıkmamisimdir seni sorularimla yine tesekkur ederim bilgilendirdigin icin...

Canim bende ssk dan yararlaniyorum sinuzit,et ve kemik var bende carpmadan dolayi sekil bozuklugu oldu seklinin duzelmesini de istedigim icin o ucrete tabi yani sende estetik olacagin icin ucretli 1000_1500arasi dedi doktor bana

Kizlar umarim istediginiz gibi olur diyorum ya benden sonra mecbur dikkatli olucaklar. Bashekim herkes girdi araya olan bana oldu. Benim ameliyatimi tekrar yapicaklar ama Ben asla gitmem evet canim estetik 1400 kadar cikiyor boyle bir olaydan sonra dava etmedigime sukretsinler. Olan bana oldu

Bi ara estetik icin ekstra ucret talep etmedigini duymustum ama degismis heralde neyse hayirlisi diyelim... ins istedigin sekil olur canim ...

Bencede senden sonra dikkat efiyorlar cnm sana fotografccektirmislermiydi

Hayir ozellikle sordum kisa boylu sisman Kel doktora adi bahtiyar serdar beyin gelmesini bekliyceksin dedi bana. Sordum yani ve kagitlarimda da yaziyordu. Diyorum ya olucagi varmis sanirim bana once 800 dediler ameliyattan sonra cikis yaparken 1400 oldu odeme parami aldim ama hic birseye degmedi. Serdar Ceylan samatyada en iyi doktor diyorlar ama yapmiyor iste Ben artik estetigi gectim et buyumesi var sol tarafimda yani normal ameliyat bile yapamadilar hala nefes alamiyorum. Kusura bakma moralini bozmak istemiyorum ama yasadiklarimdan sonra hissettiklerimi soyluyorum.

Canim ameliyatin bugundu galiba allah yardimcin olsun belki su saatlerde ameliyattasindir :) haberlerini bekliyorum ins hersey gonlunce olur

Cok sagol cnm taburcu oldum biraz agrim birazda odemlerim var ameliyatima serdar ceylan girdi ameliyathanede yanima geldi bizzat gordum her asamada o bakti muayene etti suan alcidan iyi gozukuyor burnum bakalim hayirlisi allahtan. 650 tl ameliyatima odedim 40 tl resimler.

Ay darisi basima :) cok sevindim canim fiyatta uygunmus hem... sislikler falan normal zaten 2 3 gunde onlarda gecer..

osmaniye tam olarak nerde barkırköyün ? tek tek yazıyorum mesaj sayım dolsun diye kusura bakmayınn :(

Cok sagol cnm taburcu oldum biraz agrim birazda odemlerim var ameliyatima serdar ceylan girdi ameliyathanede yanima geldi bizzat gordum her asamada o bakti muayene etti suan alcidan iyi gozukuyor burnum bakalim hayirlisi allahtan. 650 tl ameliyatima odedim 40 tl resimler.
merhaba yazıları okudum ben de serdar ceylana ameliyat olmak istiyorum .memnunmusunuz

Back
X