Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu cumartesi öngörüşmeye gidiyorum Serdar Bey e... göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili...serdar öztürk'e ameliyat olan,ya da hakkında iyi kötü bişeyler duyan,yaptığı burunları gören biri varmı??
olumlu-olumsuz düşüncelerinizi yazarmısınz eğer biliyosanz..
serdar beye ameliyat olana pek denk gelmedim ama serdar beye özellikle revizyon olmus hasta arayan cok, ki bende onlardan biriyim :) insallah bigün birileri cıkıp yardımcı olur.
evet okuduklarım arasında bende kötü bi yoruma denk gelmedim serdar beyle ilgili ama acıkcası resimde göremedim. hani her doktorun kendine ait bi tarzı vardır ya, onu merak ediyorum ben. bide revizyon olması hepten zorlastırıyo doktor secimini. kafam iyice corba oldu :)
doktorum kavis yapayım diye kas aramı cok oymus bide sag tarafımda cökme var burun ucum zaten rezalet ama diger sorunların yanında artık ona hic takılmıyorum :) doktoru tanıdık aracılıgıyla buldugum icin adını pek karıstırmak istemiyorum, zaten öyle burda adı gecen, bilinen doktorlardan biride degil. hepiniz güvendesiniz :) bütün sorunum burun ucu olsa doktor secimi cok kolay olurdu benim icin ama kas aram ve cöküntü icin iyi bi doktor bulmam sart. insallah dogru doktoru secebilirim.
geçmiş olsun cnm durumumuz çok benzer. bende teyzemler aracılığıyla bulmuştum doktoru tanıdıktı. adı sanı bilinen biri değil. bende de o kadar çok sorun varki, ama en çok takıldığım kocaman bi kıkırdak çıkıntısı olması...ben şu an sadece ankaradaki doktorları araştırıyorum elimden geldiğince sana da yardımcı olmak isterim. serdar beyden ve prof. tunç şafaktan randevu aldım. serdar bey'in bir revizyonunu buldum bu forumda. . kendisi resim de gösteriyormuş sanırım. görüşmede rica edicem.
evet okuduklarım arasında bende kötü bi yoruma denk gelmedim serdar beyle ilgili ama acıkcası resimde göremedim. hani her doktorun kendine ait bi tarzı vardır ya, onu merak ediyorum ben. bide revizyon olması hepten zorlastırıyo doktor secimini. kafam iyice corba oldu :)
ben de cumartesi görüşücem revizyon resimleri görmek isticem bakalımm
sence nasıldı gösterdigi resimler ? :)
ben de cumartesi görüşücem revizyon resimleri görmek isticem bakalımm
kiki_coco insallah güzel haberlerle dönersin, AskAsk ve ben merakla bekliyoruz :)