- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Toliş başlamış senin diziyupiiii bu cok ıyı haber![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toliş başlamış senin diziyupiiii bu cok ıyı haber![]()
tekrarımı var?Toliş başlamış senin dizi![]()
Evet hayatımtekrarımı var?![]()
izleyelımde mustakbel kocısımın dızısı bıtmesın işleri rast gitsinEvet hayatımAma benım ıcın yeni bölüm sonuna yetişebilmiştim çünkü sadece
![]()
izleyelımde mustakbel kocısımın dızısı bıtmesın işleri rast gitsin![]()
izleyelımde mustakbel kocısımın dızısı bıtmesın işleri rast gitsin![]()
Bi tolin kapamadı zaten onu geri kalan herkesin elinde kaldıHahaha :)) O issiz kalmaz merak etme... Havada kaparlar :)
ama thirty otekı dızı baslayıncaya kadar araya zaman gırer ben bekleyemem yaz bana ne kadar uzun geldı sen biliyimiHahaha :)) O issiz kalmaz merak etme... Havada kaparlar :)
şşşşşşşşşşşttttttttt rol onlar rolBi tolin kapamadı zaten onu geri kalan herkesin elinde kaldı![]()
Gercegı farksızmıdır senceşşşşşşşşşşşttttttttt rol onlar rol![]()
farksızdır pampa onun baklavaları yeter onda ki baklava bendeki şekerpareyle gül gibi gecınır gıderızGercegı farksızmıdır sence![]()
hahahafarksızdır pampa onun baklavaları yeter onda ki baklava bendeki şekerpareyle gül gibi gecınır gıderız![]()
Koycak bişey bulamamışlardırbu saate tekrar koyduklarına gore bu dızı tutmuş belli![]()
Bi tolin kapamadı zaten onu geri kalan herkesin elinde kaldı![]()
ama thirty otekı dızı baslayıncaya kadar araya zaman gırer ben bekleyemem yaz bana ne kadar uzun geldı sen biliyimi![]()
dizi tutarsa devrederler bence ama d yapım kapansın cozuttular ıyıce:) Talibi cok yapacak birsey yok.
ay cok sekersin :) Tahmin edebiliyorum.
D yapim kapanacak diyorlar subat ayinda, dizi o zaman ne olacak onu merak ediyorum asil.