Ben de Sibel'i sevmeyenlerden biriyim ama dün üzüldüm gitmesine, demek tek ben değil çoğu kişi sevmiyormuş onu, bir de Derya'yla yiğit sevgili oluyormuşyasemin allen istedi deniliyor, sevilmiyordu ve cok elestiri aliyordu twitter üzerinden.
yakismadi zaten bürsinin yanina, iyi oldu bence.
yeni biri girer, bi nefes olur. cok kasvetli dizi ya,icim sisiyor izlerken
accik icimizi aydinlatacak biri gelsin
Ben de Sibel'i sevmeyenlerden biriyim ama dün üzüldüm gitmesine, demek tek ben değil çoğu kişi sevmiyormuş onu, bir de Derya'yla yiğit sevgili oluyormuş
yasemin allen istedi deniliyor, sevilmiyordu ve cok elestiri aliyordu twitter üzerinden.
yakismadi zaten bürsinin yanina, iyi oldu bence.
yeni biri girer, bi nefes olur. cok kasvetli dizi ya,icim sisiyor izlerken
accik icimizi aydinlatacak biri gelsin
Ben de Sibel'i sevmeyenlerden biriyim ama dün üzüldüm gitmesine, demek tek ben değil çoğu kişi sevmiyormuş onu, bir de Derya'yla yiğit sevgili oluyormuş
Yaa ondan mı çıkmış ben de sevmiyoruz onu diye çıktı sanıp havalanmıştımSibel'i sevmiyordum ama çok üzüldüm
Orjinalinde ölüyormuş Sibel karakteri onun için mecburen çıktı sanırım
Evet normalde başlarında ölüyormuş ama bizimkiler uzatmışYaa ondan mı çıkmış ben de sevmiyoruz onu diye çıktı sanıp havalanmıştım
O kadar da spoilere baktım nasıl gözümden kaçmış buDiziyi sonradan izlemeye başladığımdan , uyarlama olduğunu bilmiyordum . Biraz bakındım 6 sezon süren bir İtalyan mafya dizisinden uyarlanmış ve Sibel karakteri ilk sezonda zaten ölüyormuş : (
Çok enteresan gelişmeler olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?