bende uzuldum ama keske kerem iyi rolde olsaydı yaaaaBen beğendim
Klişe ama çabuk ilerledi olaylar
Üzüldüm adamada
Bir kısmını kaçırdımbende uzuldum ama keske kerem iyi rolde olsaydı yaaaa
galiba o yaptırdı ama o kısmı gostermedıler sımdı tekrar basladı dızı:)Bir kısmını kaçırdım
o sadullahmı neydi
o soydutturdu dimii dükkanı
Diziyi bende yarım yamalak izledim,Sadullah ve Namık yaptırdı ama yiğit kübraya kötü birşeyler mi yapacak başka bir dizi sayfasında okumuştum.Bir kısmını kaçırdım
o sadullahmı neydi
o soydutturdu dimii dükkanı
iyi olmuş tabı gül gibi güneşi beklerkeni bıtırdıler oh olsunratingler de beklenen başarıya ulasamamıs.
ohh iyi oluyo sana kanal D
evet kerem cok ıyı ben şu yasemin allena sınır oluyorum ya kesle onun yerıne baskasını koysalardıBende iki bölümdür bakıyor güzel bir diziye benziyor ...
Sakat olan kizin ADI neydi yaa o kıza üzülüyorum en masumu o bugün kızla yaticam...sanırım sonunda kız hamile falan kalicak...iyi oynuyor kerem özellikle bakışları tam serseri serseri...
tolin .!.:evet kerem cok ıyı ben şu yasemin allena sınır oluyorum ya kesle onun yerıne baskasını koysalardı
evet ya cok pasıf ve oyunculugu ıyı degıl tilbe sarana bayıldım ya o cok ıyı oynuyoDizinin en melek kizi durumunda ya ondandir yuzu saf ve doğal oyunculuk daha arkada duruyor. Dizi tutulursa oyunculuk eklemeli evet biraz tutuk pasif
pek ızleyen yok ya bende korkuyorum reytınglerın kotu olup bıtmesınndenKK da kimse bakmıyor mu bu diziye ... Tarzın da eskidi gibi değil artik...
Bu dizi neden se tutsun istiyorum konusu değişik en azından
pek ızleyen yok ya bende korkuyorum reytınglerın kotu olup bıtmesınnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?