şerefine aşşkımmmmm

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
gitti.
kuş uçtu cik cik cik ciiikk....
güya nikah yapacaktık sinirli davranışlarımı bahane etti hazır değilim dediç...
ama sen kendini düzelt züleyha gibi dön bana ben senin yufusun olsurum diyor kki o bana
ama soğuk davranıyor o bana ama ban soğuk davranamaz ki beni çok sevdi
hala seviyor mudur acaba
bana dedi ki seni kimse almaz ki boyun çok uzun dedi (1.84)

Psikolojini iyi görmedim, bi silkelen kendine gel yahu. Bu hayatta mutlu sonlar kadar terkedilişler de var, kazanmak kadar kaybetmek de var. İsyan etmek yerine hayırlısı bu şekildeymiş diye düşünmeni tavsiye ediyorum. Flört dönemindeki sinirinle baş edemeyen insan (ki bende çok sinirli bir yapıya sahibimdir), evlilikte sinirine katlanabilir miydi sanıyorsun ?
Buna ek olarak 3 yıl önce söz attığım adam, ayrılık safhasında bana "seni kimse almaz, seni kimse çekmez" demişti. Bu sözünün üzerinden 1 ay geçti mi geçmedimi tam hatırlamıyorum hayatımın aşkıyla tanıştım, hiç böyle güzel sevmemiş ve sevilmemiştim. Şimdi evliyim ve çok mutluyum.

nasıldı sahi yahu züleyha
Savaşta her şey mübah bakış açısıyla hareket edip sonradan pişman olan birisiydi. Sadakatsizlik, iftira ve gücünü kullanarak zorla istediğini almak gibi davranışları vardı. Sonra ilahi aşkla tanışınca düzelmiş oldu kendisi. Kısacası aşkı için düşmeyi göze alan güçlü bir kadındı. Hakkında kim ne demiş umrunda bile olmayan bir karakter işte.

gitti.
kuş uçtu cik cik cik ciiikk....
güya nikah yapacaktık sinirli davranışlarımı bahane etti hazır değilim dediç...
ama sen kendini düzelt züleyha gibi dön bana ben senin yufusun olsurum diyor kki o bana
ama soğuk davranıyor o bana ama ban soğuk davranamaz ki beni çok sevdi
hala seviyor mudur acaba
bana dedi ki seni kimse almaz ki boyun çok uzun dedi (1.84)
Al dedi cocuklarini dedi git dedi..

Psikolojini iyi görmedim, bi silkelen kendine gel yahu. Bu hayatta mutlu sonlar kadar terkedilişler de var, kazanmak kadar kaybetmek de var. İsyan etmek yerine hayırlısı bu şekildeymiş diye düşünmeni tavsiye ediyorum. Flört dönemindeki sinirinle baş edemeyen insan (ki bende çok sinirli bir yapıya sahibimdir), evlilikte sinirine katlanabilir miydi sanıyorsun ?
güzel kardeşim sen de sinirliymişssin söyle bana eşin senden ayrılmak istiyor mu sence pişman olur mu bu

Back
X