şerefine aşşkımmmmm

peki dönecek mi bana :KK43: eskisi gibi olacak mı her şey :KK43:
Bu konuda karamsarım sanki ilişki sen çok istediğin için yürüyor gibi eski yazdıklarından anladığım
Çocuk sanırım Ailesinin ve çevresinin etkisiyle evlenmekten vazgeçmiş hatta bana kalırsa ilişkiyi de yürütmek istemiyor
İnşallah yanılıyorumdur

Bu konuda karamsarım sanki ilişki sen çok istediğin için yürüyor gibi eski yazdıklarından anladığım
Çocuk sanırım Ailesinin ve çevresinin etkisiyle evlenmekten vazgeçmiş hatta bana kalırsa ilişkiyi de yürütmek istemiyor
İnşallah yanılıyorumdur
peki bu durumda ne yapmamı istiyorsun ne tavsiye ediyorsun bana?

İnşallah yanılıyorumdur
ama mesaj yzıyır seni çok seviyorum bitanem diyor :( sadece benim isteğimle yürüse böyle der mi :(

Seni kimse almaz boyun çok uzun nedir ya :KK53: sen kendine bak hanzo deseydin

pekte anlamadım tüm yorumları okumadım özet geçsene konu sahibi.
nekadarlık bi ilişkiydi ?
yaşlarınız kaçtı?
neden gitti boyun uzun diye değil herhalde ?
o çok mu kısacıktı?
sıkıntı neydi ?
geri dönerse hala neden istiyosun ki onu ?
korkağın tekiymiş hem belkide hayatına biri girmiştirde bırakmıştır seni nerden bileceksin ?
cevap vermeye bilirsin bu sorulara tabiiii

pekte anlamadım tüm yorumları okumadım özet geçsene konu sahibi.
nekadarlık bi ilişkiydi ?
yaşlarınız kaçtı?
neden gitti boyun uzun diye değil herhalde ?
o çok mu kısacıktı?
sıkıntı neydi ?
geri dönerse hala neden istiyosun ki onu ?
korkağın tekiymiş hem belkide hayatına biri girmiştirde bırakmıştır seni nerden bileceksin ?
cevap vermeye bilirsin bu sorulara tabiiii
ben 30 o 24 1 buçuk yıldır devam ediyor
ayrılma sebebimiz benim adet döneminde sinirli olmam
geri dönerse istiyorum çünkü o aslıdna beni çok seviyordu ve benim istediğim gibi bir insandı.
evlilik zor mu geldi sence? önceleri umrumda değil ailem ne derse desin diyen insan şu anda ailemin onayı olmadan nasıl evlenicem diyor :( yorumlarını bekliyorum

ben 30 o 24 1 buçuk yıldır devam ediyor
ayrılma sebebimiz benim adet döneminde sinirli olmam
geri dönerse istiyorum çünkü o aslıdna beni çok seviyordu ve benim istediğim gibi bir insandı.
evlilik zor mu geldi sence? önceleri umrumda değil ailem ne derse desin diyen insan şu anda ailemin onayı olmadan nasıl evlenicem diyor :KK43: yorumlarını bekliyorum
bende çok sinirliyimdir, hele bahsettiğimiz dönemde bazen ağzım çıkanı kulağım duymaz sonra hatırlamam bile okadar bi sinirli olurum,
yani sinirlisin seni bırakıyorum demiceğine göre, ne yaşandı ?
söylememen gereken şeyler mi söyledin ?
sinirli olduğun için onu yıpratmış kırmış olabilirsin.
bide sadece erkekler değil bizde herzaman sözlerimizin arkasında duramıyoruz.
asla ayrılamam seni bırakmam sensiz yaşayamam, seni kimseye değişmem.. bilmem ne bunlar hep aşktan söylenir aşkta bigün bi taşa" değer bi bakmışsın bırakabiliyosun?
öyle demişti ama diye ağlama diye söylüyorum. bende ne" bırakmamlar" çiğnedim.
bırakır yani bırakılabilir.

gitti.
kuş uçtu cik cik cik ciiikk....
güya nikah yapacaktık sinirli davranışlarımı bahane etti hazır değilim dediç...
ama sen kendini düzelt züleyha gibi dön bana ben senin yufusun olsurum diyor kki o bana
ama soğuk davranıyor o bana ama ban soğuk davranamaz ki beni çok sevdi
hala seviyor mudur acaba
bana dedi ki seni kimse almaz ki boyun çok uzun dedi (1.84)

Aman istemiyorsa koy sende kapiya canim adam mi kalmadi ulkede daha genciz cok sukur aa :cool::KK59:

nerde moktan adam var vazgeçilmez görünüyo gözümüze zaten. sanki kalmamış gibi böyle zombi şeklinde peşinden gidiyoruz ne meraklıyız derde kedere.
:( çok kötü hissediyorum eskisi gibi olmaz mı yine çok sevmez mi dönmez mi her şey geriye :(

sorularıma cevap vermedin niçin ?
eğer ki buraya dadanan
haydar abilerdensen
adet dönemime denk gelmediğin için! seni sakince uğurlayabilirim.
inşallahta geri dönmez adam! haklı:cool:
sen iyi misin yukarı baksana tüm sorularına cevap verdim
ve şu an ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum.ALLAH şahit halime..

Back
X