Şerefsiz köpek beni manyak etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar muhafazakarlık dindar olmak anlamında değil ki kelime anlamıda o değil zaten konu sahibi farklı bişey anlatmaya çalışmış aslında herkes dalga geçmiş ama sonuçta konu sahibi kimine göre küçük ya da saçma da olsa kendince bi derdi var

Üstüne basa basa dediklerinde başka ne diyebilir insan.
Adam da bundan mı kaçtı dersiniz?
Cafede görüştüyse bahsettiği gibi değildir mi dedi aceba?
Hımm, ihtimal doğrultusunda.

Off banım yeni açıldı yine geyikten uçacağım biraz sonra.
Kanıma dokunuyor, sayıp sövüp gitsem keşke.
2 gülüyoruz hop uçuyoruz😂

Adam da bundan mı kaçtı dersiniz?
Cafede görüştüyse bahsettiği gibi değildir mi dedi aceba?
Hımm, ihtimal doğrultusunda.

Off banım yeni açıldı yine geyikten uçacağım biraz sonra.
Kanıma dokunuyor, sayıp sövüp gitsem keşke.
2 gülüyoruz hop uçuyoruz😂
Evlenilesi kizsin demis ama :))

Arkadaşlar muhafazakarlık dindar olmak anlamında değil ki kelime anlamıda o değil zaten konu sahibi farklı bişey anlatmaya çalışmış aslında herkes dalga geçmiş ama sonuçta konu sahibi kimine göre küçük ya da saçma da olsa kendince bi derdi var
Kendince derdi yok.
Çaydanlık sıcak, biliyorsunuz.
Dokunursanız eliniz yanacak, bunu da biliyorsunuz çünkü o sıcaklığa dayanma yetisi yok, zarar görür.
Bile isteye binbir hevesle dokunup da sonra ‘şerefsiz çaydanlık’ diyor muyuz, hayır😂
En azından ben demiyorum, kimse dememeli.
Bugün bir konu başlığı vardı ‘bende de bir mallık var’ diye.
İnsan bazen çuvaldızı kendine batırmalı değil mi ama...

Kendince derdi yok.
Çaydanlık sıcak, biliyorsunuz.
Dokunursanız eliniz yanacak, bunu da biliyorsunuz çünkü o sıcaklığa dayanma yetisi yok, zarar görür.
Bile isteye binbir hevesle dokunup da sonra ‘şerefsiz çaydanlık’ diyor muyuz, hayır😂
En azından ben demiyorum, kimse dememeli.
Bugün bir konu başlığı vardı ‘bende de bir mallık var’ diye.
İnsan bazen çuvaldızı kendine batırmalı değil mi ama...

Belki yaşı küçüktür sonuçta burda farklı kafa yapısında farklı yaşta kültürde insanlar var ha benim içinde mesele değil bu konu orası ayrı bişey

Anladık canım muhafazakarsın namuslusun evlenicek kadınsın bulunmaz hazinesin ağırsın wowwww hayran olunası
Ben burada evlenilecek kızım mi dedim? asıl ben korkuyorum evlenmekten
Geleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?
Demen o ki benim hayat görüşümü biliyordu, b
Geleneksel aileden gelince adam sizinle birlikte olmak zorunda mı , sevmek , evlenmek zorunda mı ? Geleneksel olmanıza dair detay buluşmaya ne katıyor ?
Benim çizgimi her zaman biliyordu demek oluyor ona rağmen benimle ciddi bir şekilde konuyordu benim hassasiyetlerime dikkat ederek, ama buluşmada içinden farklı bir insan çıktı adeta bende bunun nedenini aramaya çalışıyorum

Belki yaşı küçüktür sonuçta burda farklı kafa yapısında farklı yaşta kültürde insanlar var ha benim içinde mesele değil bu konu orası ayrı bişey
İşte bu sebeple eleştiri yapıcı ya da yıkıcı olduğunda da daima işe yarar.
İnsanı kendine getirmek, gerçekleri göstermek daima duymak istediği sözlerle olmayabilir.
En büyük dersler, en zor koşul, durum ya da sözlerle öğrenilir.
Bu hanım kızımıza ‘canım cicim sana daha iyisi lazım, bırak şu kokuşuğu’ desek, bir anlamı olmayacak.
Ben böyle düşünüyorum, forumda birbirimizi pohpohlamaya değil, gerçekleri duymaya ihtiyacımız var.

Aslinda sizin deyiminizle "manyak" olmaniza gerek yok. Bu adamla olmaz. Adam evlenmeyi dusunmedigini soylemis. Bosta kalmak istemiyor belki de. Sevgili olmak flort etmek gezip tozmak gonul eglendirmek.... bunlari istiyor ama evlilik dusunmuyor.

İşte bu sebeple eleştiri yapıcı ya da yıkıcı olduğunda da daima işe yarar.
İnsanı kendine getirmek, gerçekleri göstermek daima duymak istediği sözlerle olmayabilir.
En büyük dersler, en zor koşul, durum ya da sözlerle öğrenilir.
Bu hanım kızımıza ‘canım cicim sana daha iyisi lazım, bırak şu kokuşuğu’ desek, bir anlamı olmayacak.
Ben böyle düşünüyorum, forumda birbirimizi pohpohlamaya değil, gerçekleri duymaya ihtiyacımız var.
Farklı bi bakış açısı mantıklı buldum görüşünüzü.
Eleştiri yapılır ama kırıcı olmadan yapılsa daha güzel olur sonuçta buraya yazıyoruz iyi.kötü yorumlar olabilir açık olmalı insan bunlara. Dalga geçerek olması kırıcı olmuş arkadaş için

Sizin amacınız ne, ben onu anlamadım.
Bu adamla bir şey mi yaşamak istiyorsunuz bile bile, yoksa direkt nikah dairesi mi?
Ben yazarken eksik yazdığımı farkettim
Söyle soylemeliyim o beni yıllardır tanıyor.
Hayata bakışımı biliyordu buna rağmen peşimi bırakmadı( buna rağmen diyorum çünkü o benden hayata farkli bir şekilde bakıyor).
Son zamanlarda iyice arttı ilgisi yazışmaları. Demem o ki yazılırken gayet kendini iyi ifade ediyordu, eskisi gibi olmadığını daha duruldugunu benimle görüşmek istediğini söyledi. Benim bulusmayi kabul etmem 5 ay sürdü.
Yazisirken ki ciddiyetinin c si buluştuğumuzda yoktu. Ben bu tavrı anlamlandiramiyorum neden bu kadar farklı anlattı kendisini...

Nedense fake kokusu alıyorum ben gene ya.
O yazım dili, o çirkin başlık, nickinin altına “Leyla kardan” yazmış olması ve tek mesajının bu konu olması.
Neyyssse. Bilemiyorum artık.

Sımdı Baktım da sıstematık olarak bır kaç konu daha açmışlar burda tam şu an. Sanırım telegram gruplarında örgütlendiler ekşi’de başlık açmak için tuhaf yorum beklıyorlar heralde 🤣😂🤣🤣
Ben onlara bi tuhaf yorum yapacam, 10 yıl konuşacaklar. 🤣🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X