Şerefsiz köpek beni manyak etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kk kadınları çok fenasınız. Ne olmuş muhafazakar biriyim dediyse. Laf nerden nereye gelmiş. Kız hayal kırıklığına uğramış yazıp rahatlamak istemiş. Zaten muhtemelen görüşmeyecek. Fakaat konu sahibi yanlışların var bence de. Adam karşında hoşnut olmadığın tarzda konuşmaya başlamışsa tepkini anında belirtmen gerekiyordu. Oturup ööyle dinlemişsin. Bir de vallahi şu konu başlığın hiç hoş değil. Ben başlığı görünce herhalde bir köpek var çok havlıyor bu da sesten yılmış konu açmış sandım. İlahi...
içki içmemek , hiç sevgili olmaması, karşı cinsle yazışmalarda hep düğünlerden bahsetmek
Hicbir insanin hayatı aynı olamaz.
çünkü her insan hayatı boyunca farklı şekillerde hayattan mesaj alır, bu da insanı biricik yapan bilincini, değer yargılarını oluşturur.
Karşındakine ne söylersen söyle icsellestirdigi kadar anlar seni, alfabe aynı olsa da dil başkadır.
Belli ki hayati aynı şekilde anlamlandirmiyoruz.
At gözlüklerini çıkar belki bu hayatta senin değer yargılarını taşımayan insanlar olduğunu da fark edebilirsin.

Kim kacıncı sırada nereye yorum yapmis ona bakıp sayacak kadar issiz degılım ama hamd olsun 😂
Ben yorumları okurum ve genelde max 2. Sayfaya kadar okurum. Ve ilk sıralarda siz olduğunuz kadar kimse gözüme çarpmadı aklımda kalmışsın işte hepsi bu.
O sayma işleminide annem beni bukadar önemsemedi gibi birşey yazmışsınız ya ona ithafen özellikle saydım 🤣 hani anandan fazla önemsemişim seni gibi hisset diye :KK70:

Ben yorumları okurum ve genelde max 2. Sayfaya kadar okurum. Ve ilk sıralarda siz olduğunuz kadar kimse gözüme çarpmadı aklımda kalmışsın işte hepsi bu.
O sayma işleminide annem beni bukadar önemsemedi gibi birşey yazmışsınız ya ona ithafen özellikle saydım 🤣 hani anandan fazla önemsemişim seni gibi hisset diye :KK70:
Yani? Annemden anan dıye bahsetmezsen sevinirim

Hicbir insanin hayatı aynı olamaz.
çünkü her insan hayatı boyunca farklı şekillerde hayattan mesaj alır, bu da insanı biricik yapan bilincini, değer yargılarını oluşturur.
Karşındakine ne söylersen söyle icsellestirdigi kadar anlar seni, alfabe aynı olsa da dil başkadır.
Belli ki hayati aynı şekilde anlamlandirmiyoruz.
At gözlüklerini çıkar belki bu hayatta senin değer yargılarını taşımayan insanlar olduğunu da fark edebilirsin.
Gözlük sevmiyorum ben güneş gözlüğü bile kullanmam.

Senin gözünde 1. Yada 1000. Olmamın hiç bir anlamı yok.
KOCA Bİ ANLAMSIZLIK İÇERİYOR.
tekrar iyi geceler.
Ya arkadasim polemige girmemeye calisiyorum, zorluyorsun insani. Allah askina olumu gor benim gozumdeki degerin senin icin onemli olsun, cunku sen benim icin oylesin :KK70: :KK53:
Gece gece cattik, benim kadar minnisa yapilir mi bu? Reva mi yani :KK70:

Hem satasıp hem ovmekte akıl alır gibi degıl bu arada. Sızın akıla ihtiyacınız olabilir dedıgınız arkadas basarili bir avukat bu arada.
İyi geceler size de.
O avukat arkadaşın hep burada, aylardır iş gelmiyor galiba,
ama sorun pandemidir pandemi :KK70:

Ya arkadasim polemige girmemeye calisiyorum, zorluyorsun insani. Allah askina olumu gor benim gozumdeki degerin senin icin onemli olsun, cunku sen benim icin oylesin :KK70: :KK53:
Gece gece cattik, benim kadar minnisa yapilir mi bu? Reva mi yani :KK70:
Öpüldün avukat, bye

O avukat arkadaşın hep burada, aylardır iş gelmiyor galiba,
ama sorun pandemidir pandemi :KK70:
Öpüldün avukat, bye
Aslinda is var, ben aylardir degil yillardir buralardayim; cunku dusundugunun aksine yogun calisma temposu arasinda telefondan siteye giriyorum ama genelde aksamlari giriyorum.
Gunduzleri de istanbul icinde seyahat ederken bakiyorum cunku burada senin aksine cok sevdigim arkadaslarim var.
Yine senin aksine yillardir polemikten, satasmaktan uzak kaldim ve bana yazilan mesajlari okuyup anlama kapasitesine sahibim. Ayni sekilde yazdigim profil mesajlariyla kimsenin midesini bulandirmadigim gibi, insanlarin annesine “anan”, kendilerine “kiz” diye hitap etmedigim icin de sevildigimi dusunuyorum.
En azindan uye olurken okudugum site kurallarini anlayabiliyorum, bir de boyle dusun, anladin sen onu kipssss 😉

!Merhabalar
Ben muhafazakâr bir kızım, onun benim için ne kadar yanlış bir insan olduğunu bilmeme rağmen birinden hoşlanıyordum.
Onunla tanisikligimiz geçmişten geliyor.
Benden hoşlandığını düşünüyordum çünkü yazismalarimizda hep bir kıvılcım bekliyor gibiydi.
Ben de sert bir kızım hemen yüz verebilen biri degilimdir.
Ona rağmen hep bir imalar yok sen evlenilecek kızsın söylesin, böylesin demeler.
hiçbir zaman evlilik konusunu ben açmadım, kendisi açtığı zamanda lafı evirir çevirdim.
Buluşmak için ısrar etti, pandemi de olsa gittim buluşmaya.
Hayatı o kadar hızlı yaşamış ki genç yaşında kalbi kararmış...
Bir başladı anlatmaya; insanda arlanma olur meşrebi mübarek arşa çıkmış, ne utanması ne sıkılması kalmış, ağzının ayarı yok bir kızla nasıl konuşulur fikri yok.

Konuştu,konuştu anlattı...
Sıra eski gönül maceralarına geldi hic uzun iliskisi olmamış en uzun 1 yıl olmuş, ona çok aşıkmış ama iş evliliğe gidecek gibi olunca vazgeçmiş en az 7-8 yılı varmış evliliğe... Bir gün önce benimle evlilik hakkında konuşan adamın böyle davranmasına anlam veremiyorum😂
Evlilik beni kasıyor ama şuan istesem benimle evlenmek isteyecek 10 tane kız var demeyi de ihmal etmiyor.

Arada benim suyuma da gidiyor.
Ickiye tövbe ettim, inancım arttı ,1 yıldır hayatımda biri yok diye kendini aklamaya çalışıyor
Velhasıl kelam yazışmalarda düğünü bile konuşan bu adam gitti beni sanki psikolog edasına koyarak 3 saat içini olağan şeffafligiyla döktü(! )Bana hiç konuşma hakkı vermeden.
Ayrılırken de bana hiç degismemissin nasıl böyle temiz kaldın demeyi de ihmal etmedi.
Allah rızası için hanımlar bir şey söyleyin bu adamın amacı ne? Çıldıracağım söylediklerinden, yaptıklarından...
Deli deli uzak dur.Bosver amaç sebep arama.Belli sana göre değil

Aslinda is var, ben aylardir degil yillardir buralardayim; cunku dusundugunun aksine yogun calisma temposu arasinda telefondan siteye giriyorum ama genelde aksamlari giriyorum.
Gunduzleri de istanbul icinde seyahat ederken bakiyorum cunku burada senin aksine cok sevdigim arkadaslarim var.
Yine senin aksine yillardir polemikten, satasmaktan uzak kaldim ve bana yazilan mesajlari okuyup anlama kapasitesine sahibim. Ayni sekilde yazdigim profil mesajlariyla kimsenin midesini bulandirmadigim gibi, insanlarin annesine “anan”, kendilerine “kiz” diye hitap etmedigim icin de sevildigimi dusunuyorum.
En azindan uye olurken okudugum site kurallarini anlayabiliyorum, bir de boyle dusun, anladin sen onu kipssss 😉
tam aradığım üye hem de eskilerden bence biz arkadaş olabiliriz yavaş yavaş burda :KK9:

Kızzz ne kadar önemsedin beni sen öyle. Usanmadan yazmış uzunca. Tamam hadi tatmin ettin beni,tembel bi avukat değilmişsin. Bendeki ana- kız, sevildiğini emin olmamakla beraber DÜŞÜNÜYORSUN tamam düşün :KK70:peki, sendeki "kipssss" neyin nesi 🤣 hiç sempatik değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X