merhabalar günlüğünüz hayırlı olsun ..umarım hedefinize zorlanmadan ulaşabilirsiniz ..
merhabalar günlüğünüz hayırlı olsun ..umarım hedefinize zorlanmadan ulaşabilirsiniz ..
günlüğünüz hayırlı olsun ıns hedefınıze ulasırsınız öğlen az aksam cok olmus yanı pılav sadece bende cok kısamıyorum onemlı olan aburc cubur yememek ve aksam gec saatte yememek sanırım sporda yapıyosunuz verırsınız bencekolay gelsın hepımıze
günaydın menüleriniz güzel ufak tefek kacamakalr harıcı onlarda normal ınsanız sonucta ve türk yemek kültürü diye bi gerceğin içindeyiz her zaman kacamıyoruzdüzenli tartılıyor musunuz merak ettım kılo verme durumunuz nasıl
günaydın canım
ben tam bir tatlı hastasıyım aslında.benim istediğim herşeyden abartmadan ,tadımlık yiyerek zayıflamak.kaçamak olmadan tadı olmuyorkiinsanız sonuçta canımız çekiyor.ben geçen yaz kalori hesabı yaptım,çikolata tatlı dondurma ,herşeyden yedim anlayacağın 9 kilo vermiştim.kışın kilo alıp yazın verenlerdenim yani.
regli olduğum için tartılmadım canım.pazar günü tartılmayı düşünüyorum.reglim bitsin hergün tartılırım ben duramam.bu dönemde şişkinlik olduğu için fazla çıkıyor benim kilom.moral bozmak istemiyorum canım.
merhaba kızlar bende yeni actım gunlk hic bakan yazan yok herhalde bende diyetteyim sporada gidiyom 1 ay oldu 5 kilo verdim elma sirkesi kürü yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?