Serenay'ın Diyet Günlüğü

merhaba serenay , haberler nasıl diyetin nasıl gidiyo ? ben bugün tartıldım ve 1.5 kilo vermiş görünüyorum çok mutlu oldum..sen tartıldınmı hadi sendende iyi haberler bekliyoruz cnm..kolay gelsin

Kızlar, ben de diete başlayalı bugün tam 1 hafta oldu. Her gün yürüdüm, bol sebze yedim, su içtim, bol baharat kullandım. 2 gün hariç her gün 1 saat hızlı tempoyla yürüdüm, dumbıllarla çalıştım. Sağlıklı besleniyor gibi hissediyorum. Sağlığıma kavuşmak, incelmek ve istediklerimi giyebilmek için sabırsızlanıyorum. Hamurişi yemeden nasıl yaşayacağım bilemiyorum, ama benim gibi sizlerin de aynı yola baş koyduğunu görmek çok güzel...Daha yolum çok uzun, dilerim hepimiz birbirimizi destekleyerek amacımıza ulaşırız.

merhaba serenay , haberler nasıl diyetin nasıl gidiyo ? ben bugün tartıldım ve 1.5 kilo vermiş görünüyorum çok mutlu oldum..sen tartıldınmı hadi sendende iyi haberler bekliyoruz cnm..kolay gelsin

merhaba canım
diyetim kaçamaklı bir şekilde güzel gidiyor
ben henüz tartılmadım.reglimin bitmesini bekliyorum.bu dönemde çok şişkinlik oluyor onun için,pazar günü tartılacağım.bende merak ediyorum.kendimi hafiflemiş hissediyorum,galiba veriyorum.
senin adına mutlu oldum ne güzel kilo veriyorsun.devam et canım azmin bol olur inşallah.hepimiz yaza kadar çıtır hatunlar olalım.

hoşgeldin canım
ne güzel 2 kilon gitmiş bile,sporda yapıyorsun.
ben masabaşı çalışıyorum,hareketsiz sayılırım.akşamları küçük çapta egzersizler yapıyorum.yürüyüş yapacamda çok soğuk akşamları dışarı çıkamıyorum malesef.havalar biraz ısınsın diye bekliyorum.kendimi fazla kasamıyorum ben ozaman çabuk bıkıyorum,daha çok yiyiyorum.şimdilik böyle güzel gidiyor.bakalım pazar günü tartı ne gösterecek.göbişim biraz çekilmeye başladı.
azmin bol olsun canım.inşallah hedefine ulaşırsın.

selam günlükcüm

dün yediklerimi yazayım

19.01.2012 perşembe

SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. beyaz peynir - 5 zeytin - 1 bardak çay

ARA : 2 kuru incir - 5 ceviz - yarım çikolatalı gofret

ÖĞLEN : 2 dlm. kepekli ekmek - sahanda 2 yumurta - yarım domates - 1 dlm. soğan

ARA : 1 kuru incir - 5 ceviz - yarım çikolatalı gofret

AKŞAM : 1 dlm. kepekli ekmek - 4 yk. et kavurma - yarım domates - 1 dlm. soğan - 3 kuru biber közleme

gün boyu içtiklerim = 2,5 lt. su - 2 fincan neskafe - 1 fincan sıcak çikolata

spor : egzersizlerim

20.01.2012 cuma yediklerim

SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. tulum peyniri - 7 zeytin - 1 bardak çay

merhaba serenay hayırlı olsun günlüğün..umarım zayıflama yolunda bıkmadan ve yılmadan adım adım istediğin kiloya ulaşırsın..ara ara uğrıycam günlüğüne..

serenaycım günaydın...menün güzel olmuş ama gofret + sıcak çikolata olmasaydı keşke eminim yavaş yavaş bırakırsın bunlarıda eğer bırakmazsan

şaka şaka :)

merhaba serenay hayırlı olsun günlüğün..umarım zayıflama yolunda bıkmadan ve yılmadan adım adım istediğin kiloya ulaşırsın..ara ara uğrıycam günlüğüne..

merhaba ijlal.
hoşgeldin günlüğüme.
inşallah canım hep birlikte ulaşırız hedefimize.sende güzel kilo vermişsin.istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.her zaman uğra canım beklerim.:80:

serenaycım günaydın...menün güzel olmuş ama gofret + sıcak çikolata olmasaydı keşke eminim yavaş yavaş bırakırsın bunlarıda eğer bırakmazsan

şaka şaka :)

evet canım haklısın , gofreti arkadaş hayır yapıyordu o verdi,yemek zorunda kaldım.
sıcak çikolatayı akşam içtim,eşimle beraber
bu hafta regli olduğum için sanırım böyle geçti gülşencim. inşallah önümüzdeki hafta güzel kaçamaksız bir hafta olur.:18:
ben her zaman yemem aslında.bu hafta nedense markete giden elinde çikolata bisküviyle geldi.eşim hiç cips almazdı 2 koca paket almış gelmiş akşam.ama yemedim hiç sevmem zaten cipsi kolayı.ben zayıflamak istiyorum almayın eve diyorum,dayanamıyorum yiyiyorum diyorum ama dinleyen kim.

kolayı ve cipsi sevmemen ne güzel...ben abur cubur hastasıyım reglin bitince bencede kaçamak yapmazsın artık..hem artık bir takipçin var unutma haa unutmadan bi ara şu 30 kiloyu nasıl verdiğinide bir özetlersin olurmu tatlişkom :)

bir takipçim olması ne güzel.kolayı cipsi sevmiyorum,kırk yıl içmesem aklıma gelmez.birde şu tatlıları sevmesem.

günaydın günlükcüm

20.01.2012 cuma yediklerim

SABAH : 1 dlm.kepekli ekmek - 25 gr. tulum peynir - 7 zeytin - 1 bardak çay

ÖĞLE : 1 simit - 1 poğaça

AKŞAM : 2 yk. et kavurma - 2 yk. ıspanak - çeyrek domates - 1 dlm. soğan - 1 kuru biber közde - yarım portakal

günboyu içtiklerim : 1 finca neskafe - 2 fincan sıcak çikolata

spor egzersiz

öğlen fazla oldu biraz farkındayım. yiycek başka birşey yoktu yanımda.1 simit yiyecektim,arkadaşta poğaça almış sıcacık dayanamadım.akşam telafi etmeye çalıştım.
yarın olsada bir tartılsam.kendimi hafiflemiş hissediyorummm

slm serenay'cım ..öğlen fazla kaçırdığının sende farkındasın zaten :) akşam telafi etmen iyi olmuş yarın iyi haberler bekliyorum senden ..bende ayın 27 sinde tartılacağım 69 lu bir rakam görürsem havalara uçacağım

bir takipçim olması ne güzel.kolayı cipsi sevmiyorum,kırk yıl içmesem aklıma gelmez.birde şu tatlıları sevmesem.

tatlıları sevmeyen varmıki zaten bende bi ara kola ve cips bağımlılık yapmıştı her öğlen 1 büyük paket cips + kola + kakaolu gofret yiyodum ..

tatlıları sevmeyen varmıki zaten bende bi ara kola ve cips bağımlılık yapmıştı her öğlen 1 büyük paket cips + kola + kakaolu gofret yiyodum ..

şuanda kaç kilosun gülşencim.kilo çizelgeni değiştirmiyorsun sanırım.bu kadar kaçamakla ,yarın tartıda güzel bir rakam görürüm inşallah.
cips çok yağlı canım hoşuma gitmiyor,kolayı zaten oldum olası sevemedim ball gibi geliyor tadı.
çikolata,tahin helvası ve sütlü tatlılar favorimdir. şerbetli tatlılarıda fazla yemem, çok nadir olur. oda sadece 1-2 dilimcik.

selam günlükcüm

bugün yediklerimi yazayım

21.01.2012 cumartesi

SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. tulum peynir - 7 zeytin - 1 bardak çay

ÖĞLE : 1 dlm. kepekli ekmek - 5 yk.kıymalı patlıcan kavurma - 3 yk. yoğurt

ARA : 1 portakal

AKŞAM : yarım parça kıymalı pide

ARA : 1 portakal - 3 kuru incir - 4 ceviz

günboyu içtiklerim : 2 lt. su - 3 fincan neskafe

kilo çizelgesini yapamadım birtürlü...ben kilo bilgilerimi yazdım fakat garip bir cetvel oluştu :26:diyete başlangıç kilom 72.5 şimdiki kilom 71 ..ayın 27 sinde tekrardan tartılacağım...inşallah iyi bir sonuç çıkarda umutsuzluğa kapılmam

menün güzel görünüyo :) ne güzel su tüketiyosun yaa ben bu konuda özürlüyüm resmen dün 1 litreyi zor bitirdim..

günaydın günlüğüm ne haber , bende haberler iyiii

dün sana uğrayamadım günlük çok işim vardı.sadece 1 pazar tatil oluyor, haliyle bütün işim pazara kalıyor.akşama kadar temizlik yaptım,cacık oldum resmen. şuanda kollarım bacaklarım ağrıyor.diyetimi ihmal etmedim amaa.dün tartıldım 70.70 kg. çıktım günlükcüm.

hemen dün yediklerimi yazayım sana

22.01.2012 pazar kilom 70.70 kg.

SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. peynir - 10 zeytin - azcık sahanda yumurta - 3 kuru biber közde- çeyrek domates- 1 bardak çay

ARA : 1 portakal

ÖĞLE : YOK

ARA : 1 portakal - 1 elma

AKŞAM : iki lokma ekmek - biraz ızgara tavuk - biraz salata - 1 közlenmiş biber - 1 portakal (çok acıkmıştım ama midem bulandı fazla yiyemedim)

gün boyu içtiklerim 1,5 lt. su (az içtim,işten unuttum hep içmeyi) - 2 fincan nescafe

spor koşturmaca ev işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…