merhaba serenay , haberler nasıl diyetin nasıl gidiyo ? ben bugün tartıldım ve 1.5 kilo vermiş görünüyorum çok mutlu oldum..sen tartıldınmı hadi sendende iyi haberler bekliyoruz cnm..kolay gelsin
Kızlar, ben de diete başlayalı bugün tam 1 hafta oldu. Her gün yürüdüm, bol sebze yedim, su içtim, bol baharat kullandım. 2 gün hariç her gün 1 saat hızlı tempoyla yürüdüm, dumbıllarla çalıştım. Sağlıklı besleniyor gibi hissediyorum. Sağlığıma kavuşmak, incelmek ve istediklerimi giyebilmek için sabırsızlanıyorum. Hamurişi yemeden nasıl yaşayacağım bilemiyorum, ama benim gibi sizlerin de aynı yola baş koyduğunu görmek çok güzel...Daha yolum çok uzun, dilerim hepimiz birbirimizi destekleyerek amacımıza ulaşırız.
merhaba serenayhayırlı olsun günlüğün..umarım zayıflama yolunda bıkmadan ve yılmadan adım adım istediğin kiloya ulaşırsın..ara ara uğrıycam günlüğüne..
serenaycım günaydın...menün güzel olmuş ama gofret + sıcak çikolata olmasaydı keşkeeminim yavaş yavaş bırakırsın bunlarıda eğer bırakmazsan
şaka şaka :)
evet canım haklısın , gofreti arkadaş hayır yapıyordu o verdi,yemek zorunda kaldım.
sıcak çikolatayı akşam içtim,eşimle beraber
bu hafta regli olduğum için sanırım böyle geçti gülşencim.inşallah önümüzdeki hafta güzel kaçamaksız bir hafta olur.:18:
ben her zaman yemem aslında.bu hafta nedense markete giden elinde çikolata bisküviyle geldi.eşim hiç cips almazdı 2 koca paket almış gelmiş akşam.ama yemedim hiç sevmem zaten cipsi kolayı.ben zayıflamak istiyorum almayın eve diyorum,dayanamıyorum yiyiyorum diyorum ama dinleyen kim.
kolayı ve cipsi sevmemen ne güzel...ben abur cubur hastasıyımreglin bitince bencede kaçamak yapmazsın artık..hem artık bir takipçin var unutma haa unutmadan bi ara şu 30 kiloyu nasıl verdiğinide bir özetlersin olurmu tatlişkom :)
bir takipçim olması ne güzel.kolayı cipsi sevmiyorum,kırk yıl içmesem aklıma gelmez.birde şu tatlıları sevmesem.
slm serenay'cım ..öğlen fazla kaçırdığının sende farkındasın zaten :) akşam telafi etmen iyi olmuşyarın iyi haberler bekliyorum senden ..bende ayın 27 sinde tartılacağım 69 lu bir rakam görürsem havalara uçacağım
tatlıları sevmeyen varmıki zatenbende bi ara kola ve cips bağımlılık yapmıştı her öğlen 1 büyük paket cips + kola + kakaolu gofret yiyodum ..
şuanda kaç kilosun gülşencim.kilo çizelgeni değiştirmiyorsun sanırım.bu kadar kaçamakla ,yarın tartıda güzel bir rakam görürüm inşallah.
cips çok yağlı canım hoşuma gitmiyor,kolayı zaten oldum olası sevemedim ball gibi geliyor tadı.
çikolata,tahin helvası ve sütlü tatlılar favorimdir. şerbetli tatlılarıda fazla yemem, çok nadir olur. oda sadece 1-2 dilimcik.
selam günlükcüm
bugün yediklerimi yazayım
21.01.2012 cumartesi
SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. tulum peynir - 7 zeytin - 1 bardak çay
ÖĞLE : 1 dlm. kepekli ekmek - 5 yk.kıymalı patlıcan kavurma - 3 yk. yoğurt
ARA : 1 portakal
AKŞAM : yarım parça kıymalı pide
ARA : 1 portakal - 3 kuru incir - 4 ceviz
günboyu içtiklerim: 2 lt. su - 3 fincan neskafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?