Serenay'ın Diyet Günlüğü

gülşencim bende su içmezdim önceleri.günde 2 bardak su içerdim kışın. ama artık içiyorum.şişem hep gözümün önünde.suyu çok içmen lazım.artır bence biraz suyu canım.

bugün kilom 70.40 çıktı. hergün gram gram zayıflamak ne güzell

SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. peynir - 10 zeytin - 1 bardak çay

ÖĞLE : 1 dlm. kepekli ekmek - 3 yk. ıspanak yemeği - 2 yk. yoğurt - 2 kuru biber közde - 1 dlm. tahin helvası

merhaba canm bugünkü diyet listen güzel.spor yapıyor musun?ben 3 haftadr 1 kilo zor verdim.girip çıkıp yemeye alışmışım tutmaya çalışıyorum kendimi.bide emziriyorum oğlumu.daha hızlı vermem lazım diye düşünüyorum.neyse acelemiz yok.kolay gelsn

merhaba canım hoşgeldin
işim masabaşı canım ,akşamlarıda geç çıkıyorum işten.spor yapmaya pek vaktim olmuyor ama akşamları evde egzersiz yapıyorum.havalar biraz ısınırsa akşamları yürüyüşe çıkacağım.aslında emzirenler daha çok kilo veriyor diye biliyorum.çok kasıpta oğluşunu sütsüz bırakma canım.yavaş yavaş verirsin,dikkat etmeye çalış.girip çıkıp yeme. düzenli olarak saatle yersen daha iyi olur.suyunuda ihmal etme sakın ,sütün daha bol olur canım.

önerilerini dikkate alıcam.hep kendime yememem gerektiğini hatırlatıyorum.ama bazen tutamıyorum işte.bende ev hanımıyım.evde olmanın dezavantajı.bende evde egzersiz yapıyorum.oğlum olduğu için çıkamıyorum.onun bile faydası oluyor.

hayırlı olsun günlüğün canım Allah bol azim ve güö versin cümleye bayıldım yazamadan edemedim anamı kıramadım babamı yedim yuttum ne varsa eheheh

bazen tutamıyabilyoruz canım insanız sonuçta,kör boğaz istiyor işte.küçük hareketlerin bile faydası oluor tabikide olmazmı hiçç.

hayırlı olsun günlüğün canım Allah bol azim ve güö versin cümleye bayıldım yazamadan edemedim anamı kıramadım babamı yedim yuttum ne varsa eheheh

teşekkür ederim canım hoşgeldin

o gün öyle oldu vallahi.annemin yemeklerini ayda bir yiyebiliyorum.babamda çocuk gibi küserim bak,evinde yap rejimini dedi.napam yiyiverdim bendeezaten çikolataya bayılırım.

23.01.2012 pazartesi

ÖĞLE : 1 dlm. kepekli ekmek - 3 yk. ıspanak yemeği - 2 yk. yoğurt - 2 kuru biber közde - 1 dlm. tahin helvası

ARA : 1 portakal

AKŞAM : 1 kase mercimek çorbası - biraz ızgara tavuk - 2 kuru biber közde - 1 yk. salata

gün boyu içtiklerim 2,5 lt. su - 4 fincan nescafe

canm menün süper

mukeyyif kaptan gelsin dedi yer acildida
bide ilk hafta deneme suresi sonraki hafta tam baslama tamam demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…