bugün kilom 70.40 çıktı.hergün gram gram zayıflamak ne güzell
SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. peynir - 10 zeytin - 1 bardak çay
tebrikler serenaycım devamıda böyle akar gider inşallah...
merhaba canm bugünkü diyet listen güzel.spor yapıyor musun?ben 3 haftadr 1 kilo zor verdim.girip çıkıp yemeye alışmışım tutmaya çalışıyorum kendimi.bide emziriyorum oğlumu.daha hızlı vermem lazım diye düşünüyorum.neyse acelemiz yok.kolay gelsn
merhaba canım hoşgeldin
işim masabaşı canım ,akşamlarıda geç çıkıyorum işten.spor yapmaya pek vaktim olmuyor ama akşamları evde egzersiz yapıyorum.havalar biraz ısınırsa akşamları yürüyüşe çıkacağım.aslında emzirenler daha çok kilo veriyor diye biliyorum.çok kasıpta oğluşunu sütsüz bırakma canım.yavaş yavaş verirsin,dikkat etmeye çalış.girip çıkıp yeme.düzenli olarak saatle yersen daha iyi olur.suyunuda ihmal etme sakın ,sütün daha bol olur canım.
selam günlük
bugün yediklerimi tam bir liste yapayım,bundan sonrada akşamları yazayım yediklerimi ne dersin.parça parça yazmak iyi olmayacak sanırım.
SABAH: 1,5 dlm. kepekli ekmek - 8 zeytin - 30 gr. beyaz peynir - 5 çatal yumurtalı maydonozlu çökelek kavurması - 2 bardak çay (biri tek şekerli,biri şekersiz)
ARA: 2si birarada nescafe
ÖĞLEN: 1,5 orta boy haşlanmış patates - 2 kaşık yoğurt
ARA :1 portakal - 10 badem - 2 si birarada neskafe
AKŞAM :8 kaşık pilav - 5 kaşık kuru fasülye - 1 tane hıyar turşusu - azcık kuru biber kızartması
ARA : 1 fincan türk kahvesi - 1 çikolatalı gofret(babamı kıramadım)
pilavı biraz abartmışım hemide akşam akşamama annem yaptı çok güzeldi yaaa napayım dayanamadım.
bugün böyleydi işte günlükcüm .anamı kıramadım, babamı kıramadım derken, yedim yuttum ne varsa.
evet günlükçüm yatma vaktim geliyor.yarın güzel bir gün olur inşallah.iyi gecelerrrrrrr
önerilerini dikkate alıcam.hep kendime yememem gerektiğini hatırlatıyorum.ama bazen tutamıyorum işte.bende ev hanımıyım.evde olmanın dezavantajı.bende evde egzersiz yapıyorum.oğlum olduğu için çıkamıyorum.onun bile faydası oluyor.
hayırlı olsun günlüğün canım Allah bol azim ve güö versin cümleye bayıldım yazamadan edemedim anamı kıramadım babamı yedim yuttum ne varsa eheheh
23.01.2012 pazartesi
ÖĞLE : 1 dlm. kepekli ekmek - 3 yk. ıspanak yemeği - 2 yk. yoğurt - 2 kuru biber közde - 1 dlm. tahin helvası
ARA : 1 portakal
AKŞAM : 1 kase mercimek çorbası - biraz ızgara tavuk - 2 kuru biber közde - 1 yk. salata
gün boyu içtiklerim2,5 lt. su - 4 fincan nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?