kızlar, Sergio Valente markasını duyan var mı? ben yeni duydum da.. daha doğrusu nette gördüm bugün. bu marka çantaların kullanımı, kalitesi filan nasıldır?
modeller çok hoşuma gitti, fakat fiyatları uçuk.. ve güya % 75 indirim yapmışlar, şimdi indirimle 60 TL ye geliyor. inanalım mı? bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.. öpüldünüz.. a.s.
ben sondan ikinci çantayı almaya niyetleniyorum, çok beğendim. ebatları da uygun ama kimse bişey yazmamış.. dandik bişey çıkar diye korkuyorum.. sositososito
not: siteye göre fiyatlar 250 den 60 a düşmüş. :uhm:
arkadaslar oylarınızı bekliyoruz hayır işi dilek çelik'i destekliceksiniz ve sonunda rep alcaksınız ama bu linke yazın oy verdim diye arkadaslarınızada söyleyin
ben 3 ve 4 resimdeki çantalara bittim.. ama markayı hiç duymadım, elle kontrol şansımızda yok nette.. onun için almama kararındayım. sonuç: melul melul bakıyom böle.. :a015:
konuyu hortlatmış oldum ama başlığı ben açtığım için sorumluluk hissettim.
kısacası bu tamamen uyduruk bir markaymış.
anladığım kadarıyla internet alışveriş siteleri böyle dandik çantaları allayıp pullayıp bize kakalıyorlar. büyük ihtimalle çin malı şeyler, fotograflarda albenili grünüyor ama elinize geçtiğinde sapı-ağzı dağılıyor hemencecik. ne garanti ne değişim gibi bir şansınız olmuyor. üstüne yazdıkları 200-300 TL gibi fahiş fiyatlar gerçek değil, yani aslında indirim de yok, yüksek kalitede bir ürün aldığınıza ikna etmek amaçları. sadece bir hile.. 2-3 $ alıyorlar çantaları ve on kat karla satıyorlar. iade süreci o kadar sancılı, o kadar bezdiriciki insanlar uğraşmak yerine sineye çekiyorlar.