- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Yok ben 25.haftada serklaj oldum mecburen :)Evet bana doktorum 14.haftadan sonra yapılmaz demişti . Siz sanirim serklaj olmadan 31+4 u gordunuzu . Çok güzel . İnşallah ben de görurum .
Amin inşallah sağlıkla vaktinde alırız . Sizin çok az kalmış maşallah
Mutlaka yarar serklaj bunun icin var 1.5la serklaj olup dedigim gibi 37 38 de doguran cok kadin var dinlenin sevgilerProgestan hap kullanıyorum . 21.haftada da ciğer gelistirici iğne olucakmisim . Dediğiniz gibi . Ama benim rahim ağzı hiç 2.4 u de görmedi hep 1.5 idi bilmiyorum o yüzden serklaj ise yaricak mi inşallah yararçok sağolun moral oldunuz ama bana
Ay inşallah siz de öyle çok sağolun Allah razı olsun umutlandırdiniz beniMutlaka yarar serklaj bunun icin var 1.5la serklaj olup dedigim gibi 37 38 de doguran cok kadin var dinlenin sevgiler
Merhaba, 25. haftada rahim ağzı boyu 2.4mm iken progestan kullanmış mıydınız acaba?Benim 25.haftada rahim agzim 2.4mm ölçüldü doktor serklaj dedi hemen cesaret edemedim baska doktorlara da danistim o sirada daha da kisalmisti 1.5 a yakindi benimde simdi 31+4 oldum hergun cok şükür bugunde dogmadi diyerek geciyor günlerim ve tuvalet ve yemek haricinde cok fazla kalkmamaya dikkat ediyorum rahim kısalığıniz olmasa zaten serklaj olmazsnz serklaj bunun icin var artik bi taraftan da igne ve ilaclarla desteklemiyorsunuzdur ciger gelistirici de vurdurmustur ya da vurdurucaktir dinlenin bol bol :)
Kullandim hala daha haftalik ignemi kullaniyorum, vajinal fitillerin daha etkili oldugu da söyleniyorMerhaba, 25. haftada rahim ağzı boyu 2.4mm iken progestan kullanmış mıydınız acaba?
Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin doktorlarin her dedigine bakarsak ohooo dikkat et kendine tevekkul et Rabbime hersey ondadir rizki olan hersekilde gelir Rabbim yardimcin olsunMerhabalar .
Dün serklaj ameliyatı oldum . Bebek 11+4 tü. Rahim ağzı yetmezligim var . Doktor ameliyattan çıkınca "bu zamana kadar çok serklaj yaptık ama bu yaptıklarımızın arasında en kısaydı , çok çok dikkatli olman gerekiyor 6.ayi bile.gorursek çok iyi " dedi . Rahim agzim ölçümlerde 15 mm falan çıkıyordu .
Bu şekilde olup serklaj olan var mı bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alabildiniz mi ?
Polikistik overim zaten bı senedir uğraşarak ancak gebelik elde edebildim şimdi de bu çıktı çok kötüyüm lütfen bilgisi olan varsa yazsın
Amin sağol sen de sag salim kucağına al inşAllahRabbim sagsaglim kucagina almayi nasip etsin doktorlarin her dedigine bakarsak ohooo dikkat et kendine tevekkul et Rabbime hersey ondadir rizki olan hersekilde gelir Rabbim yardimcin olsun
Mrb canim bende ilk gebeligimde 19. Haftada dikis atıldı sonra dikişler patlattı benim oglam 27. Haftada bidaha serklaj oldum 34 te dogdu su an 4 yasinda hiiiccc canini sıkma işin en zor tarafı yatmak benim 1,5 mm bile değildi tamamen 0 a inmiş üstüne 2 cm de açıklık vardi. Simdi 2. Ye hamileyim ilerleyen haftalarda tekrar dikis atacak doktorum buda saglikla gelir insallah dua edin.sende hic canini sıkma dua et bol bol yat dinlen. Bu bebek ay hafta takibini profilde nasil ayarliyorduk unutmuşumAnladım sizinki tedbir amacliydi . Benim aşırı aşırı kısa . Sanırım pek şansım yok
AA bunu hiç duymamıştım . Patlarsa ikinci kere dikilebiliyor mu ? Doktorum bana 15 ten sonra olmaz demişti serklaj. Çok şaşırdım.Mrb canim bende ilk gebeligimde 19. Haftada dikis atıldı sonra dikişler patlattı benim oglam 27. Haftada bidaha serklaj oldum 34 te dogdu su an 4 yasinda hiiiccc canini sıkma işin en zor tarafı yatmak benim 1,5 mm bile değildi tamamen 0 a inmiş üstüne 2 cm de açıklık vardi. Simdi 2. Ye hamileyim ilerleyen haftalarda tekrar dikis atacak doktorum buda saglikla gelir insallah dua edin.sende hic canini sıkma dua et bol bol yat dinlen. Bu bebek ay hafta takibini profilde nasil ayarliyorduk unutmuşum
Evet bira karıştırınca buldum arkadasim. Amin insallah saglikla kucağımıza alalim. 15. Hafta olayı şu rahim agzi yetmezligi tanisi gebeliğin cok erken haftasında ya da önceki gebeliklerden bilinen bir durumda evet en geç 15. Haftaya kadar atılmalı. Ama benim hiç bir sıkıntım yoktu ilk gebeligimde doktoruma düzenli bakardı kontrollerde 19. Haftada hoop birden aciliverdi mecbur acil serklaj 27. Haftada dikişler patladi yine yola girdi oglan kan değerlerim iyi olunca hop ikinci şansı vermek istedi doktorum yine serklaj doktorum cok iyi elinden geleni yaptı cocugu tutmak için Allah razı olsun.AA bunu hiç duymamıştım . Patlarsa ikinci kere dikilebiliyor mu ? Doktorum bana 15 ten sonra olmaz demişti serklaj. Çok şaşırdım.
Ay ne güzel maşallah Rabbim bu bebeğinizi de sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin
Profil ayarlarından oluyordu ama yapmışsın sanırım canım
Benim daha önce düşüğüm veya gebeliğim yok bu ilk gebelik . Erken teşhis edildi . Aynen dediğin gibi .Evet bira karıştırınca buldum arkadasim. Amin insallah saglikla kucağımıza alalim. 15. Hafta olayı şu rahim agzi yetmezligi tanisi gebeliğin cok erken haftasında ya da önceki gebeliklerden bilinen bir durumda evet en geç 15. Haftaya kadar atılmalı. Ama benim hiç bir sıkıntım yoktu ilk gebeligimde doktoruma düzenli bakardı kontrollerde 19. Haftada hoop birden aciliverdi mecbur acil serklaj 27. Haftada dikişler patladi yine yola girdi oglan kan değerlerim iyi olunca hop ikinci şansı vermek istedi doktorum yine serklaj doktorum cok iyi elinden geleni yaptı cocugu tutmak için Allah razı olsun.
Erken teşhis edildiği için şanslısın. Doktorum kocaelide İstanbuldan bir çok vaka geliyor buraya cerrahi ekibi hastanenin cok iyi. Dikişlerin patlaması 27 haftalikken tekmelerini tum gücüyle dikislere vuran bi cocugum vardi çıkarın beni dercesine ultrasonda cok netti bu görüntüBenim daha önce düşüğüm veya gebeliğim yok bu ilk gebelik . Erken teşhis edildi . Aynen dediğin gibi .
Senin anlattığına çok şaşırdım ama gerçekten doktorun çok çok iyiymiş sağolsun valla. İstanbul'da mi acaba bu doktor eğer istanbuldaysa merak ettim de .
Bı de dikişler nasıl patladı çocuğun ağırlığından mi . Ay çok inginc geldi de o yüzden baya soru sordum canım kusura bakma
Ayy maşallahErken teşhis edildiği için şanslısın. Doktorum kocaelide İstanbuldan bir çok vaka geliyor buraya cerrahi ekibi hastanenin cok iyi. Dikişlerin patlaması 27 haftalikken tekmelerini tum gücüyle dikislere vuran bi cocugum vardi çıkarın beni dercesine ultrasonda cok netti bu görüntücok fazla kasılma ve sancim oluyordu haliyle. doktorumuz erken almayalım riskli bi hafta dedi 30 u geçsin dedi sukur 34 te dogdu.
Ozel kocaeli hastanesi doçent bertan akar sosyal medyadan bakabilirsin canim.Ayy maşallahbaşka doktor olsa 27 de kesin alırdı bebeği . İyi ki almamış sapasağlam doğmuş .
Eğer sakıncası yoksa doktorun ismini yazabilir misin msj olarak bana canım . Gidebilme şansım olursa gitmek isterim
Tamamdır canım çok teşekkür ediyorumOzel kocaeli hastanesi doçent bertan akar sosyal medyadan bakabilirsin canim.
Merhaba . Ben şu an 17+5 oldum . Dikiş 11+4 te olmuştum . Ben de hala Progestan kullanıyorum . Doğuma kadar da günde bir tane olmak üzere devam edicek . Her kontrolde de mutlaka rahim ağzı ölçümü yapılıyor .Sizlerin son durumu nasıl paylaşır misiniz endişeliyim biraz..cumadan beri genelde oturuyorum yatma imkanım yok evde bir çocuk daha var
Âmin inşallahMerhaba . Ben şu an 17+5 oldum . Dikiş 11+4 te olmuştum . Ben de hala Progestan kullanıyorum . Doğuma kadar da günde bir tane olmak üzere devam edicek . Her kontrolde de mutlaka rahim ağzı ölçümü yapılıyor .
Ben de genelde oturuyorum . Doktoruma özellikle oturma konusunu sormuştum . Oturmakla hiç alakası yok demişti önemli olan ayakta kalmamak mis . Sürekli yatarsan da bu sefer kan akışı yavaşlar bunu istemeyiz demişti . Arada bir iki tur evde yürüyebilirsin onun dışında ayakta kalma oturmanın hiçbir zararı yok demişti . Ben de dediği gibi yapıyorum şahsen bakalim ne olacak . Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?