Serklaj işlemi

Cerenzi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2025
16
10
3
22
Kızlar 22 haftalikken acil sanciyla hastaneye gittim doğum başlamıştı ve açıklığım vardi, doktorum yatis verdi direk serklaj işlemi yapılacağını söyledi daha sonrasında verilen ilaçlarla vs derken kapanmış, doktorum serklaji gerek görmedi ama 2 gün hastanede yattım çok fazla haraketi yasakladı, ağrılarım yeri geldiğinde çok şiddetleniyo öyle böyle derken 29+5 e geldim artık ağrı kesicileri vs kesti yani 39 40 haftayı bulmaz diyo tutabildiğimiz kadar tutucaz diyo, çok korkuyorum dualarınızi eksik etmeyin elimden geldiğince haraket etmiyorum yatıyorum ama mecbur yemek falan yapıyorum ufak tefek çamaşır bulaşık yapıyorum, dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızlar, bide ilkim böyleyse 2.gebeligim nasıl olcak çok merak ediyorum

Canim bilgim yok ama yukari cikmasi icin yaziyorum belki bilen vardir
Bende ayni sorunu yasadim ama bebegim kucuktu ve kurtarilabilecek durumda degildi suan tekrar hamileyim surekli arastiriyorum emin ol bazen 2. Gebelikte gerek bile kalmiyormus birinden okumustum belki sende okumussundur cunku genelde basliklarda snei de goruyorum ikinci gebeliginde daha rahat gecirdigini yazmisti cocuguyoa ilgilenip parka falan goturuyormus oyoe cok yatmamis sadece 30 lu haftalarda 1 hafta kadar hastanede yatip cikmis ve 40 . Haftada dogum yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…