Geçmiş olsun serklaj grubumuz var dilerseniz sizi de alabilirimKızlar 22 haftalikken acil sanciyla hastaneye gittim doğum başlamıştı ve açıklığım vardi, doktorum yatis verdi direk serklaj işlemi yapılacağını söyledi daha sonrasında verilen ilaçlarla vs derken kapanmış, doktorum serklaji gerek görmedi ama 2 gün hastanede yattım çok fazla haraketi yasakladı, ağrılarım yeri geldiğinde çok şiddetleniyo öyle böyle derken 29+5 e geldim artık ağrı kesicileri vs kesti yani 39 40 haftayı bulmaz diyo tutabildiğimiz kadar tutucaz diyo, çok korkuyorum dualarınızi eksik etmeyin elimden geldiğince haraket etmiyorum yatıyorum ama mecbur yemek falan yapıyorum ufak tefek çamaşır bulaşık yapıyorum, dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızlar, bide ilkim böyleyse 2.gebeligim nasıl olcak çok merak ediyorum
benim de durumum sizinki gbi 29+2de kontrolde 25mm di ve hunileşme başlamış dedi yatıyorum bende ama korkuyorum daKızlar 22 haftalikken acil sanciyla hastaneye gittim doğum başlamıştı ve açıklığım vardi, doktorum yatis verdi direk serklaj işlemi yapılacağını söyledi daha sonrasında verilen ilaçlarla vs derken kapanmış, doktorum serklaji gerek görmedi ama 2 gün hastanede yattım çok fazla haraketi yasakladı, ağrılarım yeri geldiğinde çok şiddetleniyo öyle böyle derken 29+5 e geldim artık ağrı kesicileri vs kesti yani 39 40 haftayı bulmaz diyo tutabildiğimiz kadar tutucaz diyo, çok korkuyorum dualarınızi eksik etmeyin elimden geldiğince haraket etmiyorum yatıyorum ama mecbur yemek falan yapıyorum ufak tefek çamaşır bulaşık yapıyorum, dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızlar, bide ilkim böyleyse 2.gebeligim nasıl olcak çok merak ediyorum
Beni alır misinizGeçmiş olsun serklaj grubumuz var dilerseniz sizi de alabilirim
Teşekkür ederim, olurGeçmiş olsun serklaj grubumuz var dilerseniz sizi de alabilirim
Şuan kaç haftaliksiniz, geçmiş olsun canımbenim de durumum sizinki gbi 29+2de kontrolde 25mm di ve hunileşme başlamış dedi yatıyorum bende ama korkuyorum da
32+6 olduk, teşekkürler ederim cnm 34+1 de kontrolum var bakalım ne diycek doktorŞuan kaç haftaliksiniz, geçmiş olsun canım
Aaa bende 31+4 şuan aramızda çok bisey yokmuş benimde 34 de kontrol var aynen nst bagliycam dedi doktorum32+6 olduk, teşekkürler ederim cnm 34+1 de kontrolum var bakalım ne diycek doktor
sadece yatarak mı geçiriyorsun sendeAaa bende 31+4 şuan aramızda çok bisey yokmuş benimde 34 de kontrol var aynen nst bagliycam dedi doktorum
Evet canım sadece akşam yemeği işte çamaşıra bakıyorum, daimi bana bakacak kimse yok işte tuvaleti banyoyu temiz tutuyorum o kadar full yatis temizliği annemler 2 3 haftada bir gelip yapiyosadece yatarak mı geçiriyorsun sende
anladım cnm, çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeEvet canım sadece akşam yemeği işte çamaşıra bakıyorum, daimi bana bakacak kimse yok işte tuvaleti banyoyu temiz tutuyorum o kadar full yatis temizliği annemler 2 3 haftada bir gelip yapiyo
Merhaba,geçmis olsun.Evet ben de serklajliyim,ameliyattan beri hergun 1 tane oksapar iğne kullaniyorum.koraspirin de kullaniyordum gunde 1 ,bugun kestik 31.haftadayiz.Merhaba, Serklaj sonrası doktorum bana her gün yapmam gereken oksapar kan sulandırıcı iğne verdi. Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?