- 5 Aralık 2023
- 239
- 42
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serklajdan sonra benim de aynı şekilde kahverengi akıntım oldu. Doktoruma söylediğimde kötü kokulu değilse ve kaşıntı yoksa normal ameliyata bağlı demiştiKızlar serklaj olalı 7 gun oluyor ama hala kahve akıntım var. Hele sabahları ilk tuvaletten sonra baya geliyor sonra azalıyor ama devam ediyor. İki gün once sabah da kanamam olmuştu. Cuma randevum var ama tedirginim böyle şeyler yaşayan oldu mu
Ama ne kadar daha devam edecekSerklajdan sonra benim de aynı şekilde kahverengi akıntım oldu. Doktoruma söylediğimde kötü kokulu değilse ve kaşıntı yoksa normal ameliyata bağlı demişti
Benim de 1 hafta 10 gün sürmüştü ama akıntı şeklindeydi sümüksü yapıdaAma ne kadar daha devam edecekbaskalarının 3.gunde bitmiş hep
Sonradan bir şikayetiniz oldu mu? Kaçıncı hafta yapılmıştı ve ne kadar süre dikiş kaldıBenim de 1 hafta 10 gün sürmüştü ama akıntı şeklindeydi sümüksü yapıda
26.haftada yapıldı 34+2de doğum oldu. Doğum sırasında aldılar dikişi zaten. Benim bir şikayetim olmadı ameliyattan sonra. Ancak doğumumu başlatan serklaja bağlı enfeksiyonmuş doktorlar öyle söyledi. Doğumdan 1 hafta kadar önce akıntım çok yoğun bi şekilde artmıştı enfeksiyonun bir belirtisiymiş. Böyle bişey yaşarsanız doktorunuza söyleyin mutlaka. Bir de doğuma kadar bende progestan fitil kullandım günde 2 defa.Sonradan bir şikayetiniz oldu mu? Kaçıncı hafta yapılmıştı ve ne kadar süre dikiş kaldı
Anladım. İnsallah ben de o vakitleri gorebilirim26.haftada yapıldı 34+2de doğum oldu. Doğum sırasında aldılar dikişi zaten. Benim bir şikayetim olmadı ameliyattan sonra. Ancak doğumumu başlatan serklaja bağlı enfeksiyonmuş doktorlar öyle söyledi. Doğumdan 1 hafta kadar önce akıntım çok yoğun bi şekilde artmıştı enfeksiyonun bir belirtisiymiş. Böyle bişey yaşarsanız doktorunuza söyleyin mutlaka. Bir de doğuma kadar bende progestan fitil kullandım günde 2 defa.
Merhaba acilmadan kaynakli mi 34. Haftada dogumunuz oldu yani serklajda sorun mu oldu26.haftada yapıldı 34+2de doğum oldu. Doğum sırasında aldılar dikişi zaten. Benim bir şikayetim olmadı ameliyattan sonra. Ancak doğumumu başlatan serklaja bağlı enfeksiyonmuş doktorlar öyle söyledi. Doğumdan 1 hafta kadar önce akıntım çok yoğun bi şekilde artmıştı enfeksiyonun bir belirtisiymiş. Böyle bişey yaşarsanız doktorunuza söyleyin mutlaka. Bir de doğuma kadar bende progestan fitil kullandım günde 2 defa.
Zezecim seninle birlikte her serklaj konusunda derman arıyoruzMerhaba acilmadan kaynakli mi 34. Haftada dogumunuz oldu yani serklajda sorun mu oldu
Suyum geldi birden. Doğumdan sonra da ateşli bir şekilde hastanede yattım 3-4 gün. Kanımda enfeksiyon çıktı. Doktorum serklaj dikişinin enfeksiyon yaptığını bu enfeksiyonun keseyi patlattığını söyledi.Merhaba acilmadan kaynakli mi 34. Haftada dogumunuz oldu yani serklajda sorun mu oldu
Bende de oldu 10 gün bitmeyen kahverengi lekelenmem oldu 20+3 de serklaj oldum şuan 26 haftalık olduk. Senin gibi bende çok endiselenmistim ama doktor kirmizi kan olmadıkça korkma dedi.Kızlar serklaj olalı 7 gun oluyor ama hala kahve akıntım var. Hele sabahları ilk tuvaletten sonra baya geliyor sonra azalıyor ama devam ediyor. İki gün once sabah da kanamam olmuştu. Cuma randevum var ama tedirginim böyle şeyler yaşayan oldu mu
Ne kadar sürdü kahverengi akintiniz . Kesilip ara ara geldiği oldu muSerklajdan sonra benim de aynı şekilde kahverengi akıntım oldu. Doktoruma söylediğimde kötü kokulu değilse ve kaşıntı yoksa normal ameliyata bağlı demişti
Ne kadar sürdü kahverengi akintiniz . Kesilip ara ara geldiği oldu mu