Serklaj sonrası erken doğum

Hepimizin hikayesi farklı ama acımız hep aynı hep taze.
Bende 8 ay önce 31 haftalıkken kaybettim sezeryan oldum sonrasında zona oldum doktorum bekle dedi bu ay denemeye başladık ama benimde hep korkularım var böyle hissetmek normal mi diye düşünüyordum ben mi vesveseliyim şeytan mı uğraşıyor yoksa yine olacak hissediyor muyum diye çok korkuyorum.
Bazen ne yaparsan yap bazı şeylerin önüne geçemiyorsun bize de benek 9 ayı görmez kalbi durur hemen sonlandıralım dediler son ana kadar kopamadım bebeğimden 1 ay boyunca resmen kalbinin durmasını bekledik duracaksa kendiliğinden dursun Ama Allah’ın mucizeleri çok belki iyileşir dedik iyileşemedi nasip olmadı. Çok zor bir süreçti bende hala atlatamadım kimseden destek görmedim özellikle iş yerimden hala da öyle olayı o kadar basitleştiriyorlar ki oysa ben yavrumu gömdüm onların çocukları kucağındaydı beni nasıl anlayacaklardı hepsini Allah’a havale ediyorum

Çok geçmiş olsun insanlardan anlayış beklemeyin yasamayan bilmez acısını kucağına almadı neden üzülcek gozuyle bakiyo insanlar ama öyle zorki siz neden kaybettiniz rahatsızlığınız neydi

Bence bi destek al bu korkuyla çocuk yapmakta hamileligi ilerletmekte çok zor amin inşallah
Haklısın evet destek alıcam inşallah
Eğer tekrar hamilelik planlarsan tedavşye başlarsan arkadaşım hangi testleri yaptırdın nelere dikkat ettin hangi doktora gittin isen burdan da paylaşır mısın arkadaşım ben de başlayınca yeni tedaviye burdan paylaşım yapıcam. Birbirimize yardımcı olalım. bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarıma da söylüyorum. Yolumuzu aydınlatalım allahımın izniyle inşallah

Allah sabırlar versin çok zor bir süreç bende 10 sene üzerine kucağıma aldım.. benim de 2 kaybım var sonrasında anlaşıldı kesin tanı koyuldu bana rahim yetmezliği ve kan pıhtılaşmasi 3. gebeliğimde 10. Haftamda abdominal serklaj oldum tercihim vajinal. Olmadı çünkü bende ileri derecede rahim yetmezliği var doktor su gelmedikçe dikişe hiç bişe şey olmaz dedi öylede oldu ilk doğumum 5 sene önce yaptım şimdi 2. Gebeliğim dikişlerim hala bende yani kesin sorun rahim yetmezliği ise abdomil serklaj en iyi olan tercih Rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin sizlere de

Evet paylaşalım ben daha düşünmüyorum ama biseyler duyarsam tabiki paylaşırım inşallah güzel olur hersey siz de paylaşırsanız çok sevinirim

Çok geçmiş olsun sizde kesin tanı nasılsın koyuldu acaba bi testi falan var mı

Çok geçmiş olsun sizede ayrıca bebeklerinizide sağlıkla büyütünDoğumlarınız sezeryan mı oldu yoksa normal doğum mu
Bide rahim yetmezliği tanısı nadıl koyuldu size herhsngi bi test yaptırdınız mı

Çok geçmiş olsun sizde kesin tanı nasılsın koyuldu acaba bi testi falan var mı
Canım ben nerdeyse 8 sene sebepsiz gebe kalamadım histereskopi oldum perde vardı alindi sonrasında histereskopi yapıldığı için rahim yetmezliği olmuş erken doğum yaptım 3.gebelikte anladılar gebeliğin ilk haftalarin da bile aciklik vardı rahimim de

Amin inşallah Mecburen sezeryan canım çünkü karından girilerek yapılıyor dikişler normal doğum olmuyor vajinal dikiş gibi değildi dikişlerim hala bende işte 2. Doğumum olacak aynı dikişler le ama bu sefer sezeryanda dikişlerimi de aldircam artık gebelik düşünmüyorum

Çok geçmiş olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız siz nerde yaşıyorsunuz dikisinizi kim yaptı acaba

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı da bizlere olsun inşallah arkadaşda sormuş ama doktorunuz kim ve hangi şehirde yaptırdınız?

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı da bizlere olsun inşallah arkadaşda sormuş ama doktorunuz kim ve hangi şehirde yaptırdınız?
Canım ben rizedeyim doktorum da burda 5 sene öncesi zaten sayılı yerlerde yapılıyordu bende İstanbula gitmeyi düşünüyordum ama doktorum rizeye geldi mucizemi kucağıma aldım şansım oldu şu an hala rizede doktorum başka şehirlerden de gelen oluyor

Teşekkür ederim bilgiler için doktorunuzun adı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…