Serklaj sonrası için birkaç sorum olacak anneler 🫶🏻

Açıkçası ayaktayken köpük değmiyor benim çünkü alt tarafımı fazla köpüklemiyorum özellikle iç kısımlarımı. Fakat su evet illa geliyor ama o da içeri girmiyor ayakta olduğumuz için tam anlatamadım ama çıktığımda da direk genital bölgemi kuruladım hep ilk işim o oldu çıkınca

Anladım teşekkür ederim

Merhaba bende 5 gün önce serklaj ameliyatı oldum çok yabancısı olduğum bir konuydu

Slm ben de 5 gün önce 17+3 te serklaj oldum çok yabancısı olduğun bir konuydu ilk gebeliğim Ve üstelik aşılama ile gebe kaldım çok korktum ama sonra araştırınca çevremde bu şekilde sağlıkla çocuğunu kucağına alan çok kişi olduğunu gördüm doktorumun Bana tavsiyesi ayakta banyo yapmam 10-15 dakikayı geçmemesi çok sıcak ortamda kalmamak kalan bu süre zarfında sadece uzanmak lavaboya yemek dışında ayağa kalkmamak rabbim hepimize yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba canım serklaj grubumuz var dilersen seni de alabilirim ?

Siz Serklaj oldunuz mu olduysanız şu an kaç haftalık?
Merhaba Bn de 5 gün önce serklaj oldum şuan 18+3 teyim ilk gebeliği Dr geriye kalan 5 ay boyunca kesinlikle Ayağa kalkma duş alırken 10-15 dakikadan fazla sıcakta kalma yürüyüş yasak annemde kalıyorum şuan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Daha önce bebeğini kaybetmiş ve sonra serklaj olup yavrusunu kucağına almış biri olarak ilk tavsiyem moral. Sıfır stres sıfır kaygı. Ben çok sıkıntılı gebelikler yaşadım ve bu son hamileliğimde stresi hayatımdan çıkarttım. Bu o kadar büyük etken ki. Şeker hiç yemedim bu konuda doktorumla özellikle dikkat ettik. Çok şekerli şeyler yemek bebeğe kilo aldırıyor çünkü. Onun yerine gerçekten çok disiplinli bir beslenme yaptım . Bol bol su ve hijyene dikkat ettim. Bu nedenle de yatarak geçirmedim bu süreci. Şimdi bebeğim iki aylık oldu. Çok zor bir durum Allah yaşayan herkese sabır versin. Ama hamileliğin belki de yüzde ellisi iyi bir moral.

Geçmiş olsun serklaj grubumuz var dilerseniz sizi de alabilirim.

Geçmiş olsun canm serklaj grubumuz var dilersen seni alabilirim
Merhaba bende Serklajlı olacağım 12. Haftada bilgilenme ve soru sorma adına böyle bir grup varsa beni de alabilir misiniz

Rezene cayi onerebilirim sana hem zararsiz emzirme surecinde de bebege cok iyi geliyor simdide seni cok rahatlatir
Gebelikte rezene önerilmez. Emzirmede güvenli olan bazı bitkiler gebelikte kullanılmaz. Her birini tek tek araştırın kullanmadan önce

Herkese merhaba, ben bu başlığı yeni gördüm. Şuan 33 haftalık hamileyim. 14. Haftada tedbir amaçlı serklaj yapıldı bana. Benim sorunun gebelik öncesi rahim perdesi vardı, alınmıştı, rahim yetmezliği olma ihtimaline karşı serklaj yapılmıştı. Ben serklaj olmadan önce serklaj olan herkes yatacak zannetmiş ve çok stres yapmıştım. Sonrasında anladım ki herkesin tıbbi durumu farklı ve illa yatarak geçirmek gerekmiyor. Bu şekilde hamileliği devam eden arkadaşlara da aşırı saygı duyuyorum. Bana serklaj sonrası yatarak istirahat verilmedi. Doktorum sadece cinsel ilişliyi yasakladı ve fazla kilo almamamı istedi. Bir de daha yavaş bir hayata geçtim. Ben de bunlara uydum. Şu ana kadar serklaj nedeniyle bir sorun yaşamadım. Demek istediğim herkesin durumu aynı değil, doktorun dediklerini dinlemek önemli.
Herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim sevgiler

Ben de 23. Haftamda acil serklaj olanlardanım. Maalesef süreci yatarak geçirdim ama okuduğum denk geldiğim kadarı ile önlem amaçlı erken haftalarda serklaj olanların çoğu günlük hayatına geri dönebiliyor. 2. Hamilelikte mesela benim de önlem amaçlı olmam gerekiyor. Düşününce bu hamileliğimde 2 3 ay full evde olmak çok zordu psikolojik açıdan ama önlem amaçlı da daha rahat olabileceğim diyorum daha iyi hissediyorum :) acil olanlara genelde yatmalarını tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…