Serklaja rağmen hunileşme

Aslında serklaj için uygun zamandasınız.umarım doktorunuz hızlıca önlem alır.Sancılı bi süreç psikolojik olarak.Allah şifa versin inşallah hepimize
Pazartesi Serklaj için arda lembete gideceğim ismi bu konuda çok duyulmuş eğer ki yapalım derse yaptıracam ama oda bir videosunda 2.5 altına serklaj öneriyoruz demişler bazen de serklaj yaptırmak doğumu tetikliyormuş

Kızlar benim serklajım yok.Rahim ağzı kısalığı vardı 2 hafta hastanede kaldım 1e kadar düştü uzunluğum.Sonrasında 1.4 e çıktı.Kasılmalar bitince hastaneden çıktım evde yatıyorum.2 hafta hastane 4 hafta ev olmak üzere 6haftadır yatıyorum ama doktorum muayenede ölçmüyor uzunluğumu.Sizce ölçtürmeli miyim ? Sancı kasılma yok bebek de iyi diyor.Sizin düzenli ölçülüyor mu ve hep yatıyor musunuz

Rahim ağzı acısız ve farkedilmeden açılan birsey eğer ki hamilileğniz ileriki haftalarda ise Serklaj yapılamaz yine de sürekli kontrollerde rahim ağzını sorun ve süreci yatarak geçirin rabbim yardımcımız olsun

25.haftada kasılma bebek sertleşmesi ve ağrı ile başvurunca fark edildii ,şimdi 32.haftadayım.daha mı dikkatli olmam gerek artık. Bebek büyüdükçe risk artar mı
,amin inşallah

25.haftada kasılma bebek sertleşmesi ve ağrı ile başvurunca fark edildii ,şimdi 32.haftadayım.daha mı dikkatli olmam gerek artık. Bebek büyüdükçe risk artar mı
,amin inşallah
Canım ben hep yatıyorum daha yeni Serklaj oldum 19. Haftamdayim yolum çok uzun için ferah olsun yaşam sınırını geçmişin yatarak geçir sürecini

Yolun uzun ama inşallah sağlıkla sıhhatle çok hızlı geçsin..annelik fedakarlığını doğurmadan öğrenenlerdeniz.inşallah bebişine sağlıkla kavuş canım sana da nasip olsun 32leri 33leri görmek

Amin canım insAllah sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…