- 16 Eylül 2024
- 8.223
- 7.766
- 118
YaaaaaaaaBen doğurdumbabylovee

Canımmm benimmm ay çok sevindimmmm.
Nasılsın? Iyi misin nasıl dogdu ?
Ayy kızcemiz nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaaaaaaBen doğurdumbabylovee
Ya doğurmuş kız sen hala bana şeker diyorsunTamaaamen hislerimçünkü normalde 100 çıkan tokluk baska zaman 180 160 cikiyorsa vardir orda bi eppek arasi biseyler, yada vardir orda bi tatli kaşıklamak
yavaş yavaş gül cocugu ziplatma
![]()
Yaa maşallah Allah analı babalı büyütsün ikinizde iyisiniz inşallahBen doğurdumbabylovee
Acaba ıkınmalı mı ıkınmamalı mı doğurdu ben çok ıkınmalı istiyorum ya çok özledim ıkınmayıYaa maşallah Allah analı babalı büyütsün ikinizde iyisiniz inşallahvalla iyi doğurdun he çabuk oldu
![]()
Şimdi şey yapmak istemem ama sen bu kararından dön yavrum kolay bir doğum için dua et benim rahim ağzı yetmezligim doğumdan kaldı önceden yoktuAcaba ıkınmalı mı ıkınmamalı mı doğurdu ben çok ıkınmalı istiyorum ya çok özledim ıkınmayı
Allahım özür dilerim sen benim boş çeneme bakmaŞimdi şey yapmak istemem ama sen bu kararından dön yavrum kolay bir doğum için dua et benim rahim ağzı yetmezligim doğumdan kaldı önceden yoktu![]()
İnşallah inşallah hepimize nasip olur inşallahAllahım özür dilerim sen benim boş çeneme bakmaen konforlu ve sağlıklı doğumu istiyorum
nisan97 oha nasıl bir mesaj bu heyecansız kadın
canııımmmmm hayırlı olsun yavrun
ay çok heyecanlandım ilk defa bir insan doğurdu burda tanıdığım ayyy
![]()
Ya doğurmuş kız sen hala bana şeker diyorsunheyecanlandım şekerim çıkabilir şimdi
![]()
Ciddi mi yaaŞimdi şey yapmak istemem ama sen bu kararından dön yavrum kolay bir doğum için dua et benim rahim ağzı yetmezligim doğumdan kaldı önceden yoktu![]()
Ben sanırım vajinal doğum yapma yeterliliğine sahip değildim oğlum da benim gibi birine göre biraz iri doğdu o yüzden yani yoksa yapan çatır çatır doğuruyor sonuçtaCiddi mi yaavajinal dogum mu sebep oldu buna bi nevi de o zaman
Şerefsiz şekerim 108 çıkı şimdi deayyy cok heyecanli dimiii. Ama kadin o anın etkisiyle napsin yazdigina şükür valla
hep bi kaytarma hep bi şekerim cikabilir imalari
![]()
Ya çatırı çuturu boşver çocuk düzgün bir şekilde çıksın da başımıza neler geleceğini göreceğizBen sanırım vajinal doğum yapma yeterliliğine sahip değildim oğlum da benim gibi birine göre biraz iri doğdu o yüzden yani yoksa yapan çatır çatır doğuruyor sonuçta![]()
Hay Allahım insanın ici korkuyor. Sonra doktorlar niye sezeryana yönlendiriyor diyoruz. Yönlendirir arkadas. Kadının gelecegini de düşünmesi lazim.Ben sanırım vajinal doğum yapma yeterliliğine sahip değildim oğlum da benim gibi birine göre biraz iri doğdu o yüzden yani yoksa yapan çatır çatır doğuruyor sonuçta![]()
Açlık mi bu srfszŞerefsiz şekerim 108 çıkı şimdi detam alçak bu şeker ya artık her şeyi yasaklıycak bana
![]()
Aynen öyle hem anne hem bebek iyi olsun da doğum şekli çokta önemli değilHay Allahım insanın ici korkuyor. Sonra doktorlar niye sezeryana yönlendiriyor diyoruz. Yönlendirir arkadas. Kadının gelecegini de düşünmesi lazim.
Napalim naisl dogmasi daha iyi olacaksa öyle dogsun bebisler.
Tabiki öyle bebis sağlıkla dogsun bebek iyi olsun anne iyi olsun dedugin gibi gerisi cokta önemli olmayan detaylar..Aynen öyle hem anne hem bebek iyi olsun da doğum şekli çokta önemli değil![]()
Ay bende merak ediyorum yaaa.. ama tabiki buraya girecek vakti yoktur. Hersey yolundadir diye tahmin ediyorum. Bebisle alismaya çalışıyorlardir birbirlerine
Tabi ne olursa olsun doğum bu vücut yoruluyor hormonlar değişiyor bir de bebişkoyu sık beslemek lazım ama o kadar muhteşem bir duygu ki Rabbim hepimize o duyguyu yasatsınTabiki öyle bebis sağlıkla dogsun bebek iyi olsun anne iyi olsun dedugin gibi gerisi cokta önemli olmayan detaylar..
Ay bende merak ediyorum yaaa.. ama tabiki buraya girecek vakti yoktur. Hersey yolundadir diye tahmin ediyorum. Bebisle alismaya çalışıyorlardir birbirlerine
Ayy darısı bizlere ya.. sen ocak annesi mi olcaksin nasipse kuzu
Tabiki canım yorulmaz mi insan. Annem hep diyor dogumdan sonra bi tatli uyku geliyo insana bi rahatlama geliyo diye..Yalnız bennisan97 'ı çok merak ettim ya nasıl hissediyor acaba kendini
![]()
cebellato
babylove
Tabi ne olursa olsun doğum bu vücut yoruluyor hormonlar değişiyor bir de bebişkoyu sık beslemek lazım ama o kadar muhteşem bir duygu ki Rabbim hepimize o duyguyu yasatsınyaa inşallah beyfendi ocak ayına kadar durur da öyle olur umudumuz o yönde canım
![]()