Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Gecmis olsun canım sen gününü bekleme hemen at yarın doktora antibiyotik falan derse başmalamış olursun en azından için rahat eder c.tesiye kadar düşünmekten stres olup tansiyonu oynatma bir de
Sağol canım ya teşekkür ederim.. attım evet doktoruma ilac yazacak galiba bekliyorum bakalim dedigin gibi bide onun stresine girmeyeyim
Bende 1 ay olmuş tahlil yaptıralı keşke dün doktora gitmişken yaptırsaydım dedim eve gelince pişman oldum p.tesi yaptırsam iyi olacak
Yaptirsaydin keske kuzu. Ben evden sık çıkmak da istemiyorum o yüzden her cikmada herseyi halledip gelmek istiyorum

Sizin oranın işleri daha çok ya ama bambaşka bir zeytin o ben çerez gibi yiyorum o zeytini
Ya işte ben de öyle yiyorum diye 20 kilo zeytin bizi bekliyor kırmak için ama eşim kıracak yani ben bu sene pas geçtim
Senin niye o kadar sık oluyor acaba ya yatkınlık var herhalde
Aşkım normalde hiç hatırlamam böyle enfeksiyonum olduğunu en son 5. Sınıfta serum takılmıştı bu yüzden acaba fitilden mi böyle çıkıyor diyorum artık manyakça bir durum çünkü
Yok aşko biz kirmiyoruz zor bir is heralde dimi
Yani zorluğu bir yana git güzel zeytin bul kavanoz bul kapak bul sonra kır sonra tatlandır saklayacak yer bul

Evet dün hem rapor yazdırmaya gittim hem kontrole eve geldiğimde kasıklarım dolu gibi hissettim hep yatmaktan ayakta durmayı unutmuşum gerçi ayakta da değildim tekerlekli sandalyede oturdum ama o bile yordu akşama kadar

Fitilde sebep oluyor olabilir benim doktorum o yüzden hiç fitil olarak istemiyor her doktorun görüşü farklı tabi illa ondandır diye bir şey yok geçen birini okudum günde 2şerden 8 tane fitil kullanmış progestanı

Bana sabah 1 akşam akşam 1 verdiği zaman ağlayacaktım doktorun önünde sabah yapamıyorum yatamıyorum tekrar diye işte herkesin derdi kendinedert işte

Ya sen şimdi desteksiz bir lohusalık geçiriyorsun ya ondan öyle geliyor sana
Hem de çok desteksiz çok yorucu oluyor o yüzden dün ilk defa yıkadık elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım bir de biraz gazlı bi bebek akşama kadar memeden bi dk ayrılmadı meme uçlarım kör oldu
Oha bu mesaj bile yetti bana
Korkma korkma her bebek aynı olacak diye bişey yok

Ya b
Yaa benim oğlumda gazlıydı çok fena ben kimyon çayı içiyordum bir dene istersen

Ya bize bazen zeytin geliyor böyle bahsettigin gibi ama asla o zeytin marketten aldığımız gibi lezzetli olmuyor. Çiğ gibi acı gibi kaliyor. Yapan mı iyi yapamıyor yada biz mi tat alamiyoruz bir sorun oluyor ama

Bana sabah 1 akşam akşam 1 verdiği zaman ağlayacaktım doktorun önünde sabah yapamıyorum yatamıyorum tekrar diye işte herkesin derdi kendinedert işte
Ben fitili gece de gündüz de mesela saat 2 gibi fln kullaniyorum. Sen sabah kalkip erkenden mi kullaniyorsun nasil yapiyorsun

Evet dün hem rapor yazdırmaya gittim hem kontrole eve geldiğimde kasıklarım dolu gibi hissettim hep yatmaktan ayakta durmayı unutmuşum gerçi ayakta da değildim tekerlekli sandalyede oturdum ama o bile yordu akşama kadar
Ay okuyamadim ben onceki sayfalari,hersey yolunda mi muayene nasil gecti canım?
Rapor ne icin calisuyor muydun sen yada ilac raporu mu ?
Ya bende her kalktigimda yatakta bile dönerken hep kasıklar da agri hissediyorum ama benim baya kemik agrisi pelvik bolge agrisi.
Enfeksiyon ile ilgili oldugunu sanmiyorum ama pek.
Ama dedigin gibi ayakta durmayi unuttuk. Ben evin icinde az saga sola dolasiyim hemen yoruluyorum iyice agrilar artiyor falan. Hemen gelip yatmak istiyorum. Bence baski artiyor bebisler büyüdükçe

Kan sulandırıcı için rapor yazdırdım canım muayene güzeldi çok şükür karından baktı hunileşmeyi geçen haftayla aynı görünce istersen haftaya alttan bakalım dedi benimde canıma minnet zaten alttan bakılmamak ilk eşiği geçtik şimdi hedef 28.hafta dedi inşallah görürüz o haftalarıda

Ya bize bazen zeytin geliyor böyle bahsettigin gibi ama asla o zeytin marketten aldığımız gibi lezzetli olmuyor. Çiğ gibi acı gibi kaliyor. Yapan mı iyi yapamıyor yada biz mi tat alamiyoruz bir sorun oluyor ama
O zeytini böyle bol limonla falan lezzetlendirmek lazım market zeytinlerinden farklı oluyor ama bazen de ne yaparsan yap çok iyi olmuyor

babylovee maviilale kuzular o zeytinin kırıldıktan sonra ilk tatlandırma suyu kaya tuzlu oluyor sonra sen kullanmadan önce normal suyla iki üç kere doldur boşalt yapıyorsun sonra tatlandırılıyor limonla falan yiyorsun

nisan97 sen anne yanı almış mıydın şekerim nerde uyutuyorsun bebeğini, annesi nazlı bebeği gazlı bakalım bizimkiler ne çeşit

Görürsün canım Görürsün. Her muayenede alttan mi bakiyor doktorun canım senin ? Alttan muayeneyi sevenimiz yok zaten ya
Sen kendine bebisine güven hersey hepimiz icin güzel sahane ilerlesin
O zeytini böyle bol limonla falan lezzetlendirmek lazım market zeytinlerinden farklı oluyor ama bazen de ne yaparsan yap çok iyi olmuyor
Iste bize denk gelenler hep 2.gruptan çıktı galiba

Ayy oyle mi yapiliyorr. Hic bilmeyincee o suyun icinde hep beklemesi gerekiyor diye o suda bekletiyorum ben hani kendi suyundan cikarsa normal su bozar diye. Yiyeceğimiz kadarina mi yapiyoruz tüm bidona mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…