Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğine mesafe koymaya çalışmak çok zormuş ya gazını çıkartmak için bile omzuma yatıramıyorum hasta ederim diye kozalak şurubu var sıkıntı olmaz dimi emzirirken
Kızlar sürekli tahlil veriyor musunuz ? 1 aydan biraz fazla oldu tahlil vereli ama sanki hafif yanma ve batma hissediyorum idrar yaparken en erken p.tesi tahlil vericem inşallah umarım enfeksiyon yoktur
Kızlar sürekli tahlil veriyor musunuz ? 1 aydan biraz fazla oldu tahlil vereli ama sanki hafif yanma ve batma hissediyorum idrar yaparken en erken p.tesi tahlil vericem inşallah umarım enfeksiyon yoktur
Umarım yoktur bebişim ben son kontrolde vermiştim Crp 10 küsürdü tek kullanımlık kullandım 2 haftada bir kontrole gittiğimi varsayarsak en uzak mesafe olacak şekilde ayda 1 mutlaka veriyorum tahlil bazen de ben söylüyorum batma var akıntı var vs gibi
Umarım yoktur bebişim ben son kontrolde vermiştim Crp 10 küsürdü tek kullanımlık kullandım 2 haftada bir kontrole gittiğimi varsayarsak en uzak mesafe olacak şekilde ayda 1 mutlaka veriyorum tahlil bazen de ben söylüyorum batma var akıntı var vs gibi
Ya belki de haftalar ilerledikçe ben kuruyorum kafamda bilmiyorum enfeksiyondan da korkuyorum açıkçası bakalım p.tesi vereyim de tahlili inşallah her şey iyidir