• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bebeğine mesafe koymaya çalışmak çok zormuş ya gazını çıkartmak için bile omzuma yatıramıyorum hasta ederim diye 😟 kozalak şurubu var sıkıntı olmaz dimi emzirirken
Evet ya zor Allah yardımcın olsun hemen toparla inşallah 🤲🏻😔Ben bir sıkıntı olmaz diye biliyorum canım ☺️

Hamilelikteki alışkanlıklarım devam ediyor maalesef çocuk uyanmadan ben uyanıyorum sürekli doğru dürüst uyku uyuyamıyorum 🙄
40 gün böyle olacakmış burdaki deneyimli analar böyle söylüyorlar sonra düzene otururmuş artık ne kadar doğruysa

Kızlar sürekli tahlil veriyor musunuz ? 1 aydan biraz fazla oldu tahlil vereli ama sanki hafif yanma ve batma hissediyorum idrar yaparken😔 en erken p.tesi tahlil vericem inşallah umarım enfeksiyon yoktur 🤲🏻

Kızlar sürekli tahlil veriyor musunuz ? 1 aydan biraz fazla oldu tahlil vereli ama sanki hafif yanma ve batma hissediyorum idrar yaparken😔 en erken p.tesi tahlil vericem inşallah umarım enfeksiyon yoktur 🤲🏻
Umarım yoktur bebişim ben son kontrolde vermiştim Crp 10 küsürdü tek kullanımlık kullandım 2 haftada bir kontrole gittiğimi varsayarsak en uzak mesafe olacak şekilde ayda 1 mutlaka veriyorum tahlil bazen de ben söylüyorum batma var akıntı var vs gibi

Umarım yoktur bebişim ben son kontrolde vermiştim Crp 10 küsürdü tek kullanımlık kullandım 2 haftada bir kontrole gittiğimi varsayarsak en uzak mesafe olacak şekilde ayda 1 mutlaka veriyorum tahlil bazen de ben söylüyorum batma var akıntı var vs gibi
Ya belki de haftalar ilerledikçe ben kuruyorum kafamda bilmiyorum enfeksiyondan da korkuyorum açıkçası bakalım p.tesi vereyim de tahlili inşallah her şey iyidir 🤲🏻

Araştırayım da sıkıntı yoksa içeyim bari teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti evde olduğu bile 😅
Hamileliğin başında çok fena öksürüğüm vardı doktor öksürük şurubu falan verdi de öyle geçti tam iyileştim evde olduğu aklıma geldi 😂😂

Back
X