• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Bebisin pozisyonu kaynakli iste heralde. Kafa asagida olunca çatı agrisi diyorlar ya o oluyor bizde bence. O yüzden agriyor. Benim o agri hic gecmiyor ama. Ben artik onun geçeceğine pek inanamiyorum nedense 1 ay olacak heralde 🥲

Kuzu ya bende diyorum ki, bak simdi bazi markalsrda indirimler var ty de hb de falan, onlardan birinden alalim çünkü dün esimle annem ebebeke gittiler ikisinin de ortak fikri, pahalisi da ucuzuda ayni. Yani hicbi fark yok. Iste birinde dönence alt acma şeyi faln var digerinde o yok . Onun dışında hersey birebir ayni dediler.
Bende aslinda hep buna inaniyordum gidip teyit etmis oldular.
Ek olarak benim düşüncem kenar korumalik alabiliriz bebisler kenarlara köşelere gelmesin diye. Onuda 3 aydan sonra alırız baslangicta gerek yok.
Ben icine de reflü yatagi alcam zaten. Onda yatar. Kraftin bazi modelleri indirime girmis, pregonun da öyle. Bunlardan birini alsak olur bence.
Sadece mesela ben diyorum dönencesi olsun diye alt acmasi da olsa da olur olmasa da. Yani beklentine bagli.
Haklısın aslında yani maksimum maksimum 7klık bir yatak alıcam bende o minik beşiklerden almak istemiyorum 9 ay kullanıp kaldırmak istemiyorum yani 2 yaşına kadar falan rahatlıkla yatsın isterim, gidip incelemek istiyorum aslında kasımda bir Adana turu daha mı yapsam ya🤣 burda ebebek yok lanet😤

Haklısın aslında yani maksimum maksimum 7klık bir yatak alıcam bende o minik beşiklerden almak istemiyorum 9 ay kullanıp kaldırmak istemiyorum yani 2 yaşına kadar falan rahatlıkla yatsın isterim, gidip incelemek istiyorum aslında kasımda bir Adana turu daha mı yapsam ya🤣 burda ebebek yok lanet😤
Ya 7 k ya bile gerek yok bence. Sen bilirsin de. Mesela 4.500 yada 5.000 civari su an baya donanımlı park yataklar. Sen bilirsin tabi.
4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyor.

kızlar geldim kontrolden, her şey yolunda ağrılar da normal dedi doktor dikişlerin olduğunu biliyorsun o yüzden ona yoruyorsundur dedi. Ağırlık kaynaklı olduğunu söyledi gerçekten de öyle oluyor oturduğum anda ya da yattığımda geçiyor 🤷🏼‍♀️ dikişlere bakmadı bile bu sefer artık sona yaklaştık strese sokmayalım seni dedi. 38 buçuk haftada sezaryen olacak gibiyiz bakalım💖

Ya 7 k ya bile gerek yok bence. Sen bilirsin de. Mesela 4.500 yada 5.000 civari su an baya donanımlı park yataklar. Sen bilirsin tabi.
4 yaşa kadar kullanılabilir yazıyor.
Haklısın canım ben de öyle tercih edeceğim büyük ihtimalle

nergiscicegi6 nergiscicegi6 iyi canım sevindim💖 sezeryan ha ben de niye dikişleri almadı doktor diyorum🤪 normalde 37de mi alınıyor nişan bacının 37de alınmıştı sanırsam

Haklısın canım ben de öyle tercih edeceğim büyük ihtimalle

nergiscicegi6 nergiscicegi6 iyi canım sevindim💖 sezeryan ha ben de niye dikişleri almadı doktor diyorum🤪 normalde 37de mi alınıyor nişan bacının 37de alınmıştı sanırsam
Evet kuzum 37 gibi alırız demişti, benim kız kendi seçti gelme şeklini ben karışmadım ters geliyor cimcime😅 🫣🫣

Helal😂😂 beşik dediğin yani o küçük boylu olanlardan mı canım
Şimdi odaya gitmeye üşendim birde içi doludur kesin 😅 yatak odasında duran beyaz olana benziyor ölçüsü de yanlış hatırlamıyorsam 60x120 idi biz hemen hemen 3.5 yaşına kadar kullandık. Bir de şu grinin mavi renkli olanından var bende ama şimdi fiyatını görünce ben şok 😳 ama aşırı memnun kalmıştım 3 pozisyona geliyor buna benzer bir şey alın hem kendi kendine bırakıp iş yapabiliyorsun hem sürekli yanında taşıyabiliyorsun ☺️

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-14-19-01-10-189_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-10-14-19-01-10-189_trendyol.com.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2025-10-14-18-58-19-155_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-10-14-18-58-19-155_trendyol.com.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 2
kızlar geldim kontrolden, her şey yolunda ağrılar da normal dedi doktor dikişlerin olduğunu biliyorsun o yüzden ona yoruyorsundur dedi. Ağırlık kaynaklı olduğunu söyledi gerçekten de öyle oluyor oturduğum anda ya da yattığımda geçiyor 🤷🏼‍♀️ dikişlere bakmadı bile bu sefer artık sona yaklaştık strese sokmayalım seni dedi. 38 buçuk haftada sezaryen olacak gibiyiz bakalım💖
Ay az kaldı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah canım 🥰😍 ben böyle planlı şeylerde daha bir heyecanlı oluyorum ya 😂

Back
X