• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Senin icin bi kere agizdan alcam proyu😂😂 az da ben uyuyim ya zombi oldum iyice 😒
Balım sende azcik yavas ye😂 yüklenme kendine. Sonra sogursun peynirden. Bi ara kuruyemise dadanmistim ben. Aman allahim simdi 10 tane findik zoe yiyorum🤯 midem bulaniyor.
Maşallah guzel almissin ama yakışmış 😍😍
Atcam kuzum tamam anlastik kamdirmiycam sizi😂
Al al sonra görürsün uykuyu🤣 özellikle sabah kahvaltıdan sonra al ooooo bütün gün sinirlerin alınmış gibi oluyor🤣 erkek kardeşim diyorki bana da ver abla bir tane🤣

Al al sonra görürsün uykuyu🤣 özellikle sabah kahvaltıdan sonra al ooooo bütün gün sinirlerin alınmış gibi oluyor🤣 erkek kardeşim diyorki bana da ver abla bir tane🤣
Cok heveslendim su an😁😁 kardesin de haklı bakti ki ablası pamuk oldu o da istiyor😂
Antidepresan etkisi yaratiyor desene😂

Ay evet bende tahin yiyip duruyorum. Bitane varmis daha iyisi ondan siparis verdim hatta tahin bugun bizim grupta konusuldu. Kilo aldirsin yavruma diye habire yiyorum her aksam
Ayy kacinci haftada başlıyor tam yanmalar kuzum yaa. Mide yanmasi feci birsey arada yaşıyorum ama
Canım bende 33 34ten beri var diyebilirim. Fokur fokur kaynıyo mide 😁 muz üzerine tahin ve ceviz bizim grupta uygulayan herkes sonuç aldı ben de dahil 😅

Canım bende 33 34ten beri var diyebilirim. Fokur fokur kaynıyo mide 😁 muz üzerine tahin ve ceviz bizim grupta uygulayan herkes sonuç aldı ben de dahil 😅
Ay gercekten miii😍😍 bende hep yedim bu iki haftadır 🙏 benim oğluşum da kilosunu yakalamıştır hersey yolundandir da bizi mutlu eder umarim ki🙏🥰

Çok fena yapıyor ya bulutlarda oluyorsun bir süre ben sabah 10.30 gibi alıyorum 1 gibi uyuyorum bir saat falan kendime geliyorum 😂 yüzüme bakan herkes anlıyor ama kafası geldi progestanın diye 😂
Proo kafasi fena anlaşılan bir gün bende agizdan alcam kesin😂😂

maviilale maviilale helal kız sana maviş benim üç günlük bu ağızdan alma Vajinal fitil belasından kurtulup döneceğim inşallah😂
babylovee babylovee ay dün gece fena bir midem bulandı sanki uyku serseminde bile uyandım kalkmadan geri uyudum ama fena oldum acaba uyumadan önce yediğim peynir mi dokundu😂😂😂😂

maviilale maviilale helal kız sana maviş benim üç günlük bu ağızdan alma Vajinal fitil belasından kurtulup döneceğim inşallah😂
babylovee babylovee ay dün gece fena bir midem bulandı sanki uyku serseminde bile uyandım kalkmadan geri uyudum ama fena oldum acaba uyumadan önce yediğim peynir mi dokundu😂😂😂😂
Ben uyumadan önce mutlaka tahin yemeye çalışıyorum hatta gece uyanırsam bir kaşıkta öyle yiyorum mide yanmasına bulantısına bana çok iyi geldi kuzum yiyebiliyorsan dene bence 🥰 bu ne peynir aşkı 😂

Peynirin üstüne dökeyim🤣 bilmiyorum bacı çok beğendim dün böyle oldu bugün canım istemiyor🤣 artık tahin yerim nerden geldiyse bulantı dün gece enteresandı hiç kusmadım çok şükür bütün gebelikte
Ben uyumadan önce mutlaka tahin yemeye çalışıyorum hatta gece uyanırsam bir kaşıkta öyle yiyorum mide yanmasına bulantısına bana çok iyi geldi kuzum yiyebiliyorsan dene bence 🥰 bu ne peynir aşkı

Şimdi ben araştırma hastanesinde doğurursam pilates topunu oraya götürürsem bana gülerler mi🤣🤣🤣🤣 kaç gündür bunu düşünüyorum🤣

Kızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz

Kızlar merhaba , şu an tam 10. Haftamın içerisindeyim . İlk hamileliğimde serklaj oldum ama önlem amaçlıydı . Şu an doktorum yine önlem amaçlı baktır , serklaj ol diyor. Ben ilk hamileliğimde ne zaman gittim serklaj için hiç hatırlamıyorum. Sizler kaçıncı haftada serklaj oldunuz ?? Risk almamak için yapılan bir operasyonu bu sefer yaptırmasam mı acaba diyorum . 38+3 te 3 kilo doğdu ilk çocuğum . Bir yandan o haftaya kadar serklaj la da iyi durmuş diyor doktor . Kafamı karıştırdı iyice . Öneride bulunup çekildi. Sizler ölçüm yaptırarak mı takiple alındınız serklaja ? Yoksa siz de önlem amaçlı mı serklaj oldunuz
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım💖 bildiğim kadarıyla burda 3 arkadaşımız acil Serklaj olduk ben 20. Haftada oldum, babylovee babylovee da o haftalarda yanlış hatırlamıyorsam ama daha erken olsaydık ya da önlem amaçlı olsaydık biraz daha rahat olurduk diye düşünüyorum hem psikolojik olarak hem de bebek kilo almaya başlamadan olursa daha sağlıklı olur sanırım, gideceğin doktora güvenmen çok önemli doktorun bu konudaki uzmanlığı çok önemli, nisan97 nisan97 bu arkadaşımız kaçıncı haftada oldu bilmiyorum ama sağlıkla doğurdu yeni☺️ maviilale maviilale

maviilale maviilale önlem amaçlı diye hatırlıyorum yanlış olabilir tabiki, bildiğim kadarıyla genellikle 13.-14. Haftalarda önlem amaçlı Serklaj uygulanıyor, yani 10. Hafta erken diye biliyorum ama yanlış yönlendirmiş olmayayım bir perinatoloji uzmanıyla görüşüp fikir almakta fayda var🌸

Doktorun iyi durmuş dediği olumluysa tamam olumsuz anlamdaysa yeni doğum yapan arkadaşımız 39. Haftası biterken doğum yaptı diye biliyorum bu da tam hatırlamıyorum :) şimdi arkadaşlar da gelir fikirlerini söyler🙃 sen neden olmak istemiyorsun canım özel bir sebebi var mı

Back
X