• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Tedbirli olman iyi canım tuzsuz beslenmen de ödem yaratmaz o da avantajlı. Eller ayaklar şişiyor sonra 😅Allah kolaylık versin hepimize sonu selamet olcak inşallah 🙏🏻
Vallahi eskiden millet homini yiyormus😂 hamile kalimca sen 2 canlisin ye yee diyorlarmis. Bize bak bide. Hamileyiz diye seker yok tuz yok. Ekmek yok tatli yok😅 bize de hersey yasak.
Elimden geldigince tedbirli olmaya çalışıyorum kuzum iste.
Amin amin aminnn sabrımızın sonunda bebeklerimiz kucagimizda musmutlu bir hayata geciş yapcaz Allahın izniyle 😍💗

Emzirirken bebek emdikçe zayıflanıyorsa ben çocuğum okula başlayana kadar emziricem😆😆

Doktorunuz 3 aylık şekerinize bakınca bile bir yorum yapabilir aslında bende yaptırmadım kilomda hep sizin gibiydi bende 44le hamile kaldım 51 kiloyum şimdi. dün kontrolde 3 aylık şekerin gayet iyi o yüzden yaptır diye ısrar etmem dedi doktorum.
Benim istahim baya acildi masallah diyim iki kisilik degil 4 kisilik yiyom sanki🤣kilo almayida hep cok istemstm

Canim sağol iyiyiz diyelim iyi olalım 💗
Canım başlangıç kilona göre baya almışsın ama normalde zayif olduğun icin fazla olmus sanki. Bide daha 10 haftan var en az.
Evde seker takibi yap Canım. Eger yüksek cikmiyorsa cokta kısma kendini yemeye devam et ama bence en azidnan beyaz ekmek yeme hamilelik boyunca. Ve aşırı tatlı yemekten de kaçın 🙏
Normalde ben tatlidan cikoltadan nefret eden biriym suan buldgm gibi yiyom skmek konusuna gelince bi oturusta bi ekmegi tek yiyom insallah seker vs cikmaz

Normalde ben tatlidan cikoltadan nefret eden biriym suan buldgm gibi yiyom skmek konusuna gelince bi oturusta bi ekmegi tek yiyom insallah seker vs cikmaz
İşte aradığım kafa buuuuuu gel bacım gel bırak bunlar zevk düşmanı korkuturlar seni😂😂😂🤩

Back
X