• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ah canım benim ya bizim Kasım grubunda da 2 arkadaş tansiyonla mücadele ediyor bi tanesi günde 6 tane ilaç alıyordu en son hala doğum olmadı, diğeri doğum yaptı durumu iyi 🙏🏻 doktorun ne derse uygula güzelce de takip et ilaç verirse de korkma tansiyon ilacını kasılmayı durdursun diye bile veriyorlar
Ay cok zormus ya.. şeker ayri zor tansiyon ayri zor hepsi birbirinden zor resmen.. Allahım kolayliklar versin hepimize...
Benim yavrum vaktinde saglikla gelsin🙏 bekleyen herkesinki de öyle.. ay iste bir kere cekindim ya tansiyon ilacindan simdi onu kullanmakta istemiyorum

Kuzu sen aynı benim gibisin en kötü senaryodan başlıyorsun olaylara bakmaya ama bu tamamen serklaj yüzünden bence. Normal bir gebelikte emin ol bu kadar stres olmazdın ☺️ cebellato cebellato çok güzel anlatmış valla dediklerini yap inşallah faydası olur ☺️🤲🏻 kız Cebo sen iyi ki bu gruptasın (yani iyi ki serklajlısın demek istemiyorum tabi ki yanlış anlaşılmasın 😅) moralimizi yukseltiyorsun hemen ♥️😍
Ah sorma.. o kadar kafam dolu ki.. hep en olumsuzlar aklimda halaya duruyor önce..
Tabi canım normal bir hamilelik olsa zaten kafa rahat gez toz basın mi agridi cik hava al tansiyon mu cikti çık bir gez. Zaten doktorum diyor hareketsizlik kaynakli yukseliyor sende tansiyin seker diye. Napalim..

Kızlar parol benim elim kolum her şeyim bende Migren var ve ilk aylar beni aşırı zorlar 😪 çok kuvvetli değil farkındayım ama onun dışında seçenek yok yoksa beni iğneler novalginler anca toplar 🤦🏻‍♀️ buna da şükür ama güzel haftaları görmek için bir kutu takviye ilaç alıyoruz ☺️
Canım ya bugunde bende var o migren ağrısı. Nerden geldiyse.. dün cok stres yaptim gerci nerden gelecek..
Strese bagli migren benimki çünkü.
Stres olunca bas agrisiyla kendini gosteriyor.

Ben tansiyon falan yükselince dün sadece magnezyum ictim diger takviyeleri icemedim bile

Canımsın ne demek🥰 merak etme zorla doğuracağız hepimiz zaman olarak inşallah🤣 sadece şunu aklından çıkarma tansiyon en hızlı vücut sıvısını değiştirmeyle düşer Yani çok yüksekse ne kadar sık tuvalete gidip idrar sökülürsen o kadar hızlı değişir düşer canım o yüzden limonlu su içirirler idrar söktürücü olduğu için😍 yerim seni de o minik paşayı da strese sokma yav çocukcağız kilo almaya odaklanamıyor anasının stresinden😩🤩
Haklisin dostum😍🙏 dün aksam 6dan 12 ye kadar 3 lt su ictim heralde toto korkusundan😁
Paşam strese girip duruyor benim yüzümden 🥰 kıyamam oglumaaa 😍🥲 haklisin teyzesi ayagimi denk alcam artikk

Ay var ya ben serklajı olduğumda hiçbir şey bilmiyordum detaylı ultrasonda çıktı ortaya ve o güne kadar bakıldı mı bakılmadı mı bilmiyorum bile. Detaylıdan güle oynaya çıkacağımı zannederken hemen doktoruma ulaştık o da bugün dikiş atmamız lazım dedi ameliyatın risklerini anlattı benim bide aşırı kısaydı 11mm. Eşime de kendime de yasakladım Google’dan aratmayı. Ameliyattan çıktım buradaki arama sekmesine bile Serklaj yazmaya korkuyordum ellerim titriyordu korkudan. Tüp bebek gebeliği bir de ben çok acılar çektim yani o saatte kadar bile. 1-2 ay hiç araştırma yapmadım korkumdan çünkü kötü hikayelere de denk geleceğimden emindim. O yüzden burası çok değerli, birbirimize umut oluyoruz hepimizin ortak bi sıkıntısı var… ben ilk Serklaj olduğumda böyle bi başlık olsaydı belki biraz daha rahat geçirirdim ilk zamanlarımı 😂😀
Benimde acil serklaj olmustu,cebo ile diger gruptan konusuyorduk ordan biliyordum serklajin ne oldugunu fln ama tabi basima gelecegini ne bileyim. Bende pek arastirmadim. Sonra iste acil ameliyat denince girdim burdaki arkadaşlardan dua istedim. O arada bir yazayim dedim serklaj diye.. tabiki hep olumsuzluklar gördüm detay bakmadigim icin. Sonra direkt çıktım okumuycam dedim. Gruptaki arkadaslardan 2si olmustu iyiler bu bize cesaret olsun dedim. Esim hep okudu ama ben okumadim. Sonrasinda bile okumadim. Cunku saglikla hamileligini tamamlayanlar genelde yazmiyor. Hep olumsuzluklar yaziliyor.
Bende sen gibi ameliyattan ciktim gözümü actigimda hemen elimi karnima koydum bebegim benimle mi diye aglamistim..
Allahım kimseye yaşatmasın.. cok zor.. kurban olduğum Allahım saglikla evlatlarimizi kucagimiza aldirsin 🙏🙏🙏

Kız hiç sorma ben detaylıda bile hopladım zıpladım bebeğim yüzünü açsın diye, sonra doktor rahim ağzını ölçünce katiyen kalma ayağa oturarak bekle dedi öyle korktum ki kız ameliyattan çıkınca karnım yerinde mi diye kontrol etmiştim… çok şükür zorlu zamanları sen de atlattın evet takip ettiğim 3 kişi vardı serklajlı onlar doğurdukça umut oldu 😍
🤣🤣 aynı şeyi yaşamışız doktor beni diğer hastaneye sevkederken eşime dediki çok yavaş sür eşin arkada uzansın arabayı sakın sarsma🤣 ben arkada ağlıyorum eşim önde iki eliyle tutmuş direksiyonu neler yaşadık be kardeeşiimmm🤣

Kızlar bide sey sorcaktım size ya. Bşz idrar yolu enfeksiyonu için tahlil veriyoruz da vajinal bi enfeksiypn varsa bunu nasıl anlıcaz 😂

Kızlar bide sey sorcaktım size ya. Bşz idrar yolu enfeksiyonu için tahlil veriyoruz da vajinal bi enfeksiypn varsa bunu nasıl anlıcaz 😂
Akıntının rengi değişirse, çoğalırsa gibi gibi caniko, mesela benim doktorum idrar tahlili istedi enfeksiyon var, sonra idrar kültürü istedi idrar kültürü negatif çıkınca enfeksiyon değerlerim yüksek çıkmaya devam etti en son Vajinal fitil verdi enfeksiyon için

Yani ona özel bir test yok hemogram değerlerinde Crp, wbc falan bir arada değerlendirilince enfeksiyon olduğu netleştiriliyor diye biliyorum🤨

Akıntının rengi değişirse, çoğalırsa gibi gibi caniko, mesela benim doktorum idrar tahlili istedi enfeksiyon var, sonra idrar kültürü istedi idrar kültürü negatif çıkınca enfeksiyon değerlerim yüksek çıkmaya devam etti en son Vajinal fitil verdi enfeksiyon için

Yani ona özel bir test yok hemogram değerlerinde Crp, wbc falan bir arada değerlendirilince enfeksiyon olduğu netleştiriliyor diye biliyorum🤨
Ha tamam anladım canım ekstra vajinal kültür istemeye gerek yok yani😌

Kuşum idrarını yaparken ağrı ve yanma varsa idrardan şüphelen, akıntının olağan şekli şemali değişir kasıklarına ağrı yaparsa bide kaşıntın olursa o zaman da vajinalden şüphelen. Ama sen hep bunlar varmış gibi davran kendinde, booolca su iç kefir falan iç. Günlük ped falan az kullanmaya çalış

Benimde acil serklaj olmustu,cebo ile diger gruptan konusuyorduk ordan biliyordum serklajin ne oldugunu fln ama tabi basima gelecegini ne bileyim. Bende pek arastirmadim. Sonra iste acil ameliyat denince girdim burdaki arkadaşlardan dua istedim. O arada bir yazayim dedim serklaj diye.. tabiki hep olumsuzluklar gördüm detay bakmadigim icin. Sonra direkt çıktım okumuycam dedim. Gruptaki arkadaslardan 2si olmustu iyiler bu bize cesaret olsun dedim. Esim hep okudu ama ben okumadim. Sonrasinda bile okumadim. Cunku saglikla hamileligini tamamlayanlar genelde yazmiyor. Hep olumsuzluklar yaziliyor.
Bende sen gibi ameliyattan ciktim gözümü actigimda hemen elimi karnima koydum bebegim benimle mi diye aglamistim..
Allahım kimseye yaşatmasın.. cok zor.. kurban olduğum Allahım saglikla evlatlarimizi kucagimiza aldirsin 🙏🙏🙏
Ya o kadar haklısın ki. Bence moral aşırı aşırı önemli süreci yönetirken. 🙏🏻 biraz ekran sürem arttı bu süreçte artık 9 saat falan oldum ama yapacak bir şey yok 😂

Ya o kadar haklısın ki. Bence moral aşırı aşırı önemli süreci yönetirken. 🙏🏻 biraz ekran sürem arttı bu süreçte artık 9 saat falan oldum ama yapacak bir şey yok 😂
O kadar olacak kuzum ekrana bakiyoruz anca. Benim telefonun batarya ömrü bitti resmen😅
Yeni telefon hediye almisti esim, onceki telefonumu kullanıyorum Allah'tan. Yoksa yepisyeni telefonun icinden gecmistim😅

O kadar olacak kuzum ekrana bakiyoruz anca. Benim telefonun batarya ömrü bitti resmen😅
Yeni telefon hediye almisti esim, onceki telefonumu kullanıyorum Allah'tan. Yoksa yepisyeni telefonun icinden gecmistim😅
Ayyy çok iyi yapmışsın bebiş doğunca yeniye geç bol bol foto çekeceksin hafızası olsun 🥰

Back
X