Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Sezeryanda bir gece kalınıyor sanırım, büyük valiz alcaksa yine sorun olmaz heralde giymediği eve gelecek nasıl olsa, çantayı da kadın taşımayacak zaten🤣 Gaz sancısından nefret ederimmm ben serklajdan çıkıp odaya geldiğimde de beni mahvetmişti gaz sancısı birkaç saat nanaydım
Bazı doktorlar iki gece tutuyormuş hastanede benim eltim hep iki gece kaldı 3 doğumda da. Ay evet bende gazdan çok çekiniyorum aksi gibi direkt soğuk çekerim ayaklarımdan 🤦🏻‍♀️

Doğum güzeldi, hatta tesadüfi yatış yaptığımız gün doğuma girmeden kanamam oldu, doğum sırasında dikişlerim alındı, bizim kız su yutmuş sezaryen sırasında o yüzden hırıltılı nefes alıyordu. Bol bol emzirmen lazım dediler ama memeyi tutmayı çok beceremedi o yüzden de sürekli emzirmeye çalıştım. Bugün itibariyle göğüslerim yara bere içinde… ama geri kalan her şey güzel Rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🧿🙏🏻 darısı bızım basımıza inşallah🙏🏻🧿

Eşin tutsun çocuğu sen saçını topla bacı🤣 2 saatte bir emzirmek değil miydi ya😳senden öğrendiklerim doğrultusunda çantamda hiçbir şey olmadığını farkettim😆
Senin mesajınla inan daha iyi oldum canım, ben bildiğin gibi hala enfeksiyonla uğraşıyorum sadece doktorumuz bu sefer daha rahattı bizi de rahatlattı🤩 Bebeklerimiz kendileri gelecekleri zamanı da süreci de biliyorlar ya😍 bu arada doktoruna da helal olsun gününü nasıl tam hesaplayabilmiş helal olsun🤣 benim doktorum da kasımı geçelim istersen 1aralıkta doğur dedi🤣 kızımız da çok şükür iyi teyzesi😍💖
Çanta önemli ya biz birçok şeyi gereksiz yere koymuşuz aslında ama neyin gerekeceği hiç belli olmuyor 🤣 valla gününü ben seçmiş gibi olmuştum aslında ama güzel denk geldi 🥰 sizin de iyi olmanıza çok sevindim canım

İnşallah kullandıkların şifa olsun canım benim 🙏🙏
Ayy çok sagol kuzum insan ister istemez bilmedigi birsey olunca geriliyor tabi ama sakin olmak her zaman en iyisi haliyle. Oyy hemen geliyor bebis desene🥲🥰
Ilk yürüme isi herkeste zor oluyor anladığım kadarıyla. Allah yardimcimiz olsun🙏
2 tane gecelik 2 tane normal pijama takimi alacagim yanima sence yeterli mi kuzum ?
Canım yeterli olur bir de mutlaka depend koy çantana beni o idare etti

Bazı doktorlar iki gece tutuyormuş hastanede benim eltim hep iki gece kaldı 3 doğumda da. Ay evet bende gazdan çok çekiniyorum aksi gibi direkt soğuk çekerim ayaklarımdan 🤦🏻‍♀️
Kimyon çayı iyi gelir diyorlar canım sen hatırlıyor musun bir şey içtiğini falan

Çanta önemli ya biz birçok şeyi gereksiz yere koymuşuz aslında ama neyin gerekeceği hiç belli olmuyor 🤣 valla gününü ben seçmiş gibi olmuştum aslında ama güzel denk geldi 🥰 sizin de iyi olmanıza çok sevindim canım
Sağol Canımm🌸 senin söylediğin her şeyi not aldım🥰

Kızlar aç olmama rağmen yine tansiyonum yüksek çıkınca doktorcuğuma yazdım bakalım ne diyecek🤪 sinirli agresif biri olmamın arkasına sığınamıyorum artık 14-15 görüyorum🤣 babylovee babylovee nerdesin kız sen her görüşme sonrası bizi ihmal ediyorsun🤩 inşallah güzel haberlerle gel💖

Dırırııınnn😆 başladı ilaç doktorum sabah öğle akşam içecekmişim ani baş ağrısı kasılma şiddetli ağırlık vs vs hemen hastaneye gidecekmişim, zavallı vücudum😥 ne yapacağını şaşırdı……..

Kızlar yeni geldik syilir eve ondan anca yazdim.
Hastanede bu uyuz tansiyon yine yuksek cikti. Bikac ölçüm yapildi yüksekti.
Sonra biraz yatirdilar yattim orda. Sonra yine ölçtü 14-8 cikti. Dr da simdilik yatirmiyorum ama eve git 14 9 cikmaya devam ederse gel yatis yapariz dedi.
Bugun 13 lere düştüğünü görcem dedi. Eve gittiginde ölçüm yap gönder dedi. 13 oldugunu görelim dedi
cebellato cebellato maviilale maviilale

Merhaba 2017 yılında erken doğumla 23 haftalık oğlumu kaybettim. 2018 de ikinci oğluma hamileyken 12 haftada serklaj dikişi atıldı. 34 haftada dikiş alındı 40 doğum gerçekleşti. Çok fazla ihtiyaçlarımı karşılayamadan yattım. O kadar şiştim ki yürüyemedim birde doğum çok zor oldu. 72 kiloydum doğumda 110 kilo olmuştu. Bir de enfeksiyon değerlerim yüksekti. Başka şehirde yapmıştım. Şimdi yeniden hamileyim şuanki bulunduğum şehirdeki doktor. Bana korkulacak bişey yok yılda 15 kişiyi serklaj yapıyorum hiç sorun olmuyor. Normal hayatınıza dönün diyorum dedi. Yine de korkuyorum.

Ben tansıyon ılacıda kullanıyorum alfamet ismi, trıoıd ılacı, magnezyum,vıtamınler, progestan,selenyum… kan sulandırıcı ıgne ve coraspırın antibiyotik ve fitil bır suru ılac alıyorum…
Canım bana da alfamet yazmış doktor, nasıl etkisi ne söyleyebilirsin bana bu ilaçla ilgili aydınlat beni günde 3 kere yazmış

Kızlar yeni geldik syilir eve ondan anca yazdim.
Hastanede bu uyuz tansiyon yine yuksek cikti. Bikac ölçüm yapildi yüksekti.
Sonra biraz yatirdilar yattim orda. Sonra yine ölçtü 14-8 cikti. Dr da simdilik yatirmiyorum ama eve git 14 9 cikmaya devam ederse gel yatis yapariz dedi.
Bugun 13 lere düştüğünü görcem dedi. Eve gittiginde ölçüm yap gönder dedi. 13 oldugunu görelim dedi
cebellato cebellato maviilale maviilale
Bak bak bu tansiyon belasına bugün ikimizi vurdu😤 ölçtün mücanım yemek yedin mi tok karna mı gitmiştin ilaç kullanmaya başladıktan sonra nasıl çıkıyordu ölçümlerin, bana da alfamet başladı doktor günde 3 kere

Merhaba 2017 yılında erken doğumla 23 haftalık oğlumu kaybettim. 2018 de ikinci oğluma hamileyken 12 haftada serklaj dikişi atıldı. 34 haftada dikiş alındı 40 doğum gerçekleşti. Çok fazla ihtiyaçlarımı karşılayamadan yattım. O kadar şiştim ki yürüyemedim birde doğum çok zor oldu. 72 kiloydum doğumda 110 kilo olmuştu. Bir de enfeksiyon değerlerim yüksekti. Başka şehirde yapmıştım. Şimdi yeniden hamileyim şuanki bulunduğum şehirdeki doktor. Bana korkulacak bişey yok yılda 15 kişiyi serklaj yapıyorum hiç sorun olmuyor. Normal hayatınıza dönün diyorum dedi. Yine de korkuyorum.
Çok geçmiş olsun canım, kaybın için çok üzgünüm başın sağolsun, sen ve doktorun daha iyi bilirsiniz tabiki ama bence ne hiç kalkmayacak ol ne de aktif hayatına geri dön, yani yemek yapmak, mahalle içi yürüyüş, kendini yormadan ayakta kalacak şeyler, eğilmeden iş yapmak vs vs yapabilirsin ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmazdım yerinde olsam🥰 ben de aktifim ama kendimi yormuyorum, yorulunca iki üç saat kalkmadığım da oluyor mutfağımı temizleyip yemeğimi yapabiliyorum gibi gibi🌸 inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Back
X