Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin hakkında en güzeli ve sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah çok çabuk toparlanman için de bol bol dua ederizAy yok toplum umurumda değil benim kimsem yok burda ameliyat sonrası bakıma ihtiyacım olursa diye endişeleniyorum bi de malum bebek için en sağlıklısı o milletin ne dediği zerre umurumda değil
Allah razı olsun hepinizdenSenin hakkında en güzeli ve sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah çok çabuk toparlanman için de bol bol dua ederiz![]()
Heh benim demek istediğim de tam olarak bu şekilKız tamam fanfiniyi boşver bak böyle yapacaksın tansiyon ölçerkentam iç ortaya gelecek borucuk yukardan ölçme
Eki Görüntüle 3649330
Heh benim demek istediğim de tam olarak bu şekil![]()
Yarın hastaneye gideceğim yoksa ben de gündüzleri uyuyorum ne zaman döneceğimiz belli olmayınca hastane uzak biraz harap oluyorumuyuyamıyorum ben de gündüzleri uyuyorum
![]()
Ya senin uyuman lazım ya doğurmaya geçersenYarın hastaneye gideceğim yoksa ben de gündüzleri uyuyorum ne zaman döneceğimiz belli olmayınca hastane uzak biraz harap oluyorum![]()
Bebek icerde dursun diye dualar ederken simdi ettigin duaya bakk. Allahım bize de nasip etttKilosu ilerler de normal doğum olmazsa diye endişe ediyorum tek derdim o![]()
Evet bi de o ayrıntı varYa senin uyuman lazım ya doğurmaya geçersenhemen uyuuuu
Amin inşallah sizler de benim gibi olacaksınız ben inanıyorum doğsun artık diyeceksiniz doğmayacakBebek icerde dursun diye dualar ederken simdi ettigin duaya bakk. Allahım bize de nasip ettt![]()
Kız tamam fanfiniyi boşver bak böyle yapacaksın tansiyon ölçerkentam iç ortaya gelecek borucuk yukardan ölçme
Eki Görüntüle 3649330
Aslinda bende boyle yapiyordum ama az daha yukari takiyormusum bende sen dedikten sonra denedim birkac kere aletin yerini degistire degistire, en son 12-7 yi ölctük rahat ettik
Ayy amin yaaaaAmin inşallah sizler de benim gibi olacaksınız ben inanıyorum doğsun artık diyeceksiniz doğmayacak![]()
Amin inşallahAyy amin yaaaa
Sağlıkla ilerleyelim de 38 haftalara![]()
İyi iyi bide şeker işini çözersek tamamdırAslinda bende boyle yapiyordum ama az daha yukari takiyormusum bende sen dedikten sonra denedim birkac kere aletin yerini degistire degistire, en son 12-7 yi ölctük rahat ettik![]()
Tansiyonu yine de takibe devam edelim biz. Belki anlık öyle çıkıyordur.İyi iyi bide şeker işini çözersek tamamdır![]()