• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Ay iyi aman iyi ol da 😍 iyi kuzum sevindim. Tansiyon cokta yuksek degilmis bizim bu arada sakin olalim😁 bakalim sana ne diyecek şeker icin . Oyy ozlenmez miiii...
Bende 10 gün sonraya aldım sonraki randevuyu. Doktorum azcik acti randevu arasini.

Dimi ya😁 bi siradan çıkmıyor ki daha @nergiscicegi6 doguracak sonra bize gelecek sıra nisan97 nisan97
Aşkım olsun bak şimdi doğururum şurada 😂😂

Anneme be derinki nasıl doğuracam bilmiyorum ya yapabilecek miyim falan onda hep derki orda kalacak hali yok bir şekilde çıkacak merak etme🤣🤣
Bi sekilde doğacak da iste o dogum anını düşününce insan strese giriyor😅 hic ne video izliyorum ne bisey okuyorum bu konuda, sanki birseyler bildikce daha cok korkacak gibi hissediyorum 🤦🏻‍♀️

Allah hepimize kolay kolay vajinal doğumlar nasip etsin bi avazda nasıl olduğunu anlamadan en erken 37 38 haftalarda doğuralım inşallah 🤲😂 ayrıntı vermek önemli ekleme yapacaksan geç olmadan yap 🤣
Ayrıntılar önemli tabi😅 ay aminn en erken 37 38 haftalarda sağlıkla yavrularımızı doguralim kucagimiza alalim saglikla büyütelim 🙏🙏

Bi sekilde doğacak da iste o dogum anını düşününce insan strese giriyor😅 hic ne video izliyorum ne bisey okuyorum bu konuda, sanki birseyler bildikce daha cok korkacak gibi hissediyorum 🤦🏻‍♀️
Kesinlikle öyle yap cehalet mutluluktur 😁 şaka bir yana insan kendini bilir bilgi sahibi olmak seni gerecekse hiç bakma ben ilk doğumumda Leyla gibi gittim hiç bir şeyden haberim yoktu kimsenin doğum hikayesini özellikle dinlemedim ☺️

Kesinlikle öyle yap cehalet mutluluktur 😁 şaka bir yana insan kendini bilir bilgi sahibi olmak seni gerecekse hiç bakma ben ilk doğumumda Leyla gibi gittim hiç bir şeyden haberim yoktu kimsenin doğum hikayesini özellikle dinlemedim ☺️
Ya ilk cümlen benim hayat felsefem aslinda varya. Her konuda o kadar cok sey biliyoruz ki. Arastira arastira uzman oldukk. Sanki ne yani birak ogrenme herseyi de bu da kafa yani yazık 😅
Bilmeden gidip doktor ne derse onu yapıp yavrumu dogurup alip evime getirip emzirip gazını çıkarmak istiyorum ben. Daha fazla detay bilmek istemiyorum 😅 arastirmiycam inşallah hedefim o yönde 🤦🏻‍♀️😅

Ya ilk cümlen benim hayat felsefem aslinda varya. Her konuda o kadar cok sey biliyoruz ki. Arastira arastira uzman oldukk. Sanki ne yani birak ogrenme herseyi de bu da kafa yani yazık 😅
Bilmeden gidip doktor ne derse onu yapıp yavrumu dogurup alip evime getirip emzirip gazını çıkarmak istiyorum ben. Daha fazla detay bilmek istemiyorum 😅 arastirmiycam inşallah hedefim o yönde 🤦🏻‍♀️😅
Emin ol çok daha rahat geçiyor o dönem 😁 benim bir arkadaşım gebelik okuluna gitti,kitaplar okudu 9 ay boyunca sürekli bana bir şeyler anlattı doğum anına gelince Demet evgar'ın 1kadın1erkekteki doğum yaptığı haline dönmüş resmen kocası anlattı 😂 akışa bırakmak en güzeli inşallah herşey kolay ve sağlıklı ilerler 🤲🏻🥰

Back
X