Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav temizleme yapıyorsun diye çocuk korkuyor bu kadın bana iş yaptıracak diyeYok ya gelmedi bi daha evi temizledim baştan aşağı yine yok![]()
Merhaba ikinci hamileliği olan var mı içinizde serklaj sonrası hakkında merak ettiklerimde var
Amann bosverTabiki yedim nolacakmış yiyenlere![]()
Tamam dikkat et kendineBen uyumaya gidiyorum doğuruyor mu acaba diye endişelenmeyiniyi geceler bacılar 2 saate gelirim zaten büyük bir ihtimalle
Başladı tepikler bizde ama sabah 7de uyanıp doktor yollarına düşüren yarın hem endokrinde hem de kendi doktorumda randevum var bol araba yolculuklu bir günAmann bosverfazla arastirmiycan hic birseyi. Bosu bosuna aksam aksam canımı sıktım stresle.
Sen napiyosun başladı mi mesaimiz![]()
Ayy yarin kontrol var dimiiiBaşladı tepikler bizde ama sabah 7de uyanıp doktor yollarına düşüren yarın hem endokrinde hem de kendi doktorumda randevum var bol araba yolculuklu bir günacaba progestanı 3 mü atsam bugün
![]()
Çok özledim minik kuşuAyy yarin kontrol var dimiiisağlıklı mutlu haberlerle gel emiiiii.
Bakim senin tospak kac kilo oldu
Sen yarin cok yorulacaksin arkaya kendine bi masa kur gidip gelirken yersin icersin ac kalma dikkat et ammman haakacta gideveksin biz uyanana kadar gitmis gelmis olur musun
![]()
Yav temizleme yapıyorsun diye çocuk korkuyor bu kadın bana iş yaptıracak diyeondan da doğmuyor olabilir
Geldim bileTamam dikkat et kendineyok tamamen de uyumuyor geri kalkiyor
![]()
Valla gitti kaburgana kadarkorkmasın korkmasın en az 2 3 sene yaptırmam temizlik falan
![]()
Parmağında oynatıyor bu kadar insan bekliyor olmaz ki böyleValla gitti kaburgana kadar![]()
Oyy gitte gör annesi bakalim nasilmisÇok özledim minik kuşuaşkım kendi doktoruma randevum öğleden sonra, saatini sabah arayıp söylüyorlar, sabah gideceğim de endokrin tahlil verip doktoru bekliycem genellikle 1 gibi alıyor görüşmeye,, uyanmış olursunuz merak etme
kaç kilo olmuş bakacağız hanımefendiye bide grip aşısını da netleştiricem yarın
Yine uyanmis tam uyunacak saatte yarabbimGeldim bile![]()
Sorma ya çok alıştı vücut buna her gün aynı terane ne kadar çok uğraştım kalkmamak için bir bilsen ama olmuyor illa ki kalkacaksın diyorYine uyanmis tam uyunacak saatte yarabbim![]()
Can sıkıcı yaa..Sorma ya çok alıştı vücut buna her gün aynı terane ne kadar çok uğraştım kalkmamak için bir bilsen ama olmuyor illa ki kalkacaksın diyor
Çok zorlayıcı olmaya başladı ama artık bugün gündüz de uyuyamadım doğru düzgün çünkü bebeğim doğsun bi inşallah düzelecek bunlar en azından o uyurken bari uyurumCan sıkıcı yaa..
Ama varya eskiden beri bu düzene bayılırım
Evde herkes uyuyorken o sakinlik sessizlik varken tek uyanık kisi olup sessizligin tadını cikarmaya hep bayılmışımdır.
Sende bebise hazirlik yapiyorsun dogum yaklaştı ya ondan bu gece uykusuzluklari
Zaten son haftalarda 1 gün 1 ay gibi 1 sene gibi geçiyor derler hep. Dogru demek ki.Çok zorlayıcı olmaya başladı ama artık bugün gündüz de uyuyamadım doğru düzgün çünkü bebeğim doğsun bi inşallah düzelecek bunlar en azından o uyurken bari uyurum
Evet, ağrım da arttı arada sancı da giriyor uyurken dönemiyorum bacağım uyuşmuş ağrı girdi öyle uyandım zaten en azından bunlar bitmiş olacak doğduğunda inşallah az kaldıZaten son haftalarda 1 gün 1 ay gibi 1 sene gibi geçiyor derler hep. Dogru demek ki.
Sağlıkla gelsinde dedigin gibi o uyudukca uyursun, ne bileyim esine devreder uyursun.
En azindan su anki gibi tetikte olmazsin.