- 12 Ekim 2023
- 1.535
- 1.304
- 63
- 27
Senin ağzın bak yesinO zaman İlki kadar zor geçmez merak etme karışık doz bi tık daha zor oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ağzın bak yesinO zaman İlki kadar zor geçmez merak etme karışık doz bi tık daha zor oluyor
Ayy bu konu benim kafamda hep dönüyor. Normalde hep isterdim 3 4 cocuk. Ama iste sartlar baska oldu. 2.ye cesaret toplayabilecek miyim diye düşünüyorum..İkinci çocuk istiyorum ama cesaretim var mı hiç sanmıyorumama korkumdan kızımı bişeylerden mahrum bırakmak çünkü hamilelik döneminde zor geçiyor onun ilgiye ihtiyacı olacak ihtiyaçları olacak ve yardımcı olacak kimsem yok eşimle çalışıyor evde olduğu sürece sıkıntı çekmem ama akşama kadar yalnız olacağız mecbur bu beni korkutuyor o yüzden bi süre cesaret edemem büyük bir ihtimalle
Evet biz bi şekilde atlatırız ama bebeklerimiz eksik kalır dışarıya çıkmak ister çıkaramam vs diye endişe ediyorum canım kızım hiç bişeyden mahrum kalmasınAyy bu konu benim kafamda hep dönüyor. Normalde hep isterdim 3 4 cocuk. Ama iste sartlar baska oldu. 2.ye cesaret toplayabilecek miyim diye düşünüyorum..
Yardimci olacak biri de olsa 1 2 hafta degil ki nerdeyse 12.haftadan doguma kadar bir süreç. Diger yavrunun bakimi ilgisi nasil olacak.. kafamda deli sorular.
Seninkinin cinsiyeti neydi daha önce söylediysen de kusura bakma karışıyor bazen burda kimin ki kız kimin ki erkek diyeAyy bu konu benim kafamda hep dönüyor. Normalde hep isterdim 3 4 cocuk. Ama iste sartlar baska oldu. 2.ye cesaret toplayabilecek miyim diye düşünüyorum..
Yardimci olacak biri de olsa 1 2 hafta degil ki nerdeyse 12.haftadan doguma kadar bir süreç. Diger yavrunun bakimi ilgisi nasil olacak.. kafamda deli sorular.
Sorucam canım bana sorarsa difteriyle olanı istiycemCanım o zaman sen yinede detayli sor da. En azindan ne aşısı olacagini bilerek ol.
Benimki td ol dedi. Sadece tetanoz ile ayni olup olmadigini bilmiyorum.
Yav ye bir tane yemeyince sanki yanmıyorŞuan acayip midem yanıyor ama canım turşu çekiyor zor duruyorum gidip yememek için![]()
Evet canım bende yavrumu düşünüyorum. Bide 2.cocuk olanlar ilkindeki kadar dikkat edemiyor hamileliklerinde 2.ye. forumda okudugum kadariyla bu boyle.Evet biz bi şekilde atlatırız ama bebeklerimiz eksik kalır dışarıya çıkmak ister çıkaramam vs diye endişe ediyorum canım kızım hiç bişeyden mahrum kalmasın![]()
Yok canim dememistim daha önce burda, benim oglum olacakSeninkinin cinsiyeti neydi daha önce söylediysen de kusura bakma karışıyor bazen burda kimin ki kız kimin ki erkek diye![]()
Yersem 1 taneyle kalmam kiYav ye bir tane yemeyince sanki yanmıyor![]()
Allah bağışlasın inşallahEvet canım bende yavrumu düşünüyorum. Bide 2.cocuk olanlar ilkindeki kadar dikkat edemiyor hamileliklerinde 2.ye. forumda okudugum kadariyla bu boyle.
Yok canim dememistim daha önce burda, benim oglum olacak![]()
Yok uzak dur o zaman şimdi tansiyonunu çıkarmaYersem 1 taneyle kalmam ki![]()
Ay bi doğursam artık bi sürü turşu yiycemYok uzak dur o zaman şimdi tansiyonunu çıkarma![]()
Geçen hafta kontrole gitmeden önce kışlık hazırlığını yaptım belki doğururum diye bi sürü turşu yaptım bu kış full turşu yiyeceğim geçen sene yiyemedim kusmaktan acısını çıkartacağız inşallahYok uzak dur o zaman şimdi tansiyonunu çıkarma![]()
Ay ye kız sefan olsun millet süt yapan çaylar depoluyor bu kadın turşu depolamış Allah seni yok etmeyeGeçen hafta kontrole gitmeden önce kışlık hazırlığını yaptım belki doğururum diye bi sürü turşu yaptım bu kış full turşu yiyeceğim geçen sene yiyemedim kusmaktan acısını çıkartacağız inşallahhayallere bak
Burdurdayım ben kalk gel sen gelene kadar doğururum bebek seversinAy ye kız sefan olsun millet süt yapan çaylar depoluyor bu kadın turşu depolamış Allah seni yok etmeyesen hangi ildesin turşu kurmaya geliyim yanına
![]()
Gerçekten de öyleBurdurdayım ben kalk gel sen gelene kadar doğururum bebek seversin![]()
O kadar mı uzağızGerçekten de öyleçocuk emeklemeye başlar ben otobüsten inene kadar
![]()
Ben hataydayımO kadar mı uzağız![]()
Ben de aslen mersinliyim aslında yakınmışız ama uzaklaşmışızBen hataydayım![]()
Al sana işte ben de aslen adanalıyımBen de aslen mersinliyim aslında yakınmışız ama uzaklaşmışız![]()
Git gide yaklaşıyoruz akraba da çıkarız fazla kurcalamayalımAl sana işte ben de aslen adanalıyım![]()