• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Allah bağışlasın inşallah 🤲

Dikiş erken haftalarda olursa bu kadar zorlu geçmiyor etrafımdaki örneklerden bunu gördüm ben 12 13 haftalıkken yapılsa çok da rahat bi hamilelik dönemi geçirebiliyorsun umarım ikinci gebeliklerimiz rahat geçer ve yavrularımıza vakit ayırabiliriz bolca
Aminn aminn hepimizin bebislerini Allahım bağışlasın 🙏💙💗

Oyle mi oluyor. Benim cevremde hic dikis atılıp yatan hamile olmadi. Ilk benim o yüzden hic bir bilgim yok bu konuda.
Sadece forumda okuduklarimi görüyorum.
Ay umarım öyle olur.. hersey yolunda olur ikinci hamileliklerimizde..
Abdominal serklaj diye birsey varmis aslinda. Ama tabi herkese yapiliyor mu onda nasil oluyor fln cok detay bilmiyorum.

Aminn aminn hepimizin bebislerini Allahım bağışlasın 🙏💙💗

Oyle mi oluyor. Benim cevremde hic dikis atılıp yatan hamile olmadi. Ilk benim o yüzden hic bir bilgim yok bu konuda.
Sadece forumda okuduklarimi görüyorum.
Ay umarım öyle olur.. hersey yolunda olur ikinci hamileliklerimizde..
Abdominal serklaj diye birsey varmis aslinda. Ama tabi herkese yapiliyor mu onda nasil oluyor fln cok detay bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla servikal dikişin yeterli olmadığı zamanlarda yapılıyormuş daha önce başarısız 2 dikiş olması gerekiyormuş araştırmıştım normal doğum şansı yokmuş abdominal dikiş alınmıyormuş normal gebelik oluşabiliyormuş Allah mecbur bırakmasın hiç birimizi ona dikişlerimiz tutsun bebişlerimizi inşallah

Amin kuzum.. hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçirelim guzel bebislerimize sağlıkla kavuşalım 🙏
Canim aksam bir ara 14-8 çıktı. Sonra 138-88 fln gibi degerler cikti.
Yani aşırı mi yuksek bilemiyorum ki. Vallahi kafam yoruldu düşünmekten..
Duzelir diye umut ediyorum canim bende..
Allah Allah yükselmesine şaşırdım ama cebellato cebellato da yükselmiş bulunduğunuz haftalarda tansiyon oynaması oluyordur belki tansiyonun yanında eşlikçileri de önemli ödem olabilir idrarda protein falan ve devamlı yüksek olmalı ki korkmana sebep olsun inşallah bir sorun yoktur doktor içinizi rahatlatır 🌹

Bildiğim kadarıyla servikal dikişin yeterli olmadığı zamanlarda yapılıyormuş daha önce başarısız 2 dikiş olması gerekiyormuş araştırmıştım normal doğum şansı yokmuş abdominal dikiş alınmıyormuş normal gebelik oluşabiliyormuş Allah mecbur bırakmasın hiç birimizi ona dikişlerimiz tutsun bebişlerimizi inşallah
Amin canım benim aminn 🙏🙏
Bazi doktorları ilk gebelik normal serklaj ikincide abdominal yapiyorlarmis. Öyle seyler okudum burda ama tabi gercekligini bilmiyorum.
Aman o zaman Allah korusun 🙏 bebislerimizi tutsun dikişlerimiz de saglikla dogsun bebislerimiz saglikla büyüsün 🙏🙏

Allah Allah yükselmesine şaşırdım ama cebellato cebellato da yükselmiş bulunduğunuz haftalarda tansiyon oynaması oluyordur belki tansiyonun yanında eşlikçileri de önemli ödem olabilir idrarda protein falan ve devamlı yüksek olmalı ki korkmana sebep olsun inşallah bir sorun yoktur doktor içinizi rahatlatır 🌹
Amin canim benim ya..
Galiba bu haftalarda yukselme oluyormus. Bende herhangibir ödem vs yok şükür ama idrarı bilmiyorum test vermedim hic.
Bir an önce hersey normale döner umarım ki🙏

Amin canım benim aminn 🙏🙏
Bazi doktorları ilk gebelik normal serklaj ikincide abdominal yapiyorlarmis. Öyle seyler okudum burda ama tabi gercekligini bilmiyorum.
Aman o zaman Allah korusun 🙏 bebislerimizi tutsun dikişlerimiz de saglikla dogsun bebislerimiz saglikla büyüsün 🙏🙏
Amin inşallah 🤲😊🌺

Turşuyu hep çok sevmişimdir şimdilerde yiyemiyor olunca daha çekici geliyor 😂🤣
Ya bende turşu çok severim annemi darladım sürekli kızım daha zamanı var diyip durdu kadın 2 gün önce aradı kurdum tursularını duramadın yerinde diyo 😂 kocam da sağolsun habire turşu aldı evde yok diye 😂

Ya bende turşu çok severim annemi darladım sürekli kızım daha zamanı var diyip durdu kadın 2 gün önce aradı kurdum tursularını duramadın yerinde diyo 😂 kocam da sağolsun habire turşu aldı evde yok diye 😂
Turşu aşkı başka bişey sabahın köründe bile yerdim önceden inşallah doğunca da devam edeceğim 😂

Haklısın canım biraz takip edeyim en iyisi. Ödem falan olursa mi tehlike artiyormus ?

Tamam canım. Bakayim yazarım dedigin gibi yüksek olursa çok. Sagol canım
Canım günaydın, ödem de eşlik edince senden idrar isteyip preeklampsi için bakabilirler o yüzden söyledim 🙏🏻 tansiyon aletiyle bakışınca bile benim nabız yükseliyor sen limon sarımsağa devam et 😁

Canım günaydın, ödem de eşlik edince senden idrar isteyip preeklampsi için bakabilirler o yüzden söyledim 🙏🏻 tansiyon aletiyle bakışınca bile benim nabız yükseliyor sen limon sarımsağa devam et 😁
Hahah😁 net benimkide o yüzden yukseliyor zaten.. eminim yani resmen. Tansiyon aletini görünce kalbim hızlanıyor farkediyorum yani.. bugun bol sarimsakli birseyler yicem. Gündüz de limon sıkarım 🤌🤌
Çünkü normalde tansiyon yüksek olunca anlıyorum. Simdi oyle birseyim de yok. Bosuna yani farkindayim stresten oluyor

Hahah😁 net benimkide o yüzden yukseliyor zaten.. eminim yani resmen. Tansiyon aletini görünce kalbim hızlanıyor farkediyorum yani.. bugun bol sarimsakli birseyler yicem. Gündüz de limon sıkarım 🤌🤌
Çünkü normalde tansiyon yüksek olunca anlıyorum. Simdi oyle birseyim de yok. Bosuna yani farkindayim stresten oluyor
Suyu limonlu içebilirsin şişeye koyup belki faydası olur canım. Not al yine de ne zaman ne kadar çıktığını ☺️ düşer inşallah bundan spnra

Canım çok sevindim Herseyin yolunda olmasina 😍
Kontrole de az kalmis.
Bol bol dinlen Canım kalkma.
Yok sadece enjeksiyonlarım onlar onlar için dışarı çıkıyorum onun dışında hep evdeyim sürekli yatıyorum bol bol su içiyorum şükür kolay atlatdım serklaj olacaklarda korkmasınlar insan ameliyat ismini duyunca bile çok ürperiyor ama kendi adıma konuşacak olursam ilk 3 gün biraz oturmakta zorlandım ilk günde biraz ağrım oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değildi adet sancısı gibiydi ağrı kesici bile istemedim sizede tekrar tekrar çok teşekkür ederim operasyon öncesinde beni çok motive etdiniz birde şunları şunları al hastanede rahat edersin dedin hepside çok işime yaradı Allah razı olsun yavruna sağ Salim kavuş inşallah 🙏🏻

Suyu limonlu içebilirsin şişeye koyup belki faydası olur canım. Not al yine de ne zaman ne kadar çıktığını ☺️ düşer inşallah bundan spnra
Simdi limonlu cay iciyorum. Sonra da gün icinde dedigin gibi yine limonlu su iceyim en iyisi.
Ay ölçemedim ki daha cesaret edip tansiyonu. Herseyden stres yapar olduk yaa. Vallahi kafama da yazık.
Acaba panik atak mi oldu diye gecmiyor da degil aklimdan..

Yok sadece enjeksiyonlarım onlar onlar için dışarı çıkıyorum onun dışında hep evdeyim sürekli yatıyorum bol bol su içiyorum şükür kolay atlatdım serklaj olacaklarda korkmasınlar insan ameliyat ismini duyunca bile çok ürperiyor ama kendi adıma konuşacak olursam ilk 3 gün biraz oturmakta zorlandım ilk günde biraz ağrım oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değildi adet sancısı gibiydi ağrı kesici bile istemedim sizede tekrar tekrar çok teşekkür ederim operasyon öncesinde beni çok motive etdiniz birde şunları şunları al hastanede rahat edersin dedin hepside çok işime yaradı Allah razı olsun yavruna sağ Salim kavuş inşallah 🙏🏻
Canım sen yine de evdeyken de çok oturma. Çoğunlukla yat. Oturmakta uzun vadede cok iyi gelmiyor o yüzden diyorum.
Öyle canım ya insan ameliyat lafını duyunca baya korkuyor bide dr görevi geregi riskleri anlattikca falan.. ama dedigin gibi sakin kalıp bebegine güvenip hepsinin iyiligimize oldugunu kabul edip bu yola girersek hersey daha kolay oluyor..

Yaa ne demek 🥲💗 Allah senden de razı olsun canım benim 🙏💗 ben kendi edindigim tecrübemle sana destek oldum. Söylediklerim işine yaramışsa ne mutlu bana 🙏
Amin canım benimm aminnn yavrularimiza sağlıkla sihhatle kavuşalım hepimiz 🙏🙏 şöyle bi 36 38 haftalari görelim 😍

Back
X