- 12 Ekim 2023
- 1.533
- 1.302
- 63
- 27
Turşucular oldukGit gide yaklaşıyoruz akraba da çıkarız fazla kurcalamayalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turşucular oldukGit gide yaklaşıyoruz akraba da çıkarız fazla kurcalamayalım![]()
Turşuyu hep çok sevmişimdir şimdilerde yiyemiyor olunca daha çekici geliyorTurşucular olduk![]()
Bebeğinize isim buldunuz mu merak ettimTurşucular olduk![]()
Aminn aminn hepimizin bebislerini Allahım bağışlasınAllah bağışlasın inşallah
Dikiş erken haftalarda olursa bu kadar zorlu geçmiyor etrafımdaki örneklerden bunu gördüm ben 12 13 haftalıkken yapılsa çok da rahat bi hamilelik dönemi geçirebiliyorsun umarım ikinci gebeliklerimiz rahat geçer ve yavrularımıza vakit ayırabiliriz bolca
Bildiğim kadarıyla servikal dikişin yeterli olmadığı zamanlarda yapılıyormuş daha önce başarısız 2 dikiş olması gerekiyormuş araştırmıştım normal doğum şansı yokmuş abdominal dikiş alınmıyormuş normal gebelik oluşabiliyormuş Allah mecbur bırakmasın hiç birimizi ona dikişlerimiz tutsun bebişlerimizi inşallahAminn aminn hepimizin bebislerini Allahım bağışlasın
Oyle mi oluyor. Benim cevremde hic dikis atılıp yatan hamile olmadi. Ilk benim o yüzden hic bir bilgim yok bu konuda.
Sadece forumda okuduklarimi görüyorum.
Ay umarım öyle olur.. hersey yolunda olur ikinci hamileliklerimizde..
Abdominal serklaj diye birsey varmis aslinda. Ama tabi herkese yapiliyor mu onda nasil oluyor fln cok detay bilmiyorum.
Allah Allah yükselmesine şaşırdım amaAmin kuzum.. hepimiz sağlıklı güzel hamilelikler geçirelim guzel bebislerimize sağlıkla kavuşalım
Canim aksam bir ara 14-8 çıktı. Sonra 138-88 fln gibi degerler cikti.
Yani aşırı mi yuksek bilemiyorum ki. Vallahi kafam yoruldu düşünmekten..
Duzelir diye umut ediyorum canim bende..
Amin canım benim aminnBildiğim kadarıyla servikal dikişin yeterli olmadığı zamanlarda yapılıyormuş daha önce başarısız 2 dikiş olması gerekiyormuş araştırmıştım normal doğum şansı yokmuş abdominal dikiş alınmıyormuş normal gebelik oluşabiliyormuş Allah mecbur bırakmasın hiç birimizi ona dikişlerimiz tutsun bebişlerimizi inşallah
Amin canim benim ya..Allah Allah yükselmesine şaşırdım amacebellato da yükselmiş bulunduğunuz haftalarda tansiyon oynaması oluyordur belki tansiyonun yanında eşlikçileri de önemli ödem olabilir idrarda protein falan ve devamlı yüksek olmalı ki korkmana sebep olsun inşallah bir sorun yoktur doktor içinizi rahatlatır
![]()
Amin inşallahAmin canım benim aminn
Bazi doktorları ilk gebelik normal serklaj ikincide abdominal yapiyorlarmis. Öyle seyler okudum burda ama tabi gercekligini bilmiyorum.
Aman o zaman Allah korusunbebislerimizi tutsun dikişlerimiz de saglikla dogsun bebislerimiz saglikla büyüsün
![]()
Ya bende turşu çok severim annemi darladım sürekli kızım daha zamanı var diyip durdu kadın 2 gün önce aradı kurdum tursularını duramadın yerinde diyoTurşuyu hep çok sevmişimdir şimdilerde yiyemiyor olunca daha çekici geliyor![]()
Turşu aşkı başka bişey sabahın köründe bile yerdim önceden inşallah doğunca da devam edeceğimYa bende turşu çok severim annemi darladım sürekli kızım daha zamanı var diyip durdu kadın 2 gün önce aradı kurdum tursularını duramadın yerinde diyokocam da sağolsun habire turşu aldı evde yok diye
![]()
Nasılsın canım nasil oldun ?Merhabalar güzel anne adayları bende yarın serklaj olucamda anestezi altındaömı yapılıyor işlem bilgi verirmisiniz en azından kendimi hazırlayıp gideyim
Canım günaydın, ödem de eşlik edince senden idrar isteyip preeklampsi için bakabilirler o yüzden söyledimHaklısın canım biraz takip edeyim en iyisi. Ödem falan olursa mi tehlike artiyormus ?
Tamam canım. Bakayim yazarım dedigin gibi yüksek olursa çok. Sagol canım
Merhaba canım iyiyim çok şükür bir hafta oldu bugün akıntım çok çok az geliyor ağrım sızım yok ayın 2 de doktor kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecekNasılsın canım nasil oldun ?
HahahCanım günaydın, ödem de eşlik edince senden idrar isteyip preeklampsi için bakabilirler o yüzden söyledimtansiyon aletiyle bakışınca bile benim nabız yükseliyor sen limon sarımsağa devam et
![]()
Canım çok sevindim Herseyin yolunda olmasinaMerhaba canım iyiyim çok şükür bir hafta oldu bugün akıntım çok çok az geliyor ağrım sızım yok ayın 2 de doktor kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek
Suyu limonlu içebilirsin şişeye koyup belki faydası olur canım. Not al yine de ne zaman ne kadar çıktığınıHahahnet benimkide o yüzden yukseliyor zaten.. eminim yani resmen. Tansiyon aletini görünce kalbim hızlanıyor farkediyorum yani.. bugun bol sarimsakli birseyler yicem. Gündüz de limon sıkarım
Çünkü normalde tansiyon yüksek olunca anlıyorum. Simdi oyle birseyim de yok. Bosuna yani farkindayim stresten oluyor
Yok sadece enjeksiyonlarım onlar onlar için dışarı çıkıyorum onun dışında hep evdeyim sürekli yatıyorum bol bol su içiyorum şükür kolay atlatdım serklaj olacaklarda korkmasınlar insan ameliyat ismini duyunca bile çok ürperiyor ama kendi adıma konuşacak olursam ilk 3 gün biraz oturmakta zorlandım ilk günde biraz ağrım oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değildi adet sancısı gibiydi ağrı kesici bile istemedim sizede tekrar tekrar çok teşekkür ederim operasyon öncesinde beni çok motive etdiniz birde şunları şunları al hastanede rahat edersin dedin hepside çok işime yaradı Allah razı olsun yavruna sağ Salim kavuş inşallahCanım çok sevindim Herseyin yolunda olmasina
Kontrole de az kalmis.
Bol bol dinlen Canım kalkma.
Simdi limonlu cay iciyorum. Sonra da gün icinde dedigin gibi yine limonlu su iceyim en iyisi.Suyu limonlu içebilirsin şişeye koyup belki faydası olur canım. Not al yine de ne zaman ne kadar çıktığınıdüşer inşallah bundan spnra
Canım sen yine de evdeyken de çok oturma. Çoğunlukla yat. Oturmakta uzun vadede cok iyi gelmiyor o yüzden diyorum.Yok sadece enjeksiyonlarım onlar onlar için dışarı çıkıyorum onun dışında hep evdeyim sürekli yatıyorum bol bol su içiyorum şükür kolay atlatdım serklaj olacaklarda korkmasınlar insan ameliyat ismini duyunca bile çok ürperiyor ama kendi adıma konuşacak olursam ilk 3 gün biraz oturmakta zorlandım ilk günde biraz ağrım oldu ama dayanılmayacak bir ağrı değildi adet sancısı gibiydi ağrı kesici bile istemedim sizede tekrar tekrar çok teşekkür ederim operasyon öncesinde beni çok motive etdiniz birde şunları şunları al hastanede rahat edersin dedin hepside çok işime yaradı Allah razı olsun yavruna sağ Salim kavuş inşallah![]()